Samodejna objava Instagramovih zgodb

Ali lahko samodejno objavljate zgodbe na Instagramu? - Da, lahko, rešitev, ki jo iščete, se imenuje: [Storrito.com] (https://storrito.com/)

Storrito - Urejevalnik zgodbe Instagram za PC

Storrito omogoča ustvarjanje zgodb Instagram iz namiznega računalnika. Zgodbe lahko tudi vnaprej načrtujete, program pa bo samodejno objavil vašo zgodbo na Instagramu. Na kratko, omogoča vam, da:

 1. Urejanje in ustvarjanje zgodb prek spleta. Vanje lahko dodate vse vrste nalepk Instagram. To je edinstveno na trgu, večina drugih aplikacij za načrtovanje vam omogoča le objavo slike.
 2. Načrtujte in samodejno objavljajte svoje zgodbe IG - ne da bi vas pri tem obveščali, tako da lahko uživate v prostem času od družabnih omrežij.
 3. Samodejno razrežite daljše videoposnetke na dele po 15 sekund in jih samodejno objavite v svojem računu Instagram.

Kako samodejno objavljati zgodbe Instagram s Storrito.com

V tem priročniku se naučite, kako v spletnem brskalniku načrtovati in samodejno objavljati zgodbe Instagrama:
  1

  Prijavite se

  Storrito je spletna aplikacija, zato vam ni treba ničesar prenesti. Deluje v brskalnikih Chrome, Firefox itd. Preprosto se lahko prijavite na spletnem mestu Storrito.com

  Step 1
  2

  Prenesite slike ali videoposnetke za svojo zgodbo iz računalnika

  Začnite nalagati fotografije in videoposnetke. Ustvarjalne izdelke lahko v galerijo povlečete in spustite z namizja.

     Nato kliknite na fotografijo in nato na "uredi", da se odpre urejevalnik zgodb. 

  Step 3
  3

  Dodajanje nalepk v zgodbo

  V urejevalniku zgodbe lahko v zgodbo Instagrama dodate hashtags, link-stickers, locations in countdown sticker. Ko končate, kliknite Save (Shrani).

  Step 4
  4

  Zdaj samodejno objavite svojo zgodbo Instagram

  Po ustvarjanju zgodbe je zadnji korak načrtovanje zgodbe, da jo Storrito.com samodejno objavi v vaš račun Instagram. Načrtovanje in samodejna objava zgodbe:

  1. Izberite račun Instagram, v katerem želite objaviti zgodbo.
  2. Če jo želite samodejno objaviti tudi na svoji strani Facebook, kliknite spodnji radijski gumb in Storrito bo vašo zgodbo samodejno navzkrižno objavil na Facebooku.
  3. Na koncu izberite datum in uro, ko želite, da Storrito samodejno objavi vašo zgodbo.

Frequently asked questions

Kje lahko vidim svoje načrtovane zgodbe?
Ko sistem upodobi vaš medij, lahko v desnem stolpcu vidite stanje zgodbe; če je zgodba načrtovana, se prikaže ura, če je bila uspešno objavljena, pa se prikaže zelena kljukica.
Ali moram še vedno opravljati nekaj ročnega dela?
To je lep del Storrita. Ne boste prejeli nobenih obvestil. Na telefonu vam ni treba opravljati nobenega ročnega dela - Storrito bo to storil namesto vas!
Ali lahko tudi samodejno objavljate zgodbe v Facebooku?
Da, lahko načrtujete in samodejno objavljate zgodbe v Facebooku. Storrito bo samodejno objavil zgodbo na vaši strani v Facebooku. Če imate več strani, lahko izberete tisto, na katero želite objaviti zgodbo.

Ste pripravljeni, da začnete samodejno objavljati zgodbe Instagram iz računalnika?Še danes začnite z brezplačnim preizkusom.