Instagram tekercsek ütemezése

Valószínűleg azt kérdezed magadtól: lehet ütemezni az Instagram Reels? - Igen, lehet! A megoldás, amit keresel, az ún: Storrito.com

Storrito.com - Az Instagram tekercsek ütemezője:

A Storrito a tökéletes ütemező eszköz a közösségi média menedzserek számára. Szoftverünk lehetővé teszi, hogy az Instagram tekercseket a webböngészőjéből töltse fel. Előre megtervezheti Instagram Reeljét és Storyját, kényelmesen laptopjáról vagy asztali számítógépéről. Íme néhány előnye:

 1. Feliratokat adhat hozzá hashtagekkel, említésekkel stb.
 2. A Storrito 100%-ban automatikusan posztolja a Reelt helyetted! Nincs szükség semmilyen kézi műveletre az Ön részéről.
 3. Megoszthatja a Reel-t a Facebookon és a fő hírfolyamán a többi posztjával együtt.

Hogyan ütemezzük az Instagram tekercseket a Storrito.com segítségével?

Kövesse ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtudja, hogyan működik az Instagram Reels ütemezése és automatikus posztolása:
  1

  Regisztráljon a Storrito.com oldalon

  Storrito.com egy webes alkalmazás, így nincs szükség letöltésre. Működik Chrome-ban, Firefoxban és még az Internet Explorerben is. Egyszerűen regisztrálhatsz a Storrito.com oldalon a Google-fiókoddal vagy az e-mail címeddel és egy jelszóval.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram-fiókját.

  Miután regisztráltál, csatlakoztathatod Instagram-fiókodat a Storrito-hoz. Egyszerűen csak add meg az Instagram felhasználónevedet, más néven az Instagram-kezelődet, és a jelszavadat. Ne aggódj, a kapcsolat biztonságos! Kattints a "Kapcsolat mentése" gombra, és kész is vagy! 💪

  Step 2
  3

  Töltse fel az első Instagram Reel-t PC-ről

  Kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Kattintson a Upload reel video gombra, és válassza ki az MP4-fájlt az asztali számítógépéről.
  2. Ezután feltölthet egy borítóképet a tekercshez.
  3. Ezután írj egy feliratot az Instageram Reel-edhez, hashtagek és említések használatával.
  4. A Facebookon ajánlhatod a Reeledet, még akkor is, ha nincs Facebook-fiókod az Instagram-fiókodhoz csatlakoztatva. Ráadásul az Instagram Reeledet megoszthatod a fő hírfolyamodon is.

  Step 3
  4

  Időzítse és automatikusan tegye közzé tekercseit

  Ha minden be van állítva, elkezdheted ütemezni az Instagram Reel-t, vagy azonnal közzéteheted:

  1. Válassza ki az időpontot és a dátumot, amikor szeretné, hogy a tekercsét közzétegye, és nyomja meg az ütemezés gombot. A Storrito automatikusan közzéteszi neked a Reel-t a megadott időpontban.
  2. A Reel-t azonnal is közzéteheti, ha a Post now gombra kattintva teszi közzé az Instagram-fiókjában. Megjegyzés: Kérjük, hagyjon némi időt a közzétételre, a videót renderelni kell. Ne kattintson kétszer a közzététel gombra.

  Step 4
  5

  Instagram tekercsek ütemezési naptár

  A tekercsek előzményei menüpont alatt láthatja az összes tervezett és közzétett tekercset. Ez az áttekintés jó a közösségi média menedzsment tervező csapatának, hogy lássa, melyik Reel kerül legközelebb közzétételre.

  Step 5

Frequently asked questions

Kell-e tennem valamit a tekercselés napján?
Nem, más Instagram ütemező szoftverekkel ellentétben a Storrito.com 100%-ban automatikusan működik! Automatikusan posztoljuk a Reel-t helyetted. Így jóval előre megtervezheted a Reeleket, és élvezheted a szabadidődet a hétvégén.
Hol és mikor láthatom az Instagram tekercsemet?
Ezt egyszerűen ellenőrizheted a mobilodon az Instagram alkalmazásban, és megnézheted, hogy a tekercsed felkerült-e már. Fontos: A többi videószoftverhez hasonlóan a Storrito-nak is renderelnie kell az Instagram Reel videóját, mielőtt közzéteszi, ezért ez eltarthat egy percig. Kérjük, ne nyomd meg kétszer a közzététel gombot - ettől nem lesz gyorsabb a folyamat 😉.
A Storrito ingyenes? - Miért kell fizetnem érte?
Fejlesztőcsapatunk az elmúlt hónapokban sok időt fektetett ebbe az új funkcióba. Mostantól mi vagyunk az első szoftverszolgáltató a piacon, amely lehetővé teszi az Instagram tekercsek ütemezését az asztali számítógépéről. Velünk Ön lehet az első, aki ezt felkínálja ügyfeleinek.
Tudunk csapatban dolgozni?
Igen, annyi csapattagot hívhat meg a Storrito-ra, amennyit csak akar, ingyenesen.

Készen állsz arra, hogy elkezdd ütemezni az Instagram tekercseket?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.