Upload Instagram-hjul fra pc

På dette websted vil du lære: Sådan uploader du Instagram Reels fra din stationære pc eller Mac. Du kan også planlægge dine Instagram Reels og få dem automatisk lagt op på det bedste tidspunkt på dagen.

Storrito.com - Instagram Reel Uploader og Scheduler til PC

Storrito er det perfekte værktøj for ledere af sociale medier. Softwaren giver dig mulighed for at uploade og auto-poste Instagram Reels fra din webbrowser. Du kan også planlægge dine Reels i forvejen komfortabelt fra din bærbare computer. Det giver dig mulighed for at gøre følgende ting:

 1. Uploade Reels fra pc og tilføje et coverbillede
 2. Tilføj en billedtekst med hashtags
 3. Vælg en dato og et tidspunkt til at planlægge din Reel
 4. Du kan gøre det samme med Instagram Stories

Sådan uploader og poster du Instagram Reels fra pc

Følg denne trinvise vejledning for at se, hvordan det fungerer:
  1

  Tilmeld dig på Storrito.com

  Storrito er en webapplikation, så det er ikke nødvendigt at downloade noget. Det fungerer i Chrome, Firefox og endda i Internet Explorer. Du kan blot tilmelde dig på Storrito.com med din Google-konto eller din e-mailadresse og en adgangskode.

  Step 1
  2

  Tilslut din Instagram-konto.

  Når du har tilmeldt dig, kan du forbinde din Instagram-konto med Storrito. Først skal du bekræfte din placering. Derefter skal du indtaste dit Instagram-brugernavn og din adgangskode. Ingen bekymringer, forbindelsen er sikker! Klik på "Gem denne forbindelse", og så er du færdig! 💪

  Step 2
  3

  Upload dit første Instagram-reel fra pc

  (Bemærk: Instagram Reels Posting er en premium-funktion i Storrito, så du skal opgradere, før du kan uploade vores Reel. Klik derfor på upgarde og vælg det antal Instagram-konti, du for øjeblikket administrerer, og betal derefter via kreditkort eller PayPal for at aktivere dit abonnement.) Når du har gjort det, kan du gå tilbage til Reels på venstre menubjælke og vælge den konto, som du vil uploade din Instagram Reel til. Klik på Upload reel-video og vælg MP4-filen fra din stationære computer. Dernæst kan du vælge at uploade et forsidefoto til din Reel.

  Step 3
  4

  Tilføj billedtekst til din Instagram Reel

  Det sidste trin er at skrive en billedtekst til dit Instageram-reel med hashtags osv. Du kan også anbefale din Reel til Facebook, selv om du ikke har en Facebook-konto forbundet med din Instagram-konto. Sidst, men ikke mindst, kan du vælge at dele din Instagram Reel til dit hovedfeed. På den måde vil din Instagram Reel også blive vist i dit profilgitter sammen med dine andre indlæg. Hvis alt er indstillet, skal du klikke på Publish Reel now! for at sende den til din Instagram-konto. Storrito vil nu offentliggøre din Reel for dig. Giv det et minut. Den skal rendere videoen. Du skal ikke klikke to gange på knappen Udgiv.

  Step 4

Frequently asked questions

Kan jeg også planlægge mine Instagram Reels?
Ja, vi tilføjer snart funktionaliteten til at planlægge Instagram Reels. Så du kan planlægge Reels i forvejen og nyde din fritid i weekenden.
Hvor og hvornår kan jeg se min Instagram Reel?
Du kan blot tjekke dette på din mobiltelefon i Instagram-appen og se, om din Reel er blevet offentliggjort. Vigtigt: Ligesom andre videosoftware skal Storrito rendere din Instagram Reel-video, før den offentliggøres, så det kan tage et minut. Tryk venligst ikke på knappen Udgiv to gange - det gør ikke processen hurtigere 😉
Hvorfor skal jeg betale for det?
Vores udviklingsteam har investeret en masse tid i denne nye funktion i de sidste par måneder, og vi er nu den første softwareudbyder på markedet, der kan uploade og planlægge Instagram Reels fra din stationære pc. Med os kan du være den første til at tilbyde dette til dine kunder. Vi har en gratis prøveperiode for Instagram Stories, hvor du kan gå i gang og teste vores platform. Men for at låse op for Instagram Reels skal du opgradere.

Er du klar til at uploade dit første Instagram Reel fra pc?Start din gratis prøveperiode i dag.