Instagram Story Maker Online

Eleged van abból, hogy a telefonoddal csinálj Instagram-sztorikat? Próbáld ki az új online Story Makerünket. Készítsen történeteket matricákkal, GIF-ekkel és emojikkal asztali számítógépén, és automatikusan küldje el őket az Instagramra.

Storrito.com - lehetővé teszi az Instagram történetek online létrehozását és szerkesztését

A Storrito az Instagram Stories online szerkesztője. Megismétli az okostelefonon elérhető élményt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy olyan Instagram-natív elemeket építsenek be, mint a linkmatricák, hashtagek, említések és az örökké népszerű GIF-ek. Az olyan design-központú eszközökkel ellentétben, mint a Canva vagy az Adobe Express, a Storrito arra összpontosít, hogy az eredeti Instagram alkalmazásra jellemző funkciókat biztosítson a felhasználók számára.

A Storrito.com legfontosabb előnyei a következők:

 1. A Story Editor lehetővé teszi, hogy kényelmesen, asztali számítógépen hozza létre és szerkessze az IG Stories-okat.
 2. Mindenféle Instagram matricát hozzáadhatsz a történetedhez: mint például Hashtagek, Szavazások, Link-matricák, Helyszínek, Kvíz, stb.
 3. 15 másodpercnél hosszabb videókat tölthetsz fel, és a Storrito automatikusan darabokra vágja őket.
 4. Letöltheti a sztorit, vagy előre be is ütemezheti, hogy élvezhesse a hétvégéjét
 5. A Storrito 100%-ban automatikus posztolást biztosít, semmilyen értesítés nem zavar - soha!

Hogyan készítsünk Instagram történeteket a Storrito-val

Kövesd ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtudd, hogyan működik az online Instagram Story Maker:
  1

  Regisztráljon a Storrito.com-ra

  A Storrito egy webalapú alkalmazás, így nincs szükség letöltésre. A Chrome, a Firefox és az Internet Explorer böngészőben is működik. Egyszerűen regisztrálhatsz a Storrito.com címen a Google-fiókoddal vagy az e-mail címeddel és egy jelszóval. És elkezdheti használni a szerkesztőt online a böngészőjében.

  Step 1
  2

  Töltse fel médiafájljait a galériába

  A galériába képeket vagy videókat tölthet fel. A szoftver lehetővé teszi a fájlok mappaszerkezetben történő kezelését, így rendszerezheti a különböző ügyfélfiókok történetének tartalmát. A feltöltés után megnyithatja a fájlt, és folytathatja a következő lépéssel, a történet szerkesztésével.

  Step 2
  3

  Készítse és szerkessze történeteit online az asztali számítógépéről

  A történetszerkesztő gyors átfutása azt mutatja, hogy óriási kreatív szabadsággal rendelkezik a média szerkesztésében. Szövegeket, gifeket, emojikat, képeket, alakzatokat és matricákat, például hashtageket, link-matricákat, helyeket, bábukat és visszaszámlálót adhatsz a történetedhez. A fő előnye más Instagram Story Makers-ekkel, például a Canva és az Adobe programmal szemben az, hogy ezeket a natív elemeket hozzáadhatja a történetéhez, és láthatja, hogyan fog kinézni a történet, miután közzétette. Ráadásul a Storrito.com lehetővé teszi, hogy a sztorit közvetlenül a fiókodra posztold (prémium funkció), és még ütemezheted is. Azonban azt is megteheti, hogy egyszerűen letölti a sztorit, és manuálisan posztolja az Instagramra.

  4

  Ütemezze és automatikusan tegye közzé a létrehozott történetet

  A Storrito egyedülálló funkcióval rendelkezik, amellyel közvetlenül az asztali számítógépedről küldheted el a történetedet az Instagramra. Emellett scheudling lehetőséget és 100%-os automatikus posztolási képességet is biztosít. A legjobb, ha előre megy, és kipróbálja a Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Ingyenes az Instagram Story készítő?
Attól függ, ingyenesen regisztrálhat a Storrito-ra, és létrehozhatja a történetét a szerkesztőn belül, majd letöltheti. Ha azonban közvetlenül az Instagram-fiókodra szeretnéd posztolni vagy ütemezni, akkor frissítened kell.
A Facebook-történeteket is be tudja ütemezni?
Igen, a történeteidet a Facebookon is közzéteheted. A Storrito automatikusan keresztpostolja a történetedet az Instagram-fiókodhoz kapcsolódó Facebook-oldalra. Ha több Facebook-oldal is kapcsolódik, akkor megjelenik egy lista az összes oldalról, amelyek közül választhat.
Hol láthatom a történeteimet?
Amint a rendszer rendereli a médiát, letöltheti azt, vagy ha ütemezve van, a jobb oldali oszlopban láthatja a történet státuszát. Az ütemezett történeteknél egy órát látsz, vagy egy zöld pipa jelzi, ha a Storrito sikeresen közzétette azt az Instagram-fiókodon.

Próbálja ki az #1 Instagram Story Maker OnlineKezdje el még ma.