Instagram Story tervező

Valószínűleg azt kérdezi magától: Melyik a legjobb történettervezési alkalmazás? És hogyan működik? Ezen az oldalon minden választ megtalálsz.

Az Instagram-sztorik megtervezését lehetővé tevő szoftver az ún: Storrito.com

A Storrito lehetővé teszi az Instagram és Facebook történetek ütemezését. Ez a tökéletes eszköz a közösségi média menedzserek és ügynökségek számára, hogy kezeljék ügyfeleik fiókjait. Egyéni befolyásolók is használhatják, hogy automatizálják a történeteik közzétételét, és egy kicsit több időt szakíthatnak a közösségi feedjükre. A fő különbség más ütemező alkalmazásokhoz képest az, hogy a Storrito kizárólag az Instagram Stories-ra összpontosít. Olyan egyedi funkciókat kínál, amelyeket az olyan alternatívák, mint a Later, Buffer, Hootsuite stb. nem tudnak biztosítani. Íme a Storrito.com fő előnyei:

 1. A Story szerkesztő lehetővé teszi, hogy kényelmesen, az asztali számítógépéről hozza létre és szerkessze az IG Stories-t.
 2. Mindenféle Instagram matricát hozzáadhatsz a történetedhez: mint például Hashtagek, Polls, Link-Sticker, Locations, Quizzes, stb.
 3. 15 másodpercnél hosszabb videókat tölthetsz fel, és a Storrito automatikusan darabokra vágja őket.
 4. Előre megtervezheti és ütemezheti a történetét, hogy élvezhesse a hétvégét.
 5. A Storrito 100%-ban automatikus posztolást biztosít, így semmilyen értesítés nem zavarja Önt - soha!

Hogyan tervezzünk Instagram történeteket

Kövesd ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtudd, hogyan működik az Instagram Story Planner:
  1

  Regisztráljon a Storrito.com-ra

  A Storrito egy webes alkalmazás, így nincs szükség semmiféle letöltésre. Chrome, Firefox és Internet Explorer böngészőkben működik. Egyszerűen regisztrálhatsz a Storrito.com címen a Google-fiókoddal vagy az e-mail címeddel és egy jelszóval.

  Step 1
  2

  Készítse és szerkessze történeteit online a számítógépéről

  A történetszerkesztő gyors átfutása azt mutatja, hogy óriási kreatív szabadsággal rendelkezik a média szerkesztésében. Szövegeket, gifeket, emojikat, képeket, alakzatokat és matricákat, például hashtageket, link-matricákat, helyeket, bábukat és visszaszámlálót adhatsz a történetedhez.

  Step 2
  3

  Tervezd meg az Instagram történetedet

  Most itt az ideje, hogy megtervezd a történetedet. Ezért kattintson ugyanarra a történetre a galériában, és válassza a 'Post/Schedule' lehetőséget. A történet megtervezéséhez:

  1. Válassza ki azt az Instagram-fiókot, amelyen közzé szeretné tenni a sztorit.
  2. Ha Facebook-sztoriként is be akarja ütemezni, kattintson az alábbi rádiógombra, és a Storrito automatikusan keresztbe fogja posztolni a sztorit a Facebook-oldalára.
  3. Ha több mint 10.000 követőd van, akkor egy swipe-up linket is hozzáadhatsz.
  4. Végül válasszon ki egy dátumot és időpontot az Instagram-sztorijának ütemezéséhez.

  4

  Az Instagram Story naptár

  A Storrito egy sztorinaptárral rendelkezik, ahol láthatja a tervezett történeteit. A Story Scheduler sok más funkciót is kínál, de ezek felsorolása meghaladná ennek az oldalnak a kereteit, ezért jobb, ha kipróbálod a Storrito.com oldalon.

  Step 4

Frequently asked questions

A Facebook-történeteket is be tudja ütemezni?
Ahogy fentebb említettük, a Facebook-történeteket is ütemezheti. A Storrito automatikusan keresztpostolja a történetedet az Instagram-fiókodhoz kapcsolódó Facebook-oldalra. Ha több Facebook-oldal is kapcsolódik, akkor megjelenik egy lista az összes oldalról, amelyek közül választhat.
Tömeges ütemezés Instagram történetek?
Igen, a történetek tömeges ütemezését egyszerre is elvégezheti, hogy még több időt takarítson meg.
Hol láthatom a tervezett történeteimet?
Amint a rendszer rendereli a médiát, a jobb oldali oszlopban láthatja a történet státuszát. Az ütemezett történeteknél egy órát láthatsz, vagy egy zöld pipa jelzi, ha a Storrito sikeresen közzétette azt az Instagram-fiókodon.

Próbáld ki az #1 Instagram Story Planner-t?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.