Instagram Story Planner

Kysyt varmaan itseltäsi: Mikä on paras tarinan suunnittelusovellus? Ja miten se toimii? Löydät kaikki vastaukset tältä sivulta.

Ohjelmisto, jonka avulla voit suunnitella Instagram-tarinoita, on nimeltään: Storrito.com

Storriton avulla voit aikatauluttaa Instagram- ja Facebook-tarinoita. Se on täydellinen työkalu sosiaalisen median johtajille ja toimistoille, jotka hallinnoivat asiakkaidensa tilejä. Yksittäiset vaikuttajat voivat myös käyttää sitä automatisoidakseen tarinoidensa lähettämisen ja saadakseen hieman enemmän aikaa pois sosiaalisesta syötteestään. Tärkein ero muihin aikataulusovelluksiin on se, että Storrito keskittyy yksinomaan Instagram Stories:iin. Se tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita Laterin, Bufferin, Hootsuiten jne. kaltaiset vaihtoehdot eivät pysty tarjoamaan. Tässä ovat Storrito.comin tärkeimmät edut:

 1. Story-editorin avulla voit luoda ja muokata IG-tarinoita mukavasti työpöytätietokoneeltasi käsin
 2. Voit lisätä tarinaan kaikenlaisia Instagram-tarroja: kuten Hashtagit, Pollit, Link-tarrat, Lokaatiot, Visat jne.
 3. Voit ladata yli 15 sekuntia pitempiä videoita, ja Storrito leikkaa ne automaattisesti osiin
 4. Voit suunnitella ja aikatauluttaa tarinasi etukäteen, jotta voit nauttia viikonlopustasi
 5. Storrito tarjoaa 100 % automaattisen postauksen, joten mikään ilmoitus ei häiritse sinua - koskaan!

Miten suunnitella Instagram-tarinoita

Seuraa tätä vaiheittaista ohjetta ja opi, miten Instagram Story Planner toimii:
  1

  Rekisteröidy Storrito.com-palveluun

  Storrito on verkkosovellus, joten mitään ei tarvitse ladata. Se toimii Chromessa, Firefoxissa ja Internet Explorerissa. Voit yksinkertaisesti rekisteröityä osoitteessa Storrito.com Google-tililläsi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla.

  Step 1
  2

  Luo ja muokkaa tarinoita verkossa tietokoneeltasi

  Nopea tutustuminen tarinaeditoriin osoittaa, että sinulla on valtavasti luovaa vapautta muokata mediaasi. Voit lisätä tarinaan tekstejä, gif-kuvia, hymiöitä, kuvia, muotoja ja tarroja, kuten hashtageja, linkkitarroja, paikannuksia, pollareita ja countdown-ajastimen.

  Step 2
  3

  Suunnittele Instagram-tarinasi

  Nyt on aika suunnitella tarinasi. Napsauta siis samaa tarinaa galleriassa ja valitse 'Post/Schedule'. Jotta voit suunnitella tarinasi:

  1. Valitse Instagram-tili, jolle haluat julkaista tarinan.
  2. Jos haluat ajoittaa sen myös Facebook-tarinaksi, napsauta alla olevaa valintanappia, jolloin Storrito julkaisee tarinasi automaattisesti ristiin Facebook-sivullesi
  3. Voit myös lisätä pyyhkäisylinkin, jos sinulla on yli 10.000 seuraajaa.
  4. Valitse lopuksi päivämäärä ja kellonaika, jolloin ajastat Instagram-tarinasi

  4

  Instagram-tarinakalenteri

  Storritossa on tarinakalenteri, jossa näet ajastetut tarinasi. Story Scheduler tarjoaa monia muitakin ominaisuuksia, mutta niiden luetteleminen ylittäisi tämän sivun laajuuden, joten sinun on parasta kokeilla sitä osoitteessa Storrito.com.

  Step 4

Frequently asked questions

Voitko myös ajoittaa Facebook-tarinoita?
Kuten edellä mainittiin, voit myös ajoittaa Facebook-tarinoita. Storrito lähettää tarinasi automaattisesti ristiin Instagram-tiliisi liitetylle Facebook-sivulle. Jos sinulla on useita yhdistettyjä Facebook-sivuja, näet luettelon kaikista sivuista, joista voit valita.
Instagram-tarinoiden joukkoaikataulu?
Voit myös ajoittaa tarinat kerralla, jolloin säästät vielä enemmän aikaa.
Missä näen ajastetut tarinani?
Kun järjestelmä on renderöinyt mediasi, näet jutun tilan oikeassa sarakkeessa. Näet kellon ajastetuille tarinoille tai vihreä valintamerkki osoittaa, kun Storrito on onnistuneesti lähettänyt sen Instagram-tilillesi.

Kokeile #1 Instagram Story Planneria?Aloita ilmainen kokeilujakso tänään.