Automaattinen julkaisu Instagram-tarinoita

Voiko Instagram-tarinoita lähettää automaattisesti? - Kyllä voit, etsimäsi ratkaisu on nimeltään: Storrito.com.

Storrito - Instagram Story Editor for PC

Storriton avulla voit luoda Instagram-tarinoita työpöytätietokoneestasi. Voit myös ajoittaa tarinasi etukäteen, ja ohjelmisto lähettää tarinasi automaattisesti Instagramissa. Lyhyesti sanottuna sen avulla voit:

 1. Muokata ja luoda tarinoita verkossa. Voit lisätä siihen kaikenlaisia Instagram-tarroja. Tämä on ainutlaatuista markkinoilla, useimmat muut aikataulusovellukset antavat sinun vain lähettää kuvan.
 2. Aikatauluta ja lähetä IG-tarinasi automaattisesti - ilman, että sinulle tulee mitään ilmoituksia, joten voit nauttia vapaa-ajastasi sosiaalisesta mediasta.
 3. Leikkaa pidemmät videot automaattisesti 15 sekunnin osiin ja postita ne automaattisesti Instagram-tilillesi.

Kuinka lähettää automaattisesti Instagram-tarinoita Storrito.comin avulla?

Seuraa tätä ohjetta ja opi, miten voit ajoittaa ja julkaista Instagram-tarinoita automaattisesti verkkoselaimesta:
  1

  Rekisteröidy

  Storrito on verkkosovellus, joten mitään ei tarvitse ladata. Se toimii Chromessa, Firefoxissa jne. Voit yksinkertaisesti rekisteröityä osoitteessa Storrito.com.

  Step 1
  2

  Lataa kuvia tai videoita tarinaa varten tietokoneelta käsin

  Aloita valokuvien ja videoiden lataaminen. Voit vetää ja pudottaa luomuksesi galleriaan työpöydältäsi.

     Napsauta sen jälkeen kuvaa ja sitten "muokkaa" avataksesi tarinankäsittelyohjelman. 

  Step 3
  3

  Lisää tarroja tarinaan

  Tarinaeditorissa voit lisätä Instagram-tarinaan hashtageja, linkkitarroja, sijainteja ja countdown-tarran. Kun olet valmis, napsauta Tallenna.

  Step 4
  4

  Nyt automaattinen postaus Instagram-tarinasi

  Kun olet luonut tarinasi, viimeinen vaihe on ajoittaa tarinasi ja antaa Storrito.comin lähettää sen automaattisesti Instagram-tilillesi. Voit ajastaa ja lähettää tarinasi automaattisesti:

  1. Valitse Instagram-tili, jolle haluat julkaista tarinan.
  2. Jos haluat julkaista sen automaattisesti myös Facebook-sivullesi, napsauta alla olevaa valintanappia, jolloin Storrito julkaisee tarinasi automaattisesti ristiin Facebookiin.
  3. Valitse lopuksi päivämäärä ja kellonaika, jolloin haluat Storriton julkaisevan tarinasi automaattisesti.

Frequently asked questions

Missä näen ajastetut tarinani?
Kun järjestelmä on renderöinyt mediasi, näet jutun tilan oikeassa sarakkeessa; näet kellon, kun se on ajastettu, tai vihreän valintamerkin, kun se on lähetetty onnistuneesti.
Pitääkö minun vielä tehdä käsityötä?
Tämä on Storriton hieno puoli. Sinulle ei tule mitään ilmoituksia. Sinun ei tarvitse tehdä mitään manuaalista työtä puhelimellasi - Storrito tekee sen puolestasi!
Voiko Facebook-tarinoita lähettää myös automaattisesti?
Kyllä, voit ajoittaa ja lähettää automaattisesti Facebook-tarinoita. Storrito lähettää tarinan automaattisesti Facebook-sivullesi. Jos sinulla on useita sivuja, voit valita sen, jolle haluat postittaa sen.

Oletko valmis aloittamaan automaattisen Instagram-tarinoiden lähettämisen tietokoneelta?Aloita ilmainen kokeilujakso tänään.