Planlæg Instagram Stories

Du spørger sikkert dig selv: Kan du planlægge Instagram Stories? - Ja, det kan du! Den løsning, du leder efter, hedder: Storrito.com

Instagram Story Scheduler:

Storrito er et planlægningsværktøj til Instagram og Facebook stories. Så du behøver ikke at bekymre dig om at sende historier i løbet af din travle arbejdsuge eller i weekenden. Det giver dig mulighed for at:

 1. Planlægge og auto-poste dine IG Stories (uden nogen noficitationer)
 2. Uploade dine billeder og videoer direkte fra din stationære pc

Sådan planlægger du Instagram Stories med Storrito

Følg denne trinvise vejledning for at lære, hvordan planlægning af Instagram-historier fungerer:
  1

  Tilmeld dig hos Storrito

  Storrito er en webapplikation, så du behøver ikke at downloade noget. Du kan blot tilmelde dig på Storrito.com med din Google-konto eller din e-mailadresse og en adgangskode.

  Step 1
  2

  Tilslut din Instagram-konto

  Når du har gennemført tilmeldingsprocessen, vil du se en knap med teksten "Connect Instagram Account". Først skal du bekræfte din placering. Derefter skal du indtaste dit Instagram-brugernavn og din adgangskode. Ingen bekymringer, forbindelsen er sikker. Klik på "Gem denne forbindelse", og du er færdig! 💪

  Step 2
  3

  Upload din Instagram Story fra pc

  Nu, hvor du har tilsluttet din konto, er det tid til at begynde at uploade dine billeder og videoer. Du kan blot trække og slippe dine filer til galleriet fra dit skrivebord. Når dine filer er uploadet, skal du klikke på det foto, som du vil offentliggøre, og i popup-vinduet kan du enten direkte "poste eller planlægge" billedet til din Instagram Story, eller du kan klikke på "redigere" for at åbne story-editoren.

  Step 3
  4

  Brug Story Editor til at tilføje klistermærker til din historie

  En hurtig gennemgang af editoren viser, at du har en enorm mængde kreativ frihed til at redigere dine medier. Du kan tilføje hashtags, link-stickers, placeringer, polls og en nedtællingstimer til din historie. Når du er færdig og har skabt det perfekte billede eller den perfekte video, skal du klikke på "Save " i øverste højre hjørne for at gemme din historieskabelon og gå videre til det næste trin.

  Step 4
  5

  Planlæg dine Instagram Stories

  Det sidste skridt er at planlægge din historie. Klik derfor på den samme historie i galleriet, og vælg denne gang "Post/Schedule", hvorefter denne planlægningsvisning vil blive åbnet. Sådan planlægger du din historie:

  1. Vælg den Instagram-konto, som du vil offentliggøre historien på
  2. Hvis du også ønsker at planlægge den som en Facebook-historie, skal du klikke på radioknappen nedenfor, og Storrito vil automatisk krydspublicere din historie til Facebook
  3. Du kan også tilføje et swipe-up-link, hvis du har over 10.000 følgere
  4. Endelig skal du vælge en dato og et tidspunkt for at planlægge din historie

Frequently asked questions

Hvor kan jeg se mine planlagte historier?
Når systemet har gjort dine medier klar, kan du se status for din historie i højre kolonne, og du kan se et ur, når den er planlagt, eller et grønt flueben, når den er blevet lagt ud på din Instagram-konto.
Kan du også planlægge Facebook stories?
Som nævnt ovenfor kan du også planlægge Facebook-historier. Storrito krydsposter automatisk din historie til den Facebook-side, der er forbundet med din Instagram-konto. Hvis du har flere Facebook-sider forbundet, vil du se alle siderne i denne visning, og du kan vælge, hvilken side den skal offentliggøres på.
Bulk Schedule Instagram Stories?
For at spare dig endnu mere tid kan du også planlægge dine historier i store mængder.

Er du klar til at begynde at planlægge dine Instagram stories?Start din gratis prøveperiode i dag.