Be lehet ütemezni az Instagram-sztorikat? Igen, a Storrito.com segítségével! (Itt van hogyan)

Közösségi média menedzserként tudod, milyen fontos, hogy következetes jelenlétet tarts fenn az Instagramon. A történetek ennek a törekvésnek az egyik legfontosabb sarokkövei! De mi történik akkor, ha nincs ideje rendszeresen posztolni? Lehetséges előre beütemezni a sztorikat? A válasz IGEN, és a megoldás a Storrito.com

Mi az a Storrito.com?

A Storrito egy Instagram-ütemező, amely lehetővé teszi, hogy előre ütemezze Instagram-sztoriját és tekercseit. A Storrito segítségével számítógépen vagy macen is létrehozhatod és szerkesztheted a történeteidet, és később közzéteheted őket. Ez nagyon hasznos azoknak, akik nem akarnak egész nap a készülékükhöz ragaszkodni. Miért a Storrito:

 1. 100%-ban automatikus posztolás: A Storrito használatával megszűnik a kézi munka a posztolási folyamat elindításához; nem küldünk értesítést.
 2. A legtöbb Instagram matrica támogatott: A Storrito.com az egyetlen eszköz, amely a link matricával, az említés matricával, a helyszín matricával és még sok más matricával is képes sztorikat szeudlizni! (#instaready)
 3. Egyszerű feltöltés: Képeket és videókat tölthetsz fel közvetlenül az asztali számítógépedről, hogy a szerkesztőn belül hozz létre történeteket.

Hogyan kell használni a Storritót:

Kövesse ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtudja, hogyan működik az Instagram-sztorik ütemezése:
  1

  Feliratkozás

  Kezdje azzal, hogy létrehoz egy fiókot a Storrito.com oldalon.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram fiókját

  Instagram-fiókját a regisztrációs folyamat befejezése után csatlakoztathatja Instagram-fiókjához. Kattintson a "Kapcsolat mentése" gombra, és kész is van! 💪

  Step 2
  3

  Tartalom létrehozása - Töltse fel képeit és videóit

  Most, hogy csatlakoztattad a fiókodat, itt az ideje, hogy elkezdj feltölteni a fotókat és videókat. A fájlokat egyszerűen áthúzhatja a galériába az asztalról. Elkezdheted a történeted közzétételét vagy ütemezését, vagy elkezdheted szerkeszteni a történetedet a Storrito szerkesztőjével.

  Step 3
  4

  Használja a történetszerkesztőt matricák hozzáadásához a történetéhez

  A szerkesztő lehetővé teszi szöveg, matricák és akár gifek hozzáadását is. Így könnyen készíthetsz magával ragadó Instagram-sztorikat. Matricaként hashtageket, link matricákat, lokációkat, bábukat és visszaszámláló időzítőt adhatsz hozzá. Ha végzett a létrehozással, kattintson a Mentés gombra, és folytassa a közzétételi/ütemezési nézetben.

  Step 4
  5

  Tervezze meg a Story-t 3 egyszerű lépésben:

  Miután létrehozta a történetet, ütemezheti, hogy egy adott időpontban és dátummal tegye közzé. Ehhez kattintson a történetre a galériában, és ezúttal válassza a Közzététel / Ütemezés lehetőséget, és megnyílik az ütemezési nézet. A történet ütemezéséhez:

  1. Válassza ki az Instagram-fiókját (több fiókot is kiválaszthat).
  2. Kiválaszthatja, hogy a történetet keresztbe posztolja a Facebookon (opcionális).
  3. Válasszon ki egy dátumot és időpontot, majd nyomja meg az ütemezés gombot

  És íme - a Storrito a tökéletes eszköz minden olyan közösségi média menedzser számára, aki a következő szintre szeretné emelni az Instagram-játékát.

Frequently asked questions

A Storrito kínál valódi automatikus posztolást?
Igen, a Storrito valódi automatikus posztolást kínál, így nincs szükség kézi munkára a posztoláskor. Más eszközökkel ellentétben ez 100%-ban automatikusan működik, így élvezheti a hétvégét és a szabadidejét!
Hol láthatom a tervezett történeteimet?
Miután a rendszer rendereli a médiát, a jobb oldali oszlopban láthatja a történet státuszát, egy órát lát, ha az ütemezve van, vagy egy zöld pipa jelzi, hogy a történet sikeresen felkerült az Instagram-fiókjára.
A Storrito segítségével hosszabb videókat is közzétehetek?
Igen, a Storrito automatikusan 15 másodperces darabokra vágja a hosszabb videókat, és így teszi közzé őket.
Több Instagram-fiókot is kezelhetek a Storrito segítségével?
Igen, egy Storrito fiókon belül annyi Instagram-fiókot kezelhet, amennyit csak szeretne.

Készen állsz az Instagram-sztorik ütemezésére?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.