Instagram Story Maker online

Er du træt af at bruge din telefon til at lave Instagram Stories? Prøv vores nye online Story Maker. Lav historier med klistermærker, GIF'er og emojis på din stationære pc, og få dem automatisk sendt til Instagram.

Storrito.com - giver dig mulighed for at oprette og redigere dine Instagram-historier online

Storrito er en online editor til Instagram Stories. Den replikerer den oplevelse, du ville få på din smartphone, og giver brugerne mulighed for at inkorporere Instagram-native elementer som link stickers, hashtags, mentions og de altid populære GIF'er. I modsætning til designcentrerede værktøjer som Canva eller Adobe Express fokuserer Storrito på at give brugerne de funktioner, der er karakteristiske for den originale Instagram-app.

De vigtigste fordele ved Storrito.com er bl.a:

 1. Story Editor giver dig mulighed for at oprette og redigere dine IG-historier komfortabelt på din stationære pc
 2. Du kan tilføje alle slags Instagram-klistermærker til din historie: som Hashtags, Polls, Link-Sticker, Locations, Quizzes osv.
 3. Du kan uploade videoer, der er længere end 15 sekunder, og Storrito vil automatisk klippe dem i stykker.
 4. Du kan downloade din historie eller planlægge den i forvejen, så du kan nyde din weekend.
 5. Storrito leverer 100% automatisk posting, ingen notifikationer vil forstyrre dig - nogensinde!

Sådan opretter du Instagram-historier med Storrito

Følg denne trin-for-trin-vejledning for at lære, hvordan Instagram Story Maker fungerer:
  1

  Tilmeld dig Storrito.com

  Storrito er en webbaseret applikation, så det er ikke nødvendigt at downloade noget. Det fungerer i Chrome, Firefox og Internet Explorer. Du kan blot tilmelde dig på [Storrito.com] (https://storrito.com/?mtm_campaign=fromLP) med din Google-konto eller din e-mailadresse og en adgangskode. Og så kan du begynde at bruge editoren online i din browser.

  Step 1
  2

  Upload dine mediefiler til galleriet

  Du kan uploade billeder eller videoer til galleriet. Softwaren giver dig mulighed for at administrere dine filer i en mappestruktur, så du kan organisere historieindholdet på forskellige kundekonti. Når du har uploadet, kan du åbne filen og fortsætte med det næste trin, redigering af historien.

  Step 2
  3

  Opret og rediger dine historier online fra din stationære pc

  En hurtig scanning af story-editoren viser, at du har en enorm kreativ frihed til at redigere dine medier. Du kan tilføje tekster, gifs, emojis, billeder, figurer og stickers som hashtags, link-stickers, locations, polls og en countdown timer til din story. Den største fordel sammenlignet med andre Instagram Story Makers, som Canva og Adobe, er, at du kan tilføje disse elementer til din story og se, hvordan den vil se ud, når den er lagt ud. Plus Storrito.com giver dig mulighed for at poste historien direkte på din konto (premium-funktion) og endda planlægge den. Men du kan også bare downloade historien og poste den manuelt på Instagram.

  4

  Planlæg og post automatisk din oprettede historie

  Storrito har den unikke funktion, at du kan poste din historie direkte på Instagram fra din stationære pc. Det giver også en scheudling-mulighed og en 100% auto-posting-kapacitet. Bedst, du går videre og prøver det på [Storrito.com] (https://storrito.com/?mtm_campaign=fromLP)

  Step 4

Frequently asked questions

Er Instagram Story maker gratis?
Det kommer an på. Du kan tilmelde dig Storrito gratis og oprette din historie i editoren og downloade den. Men hvis du vil poste eller planlægge den direkte på din Instagram-konto, er du nødt til at opgradere.
Kan du også planlægge Facebook-historier?
Ja, du kan også krydsposte dine historier til Facebook. Storrito krydsposter automatisk din historie til den Facebook-side, der er forbundet med din Instagram-konto. Hvis du har flere Facebook-sider forbundet, vil du se en liste over alle sider, du kan vælge imellem.
Hvor kan jeg se mine historier?
Når systemet har gengivet dit medie, kan du downloade det, eller hvis det er planlagt, kan du se status for din historie i højre kolonne. Du kan se et ur for planlagte historier, eller et grønt flueben angiver, hvornår Storrito har sendt den til din Instagram-konto.

Prøv #1 Instagram Story Maker onlineStart i dag.