Качване на макари Instagram от компютър

На този уебсайт ще научите: Как да качвате Instagram макари от вашия настолен компютър или Mac. Можете също така да планирате своите Instagram макари и да ги публикувате автоматично в най-подходящото време през деня.

Storrito.com - Качващото и планиращото устройство за Instagram за PC

Storrito е идеалният инструмент за мениджъри на социални медии. Софтуерът ви позволява да качвате и автоматично да публикувате Instagram макари от уеб браузъра си. Можете също така да планирате своите Reels предварително, удобно от вашия лаптоп. Той ви позволява да правите следните неща:

 1. Да качвате Reels от компютър и да добавяте заглавна снимка
 2. Добавете заглавие с хаштагове
 3. Изберете дата и час за насрочване на макарата
 4. Можете да направите същото и с Instagram Stories

Как да качвате и публикувате макари за Instagram от компютър

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да видите как работи:
  1

  Регистрирайте се в Storrito.com

  Storrito е уеб приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. То работи в Chrome, Firefox и дори в Internet Explorer. Можете просто да се регистрирате на адрес Storrito.com, като използвате профила си в Google или имейл адреса си и парола.

  Step 1
  2

  Свържете профила си в Instagram.

  След като се регистрирате, можете да свържете профила си в Instagram със Storrito. Първо трябва да потвърдите местоположението си. След това въведете потребителското си име и паролата си за Instagram. Не се притеснявайте, връзката е сигурна! Кликнете върху "Запазване на тази връзка" и сте готови! 💪

  Step 2
  3

  Качете първата си макара в Instagram от компютър

  (Забележка: Публикуването на макари в Instagram е премиум функция на Storrito, така че трябва да надстроите, преди да качите нашата макара. Затова кликнете върху upgarde и изберете броя на акаунтите в Instagram, които управлявате в момента, след което платете чрез кредитна карта или PayPal, за да активирате абонамента си) След като направите това, можете да се върнете към Reels в лявата лента с менюта и да изберете акаунта, в който искате да качите своя Instagram Reel. Щракнете върху Закачване на видеоклип на макара и изберете MP4-файла от настолния си компютър. След това можете да изберете да качите снимка за корицата на вашата макара.

  Step 3
  4

  Добавяне на надпис към вашия Instagram Reel

  Последната стъпка е да напишете надпис за макарата си в Instageram, като използвате хаштагове и т.н. Можете също така да препоръчате своя Reel във Facebook, въпреки че нямате профил във Facebook, свързан с профила ви в Instagram. И накрая, но не на последно място, можете да изберете да споделите своя Instagram Reel в основния си канал. По този начин вашият Instagram Reel ще се показва и в решетката на профила ви заедно с другите ви публикации. Ако всичко е настроено, щракнете върху Публикувай макарата сега!, за да я публикувате в профила си в Instagram. Сега Storrito ще публикува вашата макара вместо вас. Дайте му една минута. Той трябва да визуализира видеото. Не кликвайте два пъти върху бутона за публикуване.

  Step 4

Frequently asked questions

Мога ли да планирам и моите макари за Instagram?
Да, скоро ще добавим функцията за планиране на макари за Instagram. За да можете да планирате Reels предварително и да се наслаждавате на свободното си време през уикендите.
Къде и кога мога да видя моята макара в Instagram?
Можете просто да проверите това на мобилния си телефон в приложението Instagram и да видите дали вашата макара е публикувана. Важно: Подобно на други софтуери за видео, Storrito трябва да визуализира видеоклипа ви в Instagram, преди да го публикува, така че това може да отнеме минута. Моля, не натискайте бутона за публикуване два пъти - това няма да ускори процеса 😉
Защо трябва да плащам за него?
През последните няколко месеца екипът ни за разработка инвестира много време в тази нова функция и сега сме първият доставчик на софтуер на пазара за качване и планиране на макари за Instagram от вашия настолен компютър. С нас можете да бъдете първите, които ще предложат това на своите клиенти. Имаме безплатна пробна версия за Instagram Stories, в която можете да продължите и да тествате нашата платформа. За да отключите Instagram Reels обаче, трябва да надстроите.

Готови ли сте да качите първия си макарон в Instagram от компютър?Започнете безплатната си пробна версия днес.