Automatisch Instagram-stories plaatsen

Kun je automatisch Instagram verhalen plaatsen? - Ja dat kan, de oplossing waar je naar op zoek bent heet: Storrito.com

Storrito - De Instagram Verhaal Editor voor PC

Met Storrito kunt u uw Instagram-verhalen maken vanaf uw desktop-pc. U kunt uw verhalen ook van tevoren plannen, en de software zal uw verhaal automatisch op Instagram plaatsen. In het kort, het stelt u in staat om:

 1. Bewerk en maak uw verhalen online. Je kunt er allerlei Instagram Stickers aan toevoegen. Dit is uniek op de markt, met de meeste andere planning applicaties kun je gewoon een foto plaatsen.
 2. Plan en auto-post je IG Stories - zonder dat er meldingen naar je uitgaan, zodat je kunt genieten van je vrije tijd van sociale media.
 3. Knip automatisch langere video's in delen van 15 seconden en post ze automatisch op je Instagram account.

Hoe automatisch Instagram Stories te posten met Storrito.com

Volg deze tutorial om te leren hoe je je Instagram Stories kunt plannen en automatisch kunt publiceren vanuit je webbrowser:
  1

  Aanmelden

  Storrito is een webapplicatie, dus u hoeft niets te downloaden. Het werkt in Chrome, Firefox, enz. U kunt zich gewoon aanmelden bij Storrito.com

  Step 1
  2

  Upload uw afbeeldingen of video's voor uw verhaal vanaf uw PC

  Begin met het uploaden van uw foto's en video's. U kunt uw creatives vanaf uw bureaublad naar de galerij slepen.

     Klik daarna op de foto en vervolgens op "bewerken" om de verhaaleditor te openen. 

  Step 3
  3

  Stickers toevoegen aan uw verhaal

  In de Story Editor kun je hashtags, link-stickers, locaties en een countdown-sticker aan je Instagram-verhaal toevoegen. Als je klaar bent klik je op opslaan.

  Step 4
  4

  Nu automatisch je Instagram verhaal posten

  Na het maken van je verhaal, is de laatste stap om je verhaal in te plannen en Storrito.com het automatisch te laten posten op je Instagram account. Om je verhaal te plannen en automatisch te posten:

  1. Selecteer het Instagram-account waarop u het verhaal wilt publiceren.
  2. Als u het ook automatisch wilt publiceren op uw Facebook-pagina, klikt u op het keuzerondje hieronder, en Storrito zal uw verhaal automatisch cross-posten op Facebook.
  3. Kies tot slot een datum en tijd waarop je wilt dat Storrito je verhaal automatisch plaatst.

Frequently asked questions

Waar kan ik mijn geplande verhalen zien?
Zodra het systeem uw media rendert, kunt u in de rechterkolom de status van uw verhaal zien; u ziet een klokje als het gepland is, of een groen vinkje als het succesvol geplaatst is.
Moet ik nog wat handwerk doen?
Dat is het leuke aan Storrito. Er zullen geen meldingen naar u uitgaan. U hoeft geen handmatig werk te doen op uw telefoon - Storrito doet het voor u!
Kun je ook automatisch Facebookverhalen plaatsen?
Ja, u kunt plannen en automatisch Facebook verhalen plaatsen. Storrito zal het verhaal automatisch cross-posten op uw Facebook-pagina. Als u meerdere pagina's heeft, kunt u kiezen op welke pagina u het verhaal wilt plaatsen.

Klaar om te beginnen met het automatisch posten van je Instagram-verhalen vanaf je pc?Start vandaag nog uw gratis proefperiode.