Instagram-spoelen uploaden vanaf PC

Op deze website zul je leren: Hoe je Instagram Reels kunt uploaden vanaf je Desktop PC, of Mac. Je kunt je Instagram Reels ook inplannen en ze automatisch laten posten op het beste moment van de dag.

Storrito.com - De Instagram Reel Uploader en Scheduler voor PC

Storrito is de perfecte tool voor social media managers. Met de software kun je Instagram Reels uploaden en automatisch posten vanuit je webbrowser. Je kunt je Reels ook van tevoren inplannen, gemakkelijk vanaf je laptop. Het laat je de volgende dingen doen:

 1. 1. Reels uploaden vanaf je PC en een omslagfoto toevoegen
 2. Voeg een onderschrift met hashtags toe
 3. Kies een datum en tijd om uw Reel te plannen
 4. Je kunt hetzelfde doen met Instagram Stories

Hoe Instagram Reels uploaden en posten vanaf PC

Volg deze stap-voor-stap handleiding om te zien hoe het werkt:
  1

  Meld je aan bij Storrito.com

  Storrito is een webapplicatie, dus u hoeft niets te downloaden. Het werkt in Chrome, Firefox, en zelfs op Internet Explorer. U kunt zich gewoon aanmelden bij Storrito.com met uw Google-account of uw e-mailadres en een wachtwoord.

  Step 1
  2

  Sluit uw Instagram-account aan.

  Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u uw Instagram-account koppelen aan Storrito. Eerst moet u uw locatie bevestigen. Voer vervolgens uw Instagram gebruikersnaam en wachtwoord in. Geen zorgen, de verbinding is beveiligd! Klik op "Save this Connection", en je bent klaar! 💪

  Step 2
  3

  Upload uw eerste Instagram-reel vanaf uw PC

  (Opmerking: Instagram Reels plaatsen is een premium functie van Storrito, dus je moet eerst upgraden voordat je onze Reel kunt uploaden. Klik daarom op upgarde en selecteer het aantal Instagram-accounts dat u momenteel beheert, en betaal vervolgens via creditcard of PayPal om uw abonnement te activeren.)Zodra u dat hebt gedaan, kunt u teruggaan naar Reels in de linker menubalk en het account selecteren waarnaar u uw Instagram Reel wilt uploaden. Klik op Upload reel video en selecteer het MP4-bestand van je desktop computer. Vervolgens kun je ervoor kiezen om een omslagfoto voor je Reel te uploaden.

  Step 3
  4

  Onderschrift toevoegen aan je Instagram Reel

  De laatste stap is het schrijven van een onderschrift voor je Instageram Reel, met gebruik van hashtags, enz. Je kunt je Reel ook aanbevelen op Facebook, ook al heb je geen Facebook-account gekoppeld aan je Instagram-account. Last but not least kun je ervoor kiezen om je Instagram Reel te delen naar je hoofdfeed. Op die manier verschijnt je Instagram Reel ook in je profielrooster naast je andere posts. Als alles is ingesteld, klik je op Publish Reel now! om het te posten op je Instagram account. Storrito zal nu je Reel voor je publiceren. Geef het een minuutje. Het moet de video renderen. Klik niet twee keer op de publish knop.

  Step 4

Frequently asked questions

Kan ik mijn Instagram Reels ook inplannen?
Ja, we voegen binnenkort de functionaliteit toe om Instagram Reels in te plannen. Zodat je Reels van tevoren kunt plannen en in het weekend van je vrije tijd kunt genieten.
Waar en wanneer zie ik mijn Instagram Reel?
Je kunt dit eenvoudig controleren op je mobiele telefoon in de Instagram-app en zien of je Reel is geplaatst. Belangrijk: Net als andere videosoftware moet Storrito je Instagram Reel video renderen voordat je hem publiceert, dus dit kan een minuutje duren. Druk alsjeblieft niet twee keer op de knop publiceren - het zal het proces niet sneller maken 😉
Waarom moet ik ervoor betalen?
Ons ontwikkelingsteam heeft de afgelopen maanden veel tijd in deze nieuwe functie geïnvesteerd, en wij zijn nu de eerste softwareleverancier op de markt voor het uploaden en plannen van Instagram Reels vanaf uw desktop-pc. Bij ons kunt u de eerste zijn om dit aan uw klanten aan te bieden. We hebben een gratis proefperiode voor Instagram Stories, waarin je ons platform kunt uitproberen. Om Instagram Reels te ontgrendelen, moet je echter upgraden.

Klaar om je eerste Instagram-reel te uploaden vanaf je PC?Start vandaag nog uw gratis proefperiode.