Instagram-stories plannen

Je vraagt je waarschijnlijk af: kun je Instagram Stories inplannen? - Ja dat kan! De oplossing waar je naar op zoek bent heet: Storrito.com

De Instagram Story Scheduler:

Storrito is een planningstool voor Instagram- en Facebook-verhalen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het posten van verhalen tijdens je drukke werkweek of in je weekend. Het stelt je in staat om:

 1. Plan en auto-post je IG Stories (zonder enige noficitaties)
 2. 2. Upload uw foto's en video's rechtstreeks vanaf uw desktop pc

Hoe je Instagram-stories plant met Storrito

Volg deze stap-voor-stap handleiding om te leren hoe Instagram story scheduling werkt:
  1

  Meld je aan bij Storrito

  Storrito is een webapplicatie, dus u hoeft niets te downloaden. U kunt zich gewoon aanmelden bij Storrito.com met uw Google-account of uw e-mailadres en een wachtwoord.

  Step 1
  2

  Verbind uw Instagram-account

  Zodra je het aanmeldproces hebt voltooid, zie je een knop met de tekst "Sluit Instagram-account aan". Eerst moet je je locatie bevestigen. Voer vervolgens je Instagram-gebruikersnaam en -wachtwoord in. Geen zorgen, de verbinding is beveiligd. Klik op "Save this Connection" en je bent klaar! 💪

  Step 2
  3

  Upload je Instagram-verhaal vanaf je PC

  Nu u uw account hebt aangesloten, is het tijd om te beginnen met het uploaden van uw foto's en video's. U kunt uw bestanden gewoon naar de galerij slepen vanaf uw bureaublad. Zodra je bestanden zijn geüpload, klik je op de foto die je wilt publiceren en vanuit de popup kun je de foto direct 'posten of plannen' in je Instagram Story of je kunt op 'bewerken' klikken om de story editor te openen.

  Step 3
  4

  Gebruik de Story Editor om Stickers aan je verhaal toe te voegen

  Een snelle blik op de editor laat zien dat je enorm veel creatieve vrijheid hebt om je media te bewerken. U kunt hashtags, link-stickers, locaties, polls en een afteltimer aan uw verhaal toevoegen. Als u klaar bent en de perfecte foto of video hebt gemaakt, klikt u op "Opslaan " in de rechterbovenhoek om uw verhaalsjabloon op te slaan en naar de volgende stap te gaan.

  Step 4
  5

  Plan je Instagram-verhalen

  De laatste stap is het plannen van uw verhaal. Klik daarom op hetzelfde verhaal in de galerij en kies deze keer voor 'Post/Schedule' en deze planningsweergave wordt geopend. Om uw verhaal in te plannen:

  1. Selecteer het Instagram account waar je het verhaal op wilt publiceren
  2. Als je het ook wilt plannen als een Facebook verhaal, klik dan op het keuzerondje hieronder en Storrito zal je verhaal automatisch cross-posten naar Facebook
  3. U kunt ook een swipe-up link toevoegen als u meer dan 10.000 volgers heeft
  4. Selecteer tot slot een datum en tijd om uw verhaal te plannen

Frequently asked questions

Waar kan ik mijn geplande verhalen zien?
Zodra het systeem je media rendert, kun je in de rechterkolom de status van je verhaal zien, je ziet een klok als het gepland is of een groen vinkje geeft aan wanneer het met succes op je Instagram-account is geplaatst.
Kun je ook Facebook stories inplannen?
Zoals hierboven vermeld, kunt u ook Facebook-verhalen plannen. Storrito zal je verhaal automatisch cross-posten op de Facebook pagina die is gekoppeld aan je Instagram account. Als u meerdere Facebook pagina's heeft aangesloten ziet u alle pagina's in deze weergave en kunt u kiezen op welke het moet worden gepubliceerd.
Instagram-stories in bulk plannen?
Om u nog meer tijd te besparen kunt u uw Verhalen ook in bulk plannen.

Klaar om te beginnen met het plannen van je Instagram-verhalen?Start vandaag nog uw gratis proefperiode.