Αυτόματη ανάρτηση ιστοριών Instagram

Μπορείτε να δημοσιεύετε αυτόματα ιστορίες στο Instagram; - Ναι, μπορείτε, η λύση που ψάχνετε ονομάζεται: Storrito.com

Storrito - The Instagram Story Editor για PC

Το Storrito σας επιτρέπει να δημιουργείτε τις ιστορίες σας στο Instagram από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις ιστορίες σας εκ των προτέρων και το λογισμικό θα δημοσιεύσει αυτόματα την ιστορία σας στο Instagram. Εν ολίγοις, σας επιτρέπει να:

 1. Να επεξεργάζεστε και να δημιουργείτε τις ιστορίες σας online. Μπορείτε να προσθέσετε όλα τα είδη των αυτοκόλλητων του Instagram σε αυτό. Αυτό είναι μοναδικό στην αγορά, οι περισσότερες άλλες εφαρμογές προγραμματισμού σας επιτρέπουν απλώς να δημοσιεύσετε μια εικόνα.
 2. Προγραμματίστε και δημοσιεύστε αυτόματα τις ιστορίες IG Stories σας - χωρίς να σας βγαίνουν ειδοποιήσεις, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το χρόνο σας μακριά από τα social media.
 3. Κόψτε αυτόματα μεγαλύτερα βίντεο σε τμήματα των 15 δευτερολέπτων και κάντε αυτόματη ανάρτηση στο λογαριασμό σας στο Instagram.

Πώς να δημοσιεύετε αυτόματα ιστορίες Instagram με το Storrito.com

Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο για να μάθετε πώς να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε αυτόματα τις ιστορίες σας στο Instagram από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας:
  1

  Εγγραφείτε

  Το Storrito είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα. Λειτουργεί σε Chrome, Firefox κ.λπ. Μπορείτε απλά να εγγραφείτε στη διεύθυνση Storrito.com

  Step 1
  2

  Ανεβάστε τις εικόνες ή τα βίντεό σας για την ιστορία σας από τον υπολογιστή σας

  Ξεκινήστε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τα δημιουργικά σας στη γκαλερί από την επιφάνεια εργασίας σας.

     Στη συνέχεια, κάντε κλικ στη φωτογραφία και στη συνέχεια στο "επεξεργασία" για να ανοίξει ο επεξεργαστής ιστοριών. 

  Step 3
  3

  Προσθέστε αυτοκόλλητα στην ιστορία σας

  Στο Story Editor μπορείτε να προσθέσετε hashtags, link-stickers, locations και ένα countdown sticker στην ιστορία σας στο Instagram. Αφού τελειώσετε, κάντε κλικ στο save.

  Step 4
  4

  Τώρα δημοσιεύστε αυτόματα το Instagram Story σας

  Αφού δημιουργήσετε την ιστορία σας, το τελευταίο βήμα είναι να προγραμματίσετε την ιστορία σας και να την αναρτήσετε αυτόματα στο λογαριασμό σας στο Instagram. Για να προγραμματίσετε και να δημοσιεύσετε αυτόματα την ιστορία σας:

  1. Επιλέξτε το λογαριασμό Instagram στον οποίο θέλετε να δημοσιεύσετε την ιστορία.
  2. Αν θέλετε επίσης να το δημοσιεύσετε αυτόματα στη σελίδα σας στο Facebook, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί επιλογής και το Storrito θα κάνει αυτόματα διασταυρούμενη δημοσίευση της ιστορίας σας στο Facebook.
  3. Τέλος, επιλέξτε μια ημερομηνία και ώρα που θέλετε το Storrito να δημοσιεύει αυτόματα την ιστορία σας.

Frequently asked questions

Πού μπορώ να δω τις προγραμματισμένες ιστορίες μου;
Μόλις το σύστημα αποδώσει τα πολυμέσα σας, θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση της ιστορίας σας στη δεξιά στήλη: βλέπετε ένα ρολόι όταν είναι προγραμματισμένη ή ένα πράσινο σημάδι ελέγχου όταν αναρτήθηκε επιτυχώς.
Πρέπει να κάνω ακόμα κάποια χειρωνακτική εργασία;
Αυτό είναι το καλό με το Storrito. Δεν θα υπάρχουν ειδοποιήσεις που θα σας αποστέλλονται. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία χειροκίνητη εργασία στο τηλέφωνό σας - το Storrito θα το κάνει για εσάς!
Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτόματη ανάρτηση ιστοριών στο Facebook;
Ναι, μπορείτε να προγραμματίσετε και να δημοσιεύσετε αυτόματα ιστορίες στο Facebook. Το Storrito θα δημοσιεύσει αυτόματα την ιστορία στη σελίδα σας στο Facebook. Αν έχετε πολλές σελίδες, μπορείτε να επιλέξετε αυτή στην οποία θέλετε να την αναρτήσετε.

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δημοσιεύετε αυτόματα τις ιστορίες σας στο Instagram από τον υπολογιστή;Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.