Poți să programezi povești Instagram? Da, cu Storrito.com! (Iată cum)

În calitate de social media manager, știți cât de important este să mențineți o prezență constantă pe Instagram. Poveștile sunt o piatră de temelie majoră a acestui efort! Dar ce se întâmplă atunci când nu aveți timp să postați în mod regulat? Este posibil să vă programați poveștile în avans? Răspunsul este DA, iar soluția este Storrito.com

Ce este Storrito.com?

Storrito este un programator Instagram care vă permite să vă programați în avans poveștile și reportofoanele Instagram. Cu Storrito, vă puteți crea și edita poveștile pe computer sau pe mac și le puteți posta mai târziu. Acest lucru este foarte util pentru persoanele care nu doresc să fie lipite de dispozitivele lor toată ziua. De ce Storrito:

 1. 100% auto-posting: Folosind Storrito veți elimina necesitatea de a lucra manual pentru a începe procesul de postare; nu vă vor fi trimise notificări.
 2. Sunt acceptate majoritatea autocolantelor Instagram: Storrito.com este singurul instrument care programează poveștile cu autocolantul de link, autocolantul de mențiune, autocolantul de locație și multe altele! (#instaready)
 3. Încărcare ușoară: Puteți încărca imagini și clipuri video direct de pe PC-ul dvs. de birou pentru a crea povești în interiorul editorului.

Cum se utilizează Storrito:

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a afla cum funcționează programarea poveștilor Instagram:
  1

  Înscrieți-vă

  Începeți prin a vă crea un cont la Storrito.com.

  Step 1
  2

  Conectează-ți contul de Instagram

  Vă puteți conecta contul de Instagram după ce ați finalizat procesul de înregistrare. Faceți clic pe "Save this Connection" (Salvați această conexiune) și ați terminat! 💪

  Step 2
  3

  Creați conținut - Încărcați fotografiile și videoclipurile dvs.

  Acum că v-ați conectat contul, este timpul să începeți să vă încărcați fotografiile și videoclipurile. Puteți pur și simplu să trageți și să plasați fișierele în galerie de pe desktop. Puteți începe fie să vă postați sau să vă programați povestea, fie să începeți să vă editați povestea cu editorul Storrito.

  Step 3
  4

  Folosiți Editorul de povești pentru a adăuga autocolante la povestea dvs.

  Editorul vă permite să adăugați text, autocolante și chiar gif-uri. În acest fel, vă va fi ușor să creați povești Instagram captivante. Ca autocolante puteți adăuga hashtag-uri, link stickere, locații, poll-uri și un timer de numărătoare inversă. După ce ați terminat de creat, faceți clic pe Salvare și treceți la vizualizarea de postare/programare.

  Step 4
  5

  Programează-ți povestea în 3 pași simpli:

  După ce ați creat povestea, o puteți programa pentru a fi publicată la o anumită dată și oră. Prin urmare, dați clic pe povestirea din galerie și, de data aceasta, selectați Post / Schedule (Publicare / Programare) și se va deschide vizualizarea de programare. Pentru a vă programa povestea:

  1. Selectați contul dvs. de Instagram (puteți selecta mai multe conturi)
  2. Puteți alege să vă postați povestea pe Facebook (opțional)
  3. Selectați o dată și o oră și apăsați programarea

  Și iată - Storrito este instrumentul perfect pentru orice manager de social media care dorește să își ducă jocul Instagram la următorul nivel.

Frequently asked questions

Oferă Storrito o postare automată adevărată?
Da, Storrito oferă o adevărată postare automată, eliminând necesitatea de a lucra manual în momentul postării. Spre deosebire de alte instrumente, acesta funcționează un 100% automat, astfel încât vă puteți bucura de weekend și de timpul liber!
Unde îmi pot vedea poveștile programate?
Odată ce sistemul redă media, veți putea vedea starea poveștii dvs. în coloana din dreapta, veți vedea un ceas atunci când este programată sau o bifă verde care indică faptul că povestea a fost postată cu succes pe contul dvs. de Instagram.
Pot să postez videoclipuri mai lungi folosind Storrito?
Da, Storrito taie automat videoclipurile mai lungi în bucăți de 15 secunde și le publică ca atare.
Pot să gestionez mai multe conturi Instagram folosind Storrito?
Da, puteți gestiona oricâte conturi Instagram doriți într-un singur cont Storrito.

Sunteți gata să începeți să vă programați poveștile Instagram?Începeți procesul gratuit astăzi.