Instagram Story Planner

Du frågar dig förmodligen: Vad är den bästa appen för historieplanering? Och hur fungerar den? Du hittar alla svaren på den här sidan.

Programvaran som gör att du kan planera dina Instagram stories heter: Storrito.com

Med Storrito kan du schemalägga dina Instagram och Facebook Stories. Det är det perfekta verktyget för sociala medieansvariga och byråer som hanterar sina kunders konton. Enskilda influencers kan också använda det för att automatisera sina storyutskick och få lite mer tid över från sitt sociala flöde. Den största skillnaden mot andra schemaläggningsappar är att Storrito uteslutande fokuserar på Instagram Stories. Den erbjuder unika funktioner som alternativ som Later, Buffer, Hootsuite etc. inte kan erbjuda. Här är de viktigaste fördelarna med Storrito.com:

 1. Story Editor låter dig skapa och redigera dina IG Stories bekvämt från din stationära dator.
 2. Du kan lägga till alla typer av Instagram-klistermärken till din story: som Hashtags, Polls, Link-Sticker, Locations, Quizzes osv.
 3. Du kan ladda upp videor som är längre än 15 sekunder och Storrito klipper dem automatiskt i bitar.
 4. Du kan planera och schemalägga din berättelse i förväg så att du kan njuta av din helg.
 5. Storrito erbjuder 100 % automatisk publicering så att inga meddelanden kommer att störa dig - aldrig!

Hur du planerar Instagram Stories

Följ den här handledningen steg för steg för att lära dig hur Instagram Story Planner fungerar:
  1

  Registrera dig för Storrito.com

  Storrito är en webbapplikation, så du behöver inte ladda ner något. Den fungerar i Chrome, Firefox och Internet Explorer. Du kan helt enkelt registrera dig på [Storrito.com] (https://storrito.com/?mtm_campaign=fromLP) med ditt Google-konto eller din e-postadress och ett lösenord.

  Step 1
  2

  Skapa och redigera dina berättelser online från din dator

  En snabb genomgång av redigeringsverktyget visar att du har en enorm kreativ frihet att redigera dina medier. Du kan lägga till texter, gifs, emojis, bilder, former och klistermärken som hashtaggar, länkstickers, platser, polls och en nedräkningstimer till din berättelse.

  Step 2
  3

  Planera din Instagram Story

  Nu är det dags att planera din berättelse. Klicka därför på samma berättelse i galleriet och välj "Post/Schedule". För att planera din berättelse:

  1. Välj det Instagram-konto som du vill publicera berättelsen på.
  2. Om du också vill planera den som en Facebook-historia klickar du på radioknappen nedan, så kommer Storrito automatiskt att korslägga din berättelse på din Facebook-sida.
  3. Du kan också lägga till en swipe-up-länk om du har över 10 000 följare.
  4. Slutligen väljer du ett datum och en tid för att schemalägga din Instagram-story.

  4

  Instagram Story-kalendern

  Storrito har en berättelsekalender där du kan se dina planerade berättelser. Story Scheduler erbjuder många andra funktioner, men att räkna upp dessa skulle gå utanför ramen för den här sidan, så det är bäst att du provar det på [Storrito.com] (https://storrito.com/?mtm_campaign=fromLP).

  Step 4

Frequently asked questions

Kan du också schemalägga Facebook stories?
Som nämnts ovan kan du också schemalägga Facebook stories. Storrito lägger automatiskt ut din berättelse på Facebook-sidan som är ansluten till ditt Instagram-konto. Om du har flera Facebook-sidor anslutna visas en lista med alla sidor att välja mellan.
Bulk schemalägga Instagram Stories?
Ja, du kan också schemalägga dina berättelser i stor skala på en gång för att spara ännu mer tid.
Var ser jag mina planerade berättelser?
När systemet har gjort din media kan du se statusen för din berättelse i den högra kolumnen. Du ser en klocka för schemalagda stories eller en grön bock som visar när Storrito lyckats lägga upp den på ditt Instagramkonto.

Testa den bästa Instagram Story Planner?Starta din kostnadsfria provperiod idag.