Videó feltöltése az Instagram Storyba PC-ről

Valószínűleg azt kérdezi magától: Hogyan adhatok hozzá egy videós történetet az Instagramon PC-ről? - A megoldás, amit keresel, az ún: Storrito.com

Storrito.com - Az Instagram Story videószerkesztő PC-n

A Storrito lehetővé teszi, hogy hosszú videókat (+15 másodperc) töltsön fel az Instagram és Facebook történetekbe közvetlenül az asztali számítógépéről vagy Mac-ről. A sztorikat előre megtervezheted, kényelmesen a böngésződből is. Lehetővé teszi, hogy:

 1. 15 másodpercnél hosszabb videókat töltsön fel - a Storrito automatikusan 15 másodperces darabokra vágja azt.
 2. Szerkesztheted online a videós történetedet - Instagram matricákat, Gifeket, fotókat, emojikat, szöveget stb. adhatsz hozzá.
 3. Be is ütemezheted a videós történeteidet, és a Storrito automatikusan közzéteszi őket a megadott dátumon és időpontban (értesítések nélkül)

Hogyan tegyen közzé egy videótörténetet az Instagramon PC-ről a Storrito.com segítségével

Kövesse ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtanulja, hogyan adhat hozzá videós történetet az Instagramon PC-ről:
  1

  Regisztráljon a Storrito-nál

  A Storrito egy webes alkalmazás, így nincs szükség semmiféle letöltésre. Chrome-ban, Firefoxban stb. működik. Egyszerűen regisztrálhat a Storrito.com oldalon.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram-fiókját.

  A regisztrációs folyamat után csatlakoztatnia kell Instagram-fiókját a Storrito-hoz. Először is meg kell erősítenie a tartózkodási helyét. Ezután adja meg Instagram felhasználónevét és jelszavát. Kattints a "Kapcsolat mentése" gombra, és kész is vagy! 💪

  Step 2
  3

  Instagram Story videó feltöltése PC-ről

  Most már elkezdheti feltölteni a fényképeket vagy videókat. Az alkotásokat egyszerűen áthúzhatja a galériába az asztaláról. Miután feltöltötted a fájljaidat, kattints a közzétenni kívánt videóra, és a "szerkesztés" gombra, hogy megnyíljon a történetszerkesztő.

  Step 3
  4

  Használja a Storrito történet- és videószerkesztőjét a teljes videó közzétételéhez.

  Ha 15 másodpercnél hosszabb videókat tölt fel, és a teljes videót szeretné közzétenni, akkor húzza a felső sávot jobbra. A Storrito ekkor automatikusan 15 másodperces részekre vágja a videót, és egymás után posztolja. De mielőtt ezt megtennénk, szeretnénk befejezni a történetünket, és hashtageket, link-matricákat, helyeket, bábukat és egy visszaszámláló időzítőt adunk hozzá az Instagram-sztorinkhoz. Ha végeztünk, kattintsunk a 'mentés' gombra, hogy folytassuk a következő lépéssel.

  Step 4
  5

  Videótörténet közzététele az Instagram-fiókodra PC-ről

  Miután feltöltötte és létrehozta a videós történetet, az utolsó lépés a történet videójának közzététele a fiókjában. Ehhez kattintson ugyanarra a történetre a galériában, és ezúttal válassza a 'Post/Schedule' lehetőséget, és megnyílik az ütemezési nézet. A videós sztori közzétételéhez:

  1. Válassza ki azt az Instagram-fiókot, amelyre közzé szeretné tenni a sztorit.
  2. Ha a videós történetet a Facebook-oldalára is szeretné feltenni, kattintson az alábbi rádiógombra, és a Storrito automatikusan keresztbe fogja posztolni a videós történetet a Facebookon.
  3. Végül válassza a "Post Now" (Posztolj most) lehetőséget, vagy ha ütemezni szeretné, egyszerűen válasszon ki egy dátumot és időpontot, amikor a sztori élőben fog megjelenni.

Frequently asked questions

Hol láthatom a tervezett történeteimet?
Amint a rendszer rendereli a médiát, a jobb oldali oszlopban láthatja a történet állapotát; egy óra jelzi, ha a történet ütemezve van, illetve egy zöld pipa jelzi, ha sikeresen felkerült az Instagram-fiókjára.
Hosszabb videókat is közzétehetek a történetemben?
Igen, megteheti - a Storrito automatikusan 15 másodpercre vágja a videót, és egymás után teszi közzé.
A Facebook-történeteket is be tudja ütemezni?
Ahogy fentebb említettük, a Facebook-videótörténeteket is ütemezheti. A Storrito automatikusan keresztpostolja a történetet a Facebook-oldalára. Ha több Facebook-oldala is csatlakoztatva van, akkor ebben a nézetben az összes oldalt látni fogja, és kiválaszthatja, hogy melyikre tegye közzé.

Készen állsz arra, hogy elkezdj videós történeteket posztolni az Instagram fiókodba PC-ről?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.