Programează Instagram Stories

Probabil că te întrebi: poți programa Instagram Stories? - Da, poți! Soluția pe care o căutați se numește: Storrito.com

Programatorul de povești Instagram:

Storrito este un instrument de programare pentru poveștile Instagram și Facebook. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la postarea poveștilor în timpul săptămânii de lucru aglomerate sau în weekend. Vă permite să:

 1. Să vă programați și să vă postați automat Poveștile IG (fără niciun fel de notificări)
 2. Încărcați fotografiile și videoclipurile direct de pe PC-ul dvs. de birou

Cum să programați Instagram Stories cu Storrito

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a învăța cum funcționează programarea poveștilor Instagram:
  1

  Înscrieți-vă la Storrito

  Storrito este o aplicație web, deci nu este nevoie să descărcați nimic. Vă puteți înregistra pur și simplu la Storrito.com cu contul Google sau cu adresa de e-mail și o parolă.

  Step 1
  2

  Conectează-ți contul de Instagram

  După ce ați finalizat procesul de înregistrare, veți vedea un buton care spune "Connect Instagram Account". Mai întâi, trebuie să confirmați locația dvs. Apoi, introduceți numele de utilizator și parola Instagram. Nu vă faceți griji, conexiunea este sigură. Faceți clic pe "Save this Connection" (Salvați această conexiune) și ați terminat! 💪

  Step 2
  3

  Încarcă-ți povestea Instagram de pe PC

  Acum că v-ați conectat contul, este timpul să începeți să vă încărcați fotografiile și videoclipurile. Puteți pur și simplu să trageți și să plasați fișierele în galerie de pe desktop. Odată ce fișierele sunt încărcate, faceți clic pe fotografia pe care doriți să o publicați și, din fereastra pop-up, puteți fie să "postați sau să programați" direct imaginea în Povestea dvs. de Instagram, fie să faceți clic pe "editare" pentru a deschide editorul de povești.

  Step 3
  4

  Folosiți Editorul de povești pentru a adăuga autocolante la povestea dvs.

  O scanare rapidă a editorului arată că dispuneți de o libertate creativă extraordinară în ceea ce privește editarea materialelor media. Puteți adăuga hashtag-uri, link-stickers, localizări, poll-uri și un timer de numărătoare inversă la povestea dumneavoastră. După ce ați terminat și ați creat imaginea sau videoclipul perfect, faceți clic pe "Salvare " în colțul din dreapta sus pentru a vă salva șablonul de poveste și pentru a trece la pasul următor.

  Step 4
  5

  Programează-ți poveștile Instagram

  Ultimul pas este să vă programați povestea. Prin urmare, dați clic pe aceeași poveste din galerie și, de data aceasta, selectați "Post/Schedule" (Publicare/Programare) și se va deschide această vizualizare de programare. Pentru a vă programa povestea:

  1. Selectați contul Instagram pe care doriți să publicați povestea
  2. Dacă doriți să o programați și ca poveste pentru Facebook, faceți clic pe butonul radio de mai jos și Storrito va face automat o postare încrucișată a poveștii pe Facebook
  3. De asemenea, puteți adăuga un link de tip swipe-up dacă aveți peste 10.000 de urmăritori
  4. În cele din urmă, selectați o dată și o oră pentru a programa povestea dvs.

Frequently asked questions

Unde îmi pot vedea poveștile programate?
După ce sistemul vă redă media, veți putea vedea starea poveștii dvs. în coloana din dreapta, veți vedea un ceas atunci când este programată sau o bifă verde indică faptul că a fost postată cu succes pe contul dvs. de Instagram.
Puteți programa și povești de pe Facebook?
După cum am menționat mai sus, puteți programa și poveștile de pe Facebook. Storrito va posta automat povestea dvs. în mod încrucișat pe pagina de Facebook care este conectată la contul dvs. de Instagram. Dacă aveți mai multe pagini de Facebook conectate, veți vedea toate paginile în această vizualizare și puteți alege pe care să o publicați.
Programarea în masă a poveștilor Instagram?
Pentru a economisi și mai mult timp, puteți, de asemenea, să vă programați în bloc povestirile.

Sunteți gata să începeți să vă programați poveștile Instagram?Începeți procesul gratuit astăzi.