Instagram tekercsek ütemezése

Valószínűleg azt kérdezed magadtól: lehet ütemezni az Instagram Reels? - Igen, lehet! A megoldás, amit keresel, az ún: Storrito.com

Storrito.com - Az Instagram tekercsek ütemezője:

A Storrito a tökéletes ütemező eszköz a közösségi média menedzserek számára. Szoftverünk lehetővé teszi, hogy az Instagram tekercseket a webböngészőjéből töltse fel. Előre megtervezheti Instagram Reeljét és Storyját, kényelmesen laptopjáról vagy asztali számítógépéről. Íme néhány előnye:

 1. Feliratokat adhat hozzá hashtagekkel, említésekkel stb.
 2. A Storrito 100%-ban automatikusan posztolja a Reelt helyetted! Nincs szükség semmilyen kézi műveletre az Ön részéről.
 3. Megoszthatja a Reel-t a Facebookon és a fő hírfolyamán a többi posztjával együtt.

Hogyan ütemezzük az Instagram tekercseket a Storrito.com segítségével?

Kövesse ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtudja, hogyan működik az Instagram Reels ütemezése és automatikus posztolása:
  1

  Regisztráljon a Storrito.com oldalon

  Storrito.com egy webes alkalmazás, így nincs szükség letöltésre. Működik Chrome-ban, Firefoxban és még az Internet Explorerben is. Egyszerűen regisztrálhatsz a Storrito.com oldalon a Google-fiókoddal vagy az e-mail címeddel és egy jelszóval.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram-fiókját.

  Miután regisztráltál, csatlakoztathatod Instagram-fiókodat a Storrito-hoz. Egyszerűen csak add meg az Instagram felhasználónevedet, más néven az Instagram-kezelődet, és a jelszavadat. Ne aggódj, a kapcsolat biztonságos! Kattints a "Kapcsolat mentése" gombra, és kész is vagy! 💪

  Step 2
  3

  Töltse fel az első Instagram Reel-t PC-ről

  Kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Kattintson a Upload reel video gombra, és válassza ki az MP4-fájlt az asztali számítógépéről.
  2. Ezután feltölthet egy borítóképet a tekercshez.
  3. Ezután írj egy feliratot az Instageram Reel-edhez, hashtagek és említések használatával.
  4. A Facebookon ajánlhatod a Reeledet, még akkor is, ha nincs Facebook-fiókod az Instagram-fiókodhoz csatlakoztatva. Ráadásul az Instagram Reeledet megoszthatod a fő hírfolyamodon is.

  Step 3
  4

  Időzítse és automatikusan tegye közzé tekercseit

  Ha minden be van állítva, elkezdheted ütemezni az Instagram Reel-t, vagy azonnal közzéteheted:

  1. Válassza ki az időpontot és a dátumot, amikor szeretné, hogy a tekercsét közzétegye, és nyomja meg az ütemezés gombot. A Storrito automatikusan közzéteszi neked a Reel-t a megadott időpontban.
  2. A Reel-t azonnal is közzéteheti, ha a Post now gombra kattintva teszi közzé az Instagram-fiókjában. Megjegyzés: Kérjük, hagyjon némi időt a közzétételre, a videót renderelni kell. Ne kattintson kétszer a közzététel gombra.

  Step 4
  5

  Instagram tekercsek ütemezési naptár

  A tekercsek előzményei menüpont alatt láthatja az összes tervezett és közzétett tekercset. Ez az áttekintés jó a közösségi média menedzsment tervező csapatának, hogy lássa, melyik Reel kerül legközelebb közzétételre.

  Step 5

Frequently asked questions

Kell-e tennem valamit a tekercselés napján?
Nem, más Instagram ütemező szoftverekkel ellentétben a Storrito.com 100%-ban automatikusan működik! Automatikusan posztoljuk a Reel-t helyetted. Így jóval előre megtervezheted a Reeleket, és élvezheted a szabadidődet a hétvégén.
Hol és mikor láthatom az Instagram tekercsemet?
Ezt egyszerűen ellenőrizheted a mobilodon az Instagram alkalmazásban, és megnézheted, hogy a tekercsed felkerült-e már. Fontos: A többi videószoftverhez hasonlóan a Storrito-nak is renderelnie kell az Instagram Reel videóját, mielőtt közzéteszi, ezért ez eltarthat egy percig. Kérjük, ne nyomd meg kétszer a közzététel gombot - ettől nem lesz gyorsabb a folyamat 😉.
A Storrito ingyenes? - Miért kell fizetnem érte?
Fejlesztőcsapatunk az elmúlt hónapokban sok időt fektetett ebbe az új funkcióba. Mostantól mi vagyunk az első szoftverszolgáltató a piacon, amely lehetővé teszi az Instagram tekercsek ütemezését az asztali számítógépéről. Velünk Ön lehet az első, aki ezt felkínálja ügyfeleinek.
Tudunk csapatban dolgozni?
Igen, annyi csapattagot hívhat meg a Storrito-ra, amennyit csak akar, ingyenesen.

Készen állsz arra, hogy elkezdd ütemezni az Instagram tekercseket?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.