Kan man planlægge Instagram-historier? Ja, med Storrito.com! (Her er hvordan)

Som social media manager ved du, hvor vigtigt det er at have en konsekvent tilstedeværelse på Instagram. Stories er en vigtig hjørnesten i denne bestræbelse! Men hvad sker der, når du ikke har tid til at poste regelmæssigt? Er det muligt at planlægge dine stories på forhånd? Svaret er JA, og løsningen er Storrito.com

Hvad er Storrito.com?

Storrito er en Instagram Scheduler, der giver dig mulighed for at planlægge dine Instagram-historier og -ruller på forhånd. Med Storrito kan du oprette og redigere dine historier på computeren eller mac'en og få dem lagt ud senere. Det er meget nyttigt for folk, der ikke har lyst til at være klistret til deres enheder hele dagen. Hvorfor Storrito?

 1. 100% automatisk udstationering: Brug af Storrito eliminerer behovet for manuelt arbejde for at starte udstationeringsprocessen; ingen meddelelser vil blive sendt til dig.
 2. De fleste Instagram-klistermærker understøttes: Storrito.com er det eneste værktøj, der kan skemalægge historier med link-stickeren, omtale-stickeren, placerings-stickeren og mange flere! (#instaready)
 3. Nem upload: Du kan uploade billeder og videoer direkte fra din stationære pc for at oprette historier inde i editoren.

Sådan bruger du Storrito:

Følg denne trin-for-trin-vejledning for at lære, hvordan Instagram story scheduling fungerer:
  1

  Tilmeld dig

  Start med at oprette en konto på Storrito.com.

  Step 1
  2

  Forbind din Instagram-konto

  Du kan forbinde din Instagram-konto, når du har afsluttet tilmeldingsprocessen. Klik på "Gem denne forbindelse", og du er færdig! 💪

  Step 2
  3

  Opret indhold - Upload dine billeder og videoer

  Nu hvor du har forbundet din konto, er det tid til at begynde at uploade dine fotos og videoer. Du kan blot trække og slippe dine filer i galleriet fra dit skrivebord. Du kan enten begynde at poste eller planlægge din historie, eller begynde at redigere din historie med Storritos editor.

  Step 3
  4

  Brug Story Editor til at tilføje klistermærker til din historie

  Editoren giver dig mulighed for at tilføje tekst, klistermærker og endda gifs. På den måde bliver det nemt for dig at skabe engagerende Instagram-historier. Som stickers kan du tilføje hashtags, link stickers, locations, polls og en countdown timer. Når du er færdig med at oprette, skal du klikke på Gem og fortsætte til opslags-/planlægningsvisningen.

  Step 4
  5

  Planlæg din historie i 3 nemme trin:

  Når du har oprettet historien, kan du planlægge, at den skal udgives på et bestemt tidspunkt og en bestemt dato. Klik derfor på historien i galleriet, og vælg denne gang Post / Schedule, så planlægningsvisningen åbnes. Sådan planlægger du din historie:

  1. Vælg din Instagram-konto (du kan vælge flere konti)
  2. Du kan vælge at krydsposte din story på Facebook (valgfrit)
  3. Vælg en dato og et tidspunkt, og tryk på planlæg

  Og der har du det - Storrito er det perfekte værktøj til enhver social media manager, der ønsker at tage sit Instagram game til det næste niveau.

Frequently asked questions

Tilbyder Storrito ægte automatisk postering?
Ja, Storrito tilbyder ægte automatisk udstationering, hvilket eliminerer behovet for manuelt arbejde på udstationeringstidspunktet. I modsætning til andre værktøjer fungerer det 100% automatisk, så du kan nyde din weekend og fritid!
Hvor kan jeg se mine planlagte historier?
Når systemet har gengivet dit medie, kan du se status for din historie i højre kolonne, du kan se et ur, når den er planlagt, eller et grønt flueben, der indikerer, at historien blev sendt til din Instagram-konto.
Kan jeg sende længere videoer med Storrito?
Ja, Storrito klipper automatisk længere videoer i stykker på 15 sekunder og udgiver dem som sådan.
Kan jeg administrere flere Instagram-konti med Storrito?
Ja, du kan administrere lige så mange Instagram-konti, som du vil, på én Storrito-konto.

Er du klar til at planlægge dine Instagram-stories?Start din gratis prøveperiode i dag.