Planificatorul de povești Instagram

Probabil că vă întrebați: Care este cea mai bună aplicație de planificare a poveștilor? Și cum funcționează? Veți găsi toate răspunsurile pe această pagină.

Software-ul care vă permite să vă planificați poveștile Instagram se numește: Storrito.com

Storrito vă permite să vă programați Instagram și Facebook Stories. Este instrumentul perfect pentru managerii de social media și pentru agențiile care gestionează conturile clienților lor. Influencerii individuali îl pot folosi, de asemenea, pentru a-și automatiza postarea poveștilor și pentru a obține un pic mai mult timp liber din feed-ul lor social. Principala diferență față de alte aplicații de programare este că Storrito se concentrează exclusiv pe Instagram Stories. Oferă caracteristici unice pe care alternative precum Later, Buffer, Hootsuite etc., nu le pot oferi. Iată care sunt principalele avantaje ale Storrito.com:

 1. Editorul de povești vă permite să creați și să editați IG Stories în mod confortabil de pe PC-ul dvs. de birou
 2. 3. Puteți adăuga tot felul de Instagram Stickers la povestea dvs.: cum ar fi Hashtags, Polls, Link-Sticker, Locations, Quizzes, etc.
 3. Puteți încărca videoclipuri mai lungi de 15 secunde, iar Storrito le va tăia automat în bucăți
 4. Poți planifica și programa povestea ta din timp, astfel încât să te poți bucura de weekendul tău
 5. Storrito oferă 100% auto-posting, astfel încât nicio notificare nu te va deranja - niciodată!

Cum să planificați poveștile Instagram

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a afla cum funcționează Instagram Story Planner:
  1

  Înscrieți-vă pentru Storrito.com

  Storrito este o aplicație web, așa că nu este nevoie să descărcați nimic. Funcționează în Chrome, Firefox și Internet Explorer. Vă puteți înscrie pur și simplu la Storrito.com cu contul Google sau cu adresa de e-mail și o parolă.

  Step 1
  2

  Creați-vă și editați-vă poveștile online de pe PC

  O scanare rapidă a editorului de povești arată că aveți o libertate creativă extraordinară în ceea ce privește editarea materialelor media. Puteți adăuga la povestea dvs. texte, gif-uri, emoticoane, imagini, forme și autocolante precum hashtag-uri, link-stickers, locații, poll-uri și un timer de numărătoare inversă.

  Step 2
  3

  Planifică-ți povestea Instagram

  Acum este momentul să vă planificați povestea. Prin urmare, dați clic pe aceeași poveste din galerie și selectați "Post/Schedule". Pentru a vă planifica povestea:

  1. Selectați contul Instagram pe care doriți să publicați povestea
  2. Dacă doriți să o planificați și ca poveste pentru Facebook, faceți clic pe butonul radio de mai jos, iar Storrito va face automat o postare încrucișată a poveștii pe pagina dvs. de Facebook
  3. De asemenea, puteți adăuga un link de tip swipe-up dacă aveți peste 10.000 de urmăritori
  4. În cele din urmă, selectați o dată și o oră pentru a vă programa povestea Instagram

  4

  Calendarul Instagram Story

  Storrito vine cu un calendar de povești în care puteți vedea poveștile programate. Programatorul de povestiri oferă multe alte caracteristici, dar enumerarea acestora ar depăși scopul acestei pagini, așa că mai bine îl încercați la Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Puteți programa și povești de pe Facebook?
După cum am menționat mai sus, puteți programa și poveștile de pe Facebook. Storrito va posta automat povestea dvs. în mod încrucișat pe pagina de Facebook conectată la contul dvs. de Instagram. Dacă aveți mai multe pagini Facebook conectate, veți vedea o listă cu toate paginile din care puteți alege.
Programarea în masă a poveștilor Instagram?
Da, puteți, de asemenea, să vă programați poveștile în bloc, pentru a economisi și mai mult timp.
Unde îmi pot vedea poveștile programate?
După ce sistemul vă redă materialele media, veți putea vedea starea poveștii dvs. în coloana din dreapta. Veți vedea un ceas pentru poveștile programate sau o bifă verde indică momentul în care Storrito a publicat-o cu succes pe contul dvs. de Instagram.

Încercați #1 Instagram Story Planner?Începeți procesul gratuit astăzi.