Planlæg Facebook Stories fra pc

Lær, hvordan du planlægger Facebook Stories nemt og bekvemt fra din stationære pc. Den software, vi bruger, er: [Storrito.com] (https://storrito.com/?mtm_campaign=fromLP)

Storrito.com - Facebook Story Scheduler:

Storrito er et planlægningsværktøj til Instagram og Facebook stories. Så du behøver ikke at bekymre dig om at sende historier i løbet af din travle arbejdsuge eller i weekenden. Det giver dig mulighed for at:

 1. Uploade din Facebook Story direkte fra din stationære pc
 2. Planlægge og automatisk poste dine Facebook Stories (uden notifikationer)

Sådan planlægger du dine Facebook Stories med Storrito, og hvordan du automatisk poster dem

Følg denne trinvise vejledning for at lære, hvordan planlægning af Facebook-historier fungerer:
  1

  Tilmeld dig hos Storrito

  Storrito er en webapplikation, så det er ikke nødvendigt at downloade noget. Du kan blot tilmelde dig med din Google-konto eller din e-mailadresse og en adgangskode.

  Step 1
  2

  Tilslut din Instagram-konto.

  Du vil se en knap med teksten "Connect Instagram Account". Ved at forbinde din Instagram-konto vil Storrito automatisk forbinde dine Facebook-sider, som er knyttet til din Instagram-konto. Klik på "Gem denne forbindelse", og du er klar til at gå i gang! 💪

  Step 2
  3

  Upload din Facebook Story fra pc

  Nu, hvor du har tilsluttet din konto, er det tid til at begynde at uploade dine billeder og videoer. Du kan trække og slippe dine filer ind i galleriet.

  Step 3
  4

  Brug Story Editor til at tilføje klistermærker til din Facebook Story

  En hurtig gennemgang af editoren viser, at du har en enorm mængde kreativ frihed til at redigere dine medier. Du kan tilføje hashtags, link-stickers, placeringer, polls og en nedtællingstimer til din historie. Når du er færdig og har skabt det perfekte billede eller den perfekte video, skal du klikke på "Save " i øverste højre hjørne for at gemme din historieskabelon og gå videre til det næste trin.

  Step 4
  5

  Planlæg dine Facebook Stories

  Det sidste skridt er at planlægge din Facebook-historie. Klik derfor på den samme historie i galleriet og vælg "Post/Schedule", hvorefter denne planlægningsvisning åbnes. Sådan planlægger du din Facebook-historie:

  1. Vælg den Instagram-konto, som du vil offentliggøre historien på
  2. Vælg derefter den Facebook-side, du vil offentliggøre historien på, klik derfor på radioknappen nedenfor, og Storrito vil automatisk krydsposte din historie til den valgte Facebook-side
  3. Til sidst vælger du en dato og et tidspunkt for at planlægge din historie

Frequently asked questions

Hvor kan jeg se mine planlagte historier?
Når systemet har gengivet dit medie, kan du se status for din historie i højre kolonne.
Kan jeg også sende længere videoer i min Facebook Story?
Ja, det kan du - Storrito klipper automatisk din video i dele på 15 sekunder og lægger den op efter hinanden i din Facebook Story. Du kan altså sende længere videoer end 15 sekunder.
Bulk Schedule Instagram Stories?
For at spare endnu mere tid kan du også planlægge dine historier i store mængder. Du lærer, hvordan det fungerer inde i programmet.

Er du klar til at begynde at planlægge dine Facebook-historier?Start din gratis prøveperiode i dag.