Cum să programați Instagram Reels

Probabil că te întrebi: poți programa Instagram Reels? - Da, puteți! Soluția pe care o căutați se numește: Storrito.com

Storrito.com - Programatorul Instagram Reels:

Storrito este instrumentul de programare perfect pentru managerii de social media. Software-ul nostru vă permite să încărcați Instagram Reels din browserul dvs. web. Vă puteți planifica în avans Instagram Reel și Story, confortabil de pe laptop sau de pe PC-ul desktop. Iată câteva beneficii:

 1. Puteți adăuga legende cu hashtag-uri, mențiuni, etc.
 2. Storrito va posta 100% automat Reel-ul pentru tine! Nu este necesară nicio acțiune manuală din partea dvs.
 3. Puteți partaja încrucișat Reel-ul pe Facebook și în feed-ul principal alături de celelalte postări ale dvs.

Cum să programați Instagram Reels cu Storrito.com

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a afla cum funcționează programarea și postarea automată a Instagram Reels:
  1

  Înscrieți-vă la Storrito.com

  Storrito.com este o aplicație web, deci nu este nevoie să descărcați nimic. Funcționează în Chrome, Firefox și chiar și în Internet Explorer. Vă puteți înscrie pur și simplu la Storrito.com cu contul Google sau cu adresa de e-mail și o parolă.

  Step 1
  2

  Conectează-ți contul de Instagram.

  După ce v-ați înregistrat, vă puteți conecta contul de Instagram la Storrito. Pur și simplu introduceți numele de utilizator Instagram, cunoscut și ca pseudonimul dumneavoastră Instagram, și parola. Nu vă faceți griji, conexiunea este sigură! Faceți clic pe "Save this Connection" (Salvați această conexiune) și ați terminat! 💪

  Step 2
  3

  Încărcați prima dvs. rolă Instagram de pe PC

  Urmați acești pași:

  1. Faceți clic pe Upload reel video și selectați fișierul MP4 de pe computerul dvs. desktop.
  2. În continuare, puteți încărca o imagine de copertă pentru Reel.
  3. Apoi, scrieți o legendă pentru Instageram Reel-ul dvs., folosind hashtag-uri și mențiuni
  4. Poți recomanda Reel-ul tău pe Facebook, chiar dacă nu ai un cont de Facebook conectat la contul tău de Instagram. În plus, puteți, de asemenea, să partajați Reel-ul dvs. de Instagram în feed-ul dvs. principal.

  Step 3
  4

  Programează și postează-ți automat rolele

  Dacă totul este setat, puteți începe să vă programați Instagram Reel sau să îl publicați imediat:

  1. Selectați o oră și o dată la care doriți ca Reel-ul dvs. să fie publicat și apăsați butonul de programare. Storrito va publica automat Reel-ul pentru dvs. la ora stabilită.
  2. Puteți, de asemenea, să vă publicați Reel-ul imediat, făcând clic pe Post now pentru a-l posta pe contul dvs. de Instagram. Notă: Vă rugăm să acordați ceva timp pentru postare, este nevoie de redarea videoclipului. Nu faceți clic de două ori pe butonul de publicare.

  Step 4
  5

  Instagram Reels Calendar de programare

  În fila de meniu Reels history (Istoric role) veți vedea toate rolele programate și postate. Această imagine de ansamblu este bună pentru ca echipa dvs. de planificare a managementului social media să vadă ce Reel va fi publicat în continuare.

  Step 5

Frequently asked questions

Trebuie să fac ceva în ziua în care este programat Reel?
Nu, spre deosebire de alte softuri de programare Instagram, Storrito.com funcționează 100% automat! Vă vom posta automat Reel-ul pentru dvs. Astfel, puteți planifica Reel-urile cu mult timp înainte și vă puteți bucura de timpul liber în weekend.
Unde și când îmi pot vedea Instagram Reel?
Puteți verifica pur și simplu acest lucru pe telefonul mobil, în aplicația Instagram, pentru a vedea dacă Reel-ul dvs. a fost postat. Important: La fel ca alte programe video, Storrito trebuie să redea videoclipul Instagram Reel înainte de a-l publica, așa că acest lucru poate dura un minut. Vă rugăm să nu apăsați de două ori butonul de publicare - nu va face procesul mai rapid 😉 .
Este Storrito gratuit? - De ce trebuie să plătesc pentru el?
Echipa noastră de dezvoltare a investit mult timp în această nouă funcție în ultimele luni. Suntem acum primul furnizor de software de pe piață care permite programarea Instagram Reels de pe PC-ul dumneavoastră. Cu noi, puteți fi primul care oferă acest lucru clienților dumneavoastră.
Putem lucra în echipă?
Da, puteți invita gratuit la Storrito atâția membri ai echipei câți doriți.

Sunteți gata să începeți să vă programați rolei Instagram?Începeți procesul gratuit astăzi.