Instagram Stories plannen met de Link Sticker

Je vraagt je misschien af: kun je Instagram Stories inplannen met de linksticker? Ja, dat kan! De software die je nodig hebt heet: [Storrito.com] (https://storrito.com/)

Storrito.com - De Instagram Storyplanner:

Storrito is een planningstool voor Instagram- en Facebook-verhalen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het plaatsen van stories tijdens je drukke werkweek of in het weekend. Het stelt je in staat om:

 1. Je IG Stories plannen en automatisch posten (zonder meldingen)
 2. Je foto's en video's rechtstreeks uploaden vanaf je desktop pc
 3. Het is de enige planner op de markt waarmee je een verhaal kunt plannen met de linksticker

Hoe Instagram Verhalen plannen met de Link Sticker

Volg deze stap-voor-stap uitleg om te leren hoe je een linksticker toevoegt aan je Instagram-verhaal en deze inplant voor een toekomstig tijdstip:
  1

  Aanmelden bij Storrito

  Storrito is een webapplicatie, dus je hoeft niets te downloaden. Meld je gewoon aan op Storrito.com met je Google-account of je e-mailadres en een wachtwoord.

  Step 1
  2

  Verbind je Instagram-account

  Zodra je het aanmeldingsproces hebt voltooid, zie je een knop met de tekst "Instagram-account koppelen". Bevestig eerst je locatie. Voer vervolgens je Instagram-gebruikersnaam en wachtwoord in. Geen zorgen, de verbinding is beveiligd. Klik op "Deze verbinding opslaan" en je bent klaar! 💪 (Let op: je moet eerst upgraden naar een betaald plan om te beginnen met het plannen van je stories).

  Step 2
  3

  Begin met het uploaden van uw mediabestanden vanaf uw pc

  Zodra je Instagram-account is verbonden, is het tijd om je foto's of video's te uploaden. Sleep je bestanden gewoon vanaf je bureaublad naar de galerij. Klik vervolgens op het mediabestand dat je wilt gebruiken voor je verhaal. In de popup kun je de foto direct 'posten of plannen' in je Instagram Story of klik op 'bewerken' om Storrito's story editor te openen en stickers toe te voegen, zoals de linksticker.

  Step 3
  4

  Gebruik de Story-editor om de linksticker aan je verhaal toe te voegen

  Een snelle blik op de editor onthult een enorm creatief potentieel. Je kunt de linksticker, hashtags, locaties, polls en een afteltimer aan je verhaal toevoegen. Pak gewoon de linksticker, plaats hem op je verhaal, voer de URL in waarnaar je wilt linken en geef hem een weergavetitel. Klik dan op "Opslaan" in de rechterbovenhoek om je verhaal op te slaan en door te gaan naar de volgende stap.

  Step 4
  5

  Plan je Instagram Verhalen met de Link Sticker

  De laatste stap is het inplannen van je verhaal. Om dit te doen, klik je op hetzelfde verhaal in de galerij en deze keer selecteer je 'Post/Planning' om de planningsweergave te openen. Om je verhaal in te plannen:

  1. Selecteer het Instagram-account waarop je het verhaal wilt publiceren
  2. Als je het ook op Facebook wilt plannen, klik dan op het keuzerondje hieronder en Storrito zal je verhaal automatisch cross-posten naar Facebook
  3. Selecteer tot slot een tijd en datum om je verhaal automatisch te plaatsen.

Frequently asked questions

Waar kan ik mijn geplande verhalen zien?
Zodra het systeem je media heeft verwerkt, kun je de status van je verhaal zien in de rechterkolom. Je ziet een klok als het is gepland of een groen vinkje als het succesvol is geplaatst op je Instagram-account.
Kun je ook verhalen inplannen met de linksticker?
Ja, zoals hierboven is aangetoond. Storrito is de enige storyplanner op de markt waarmee je je Instagram Stories kunt inplannen met een linksticker.
Instagram Stories in bulk plannen?
Om nog meer tijd te besparen, kun je verhalen ook in bulk inplannen met Storrito.

Klaar om te beginnen met het plannen van je Instagram stories?Start vandaag nog je gratis proefabonnement.