Programează Instagram Stories cu autocolantul de legătură

S-ar putea să vă întrebați: puteți programa Instagram Stories cu autocolantul de link? Da, puteți! Softul de care aveți nevoie se numește: Storrito.com

Storrito.com - Programatorul de povești Instagram:

Storrito este un instrument de programare pentru poveștile Instagram și Facebook. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la postarea poveștilor în timpul săptămânii de lucru aglomerate sau în weekend. Vă permite să:

 1. Să vă programați și să vă postați automat Poveștile IG (fără nicio notificare)
 2. Încărcați fotografiile și videoclipurile direct de pe PC-ul dvs. de birou
 3. Este singurul programator de pe piață care vă permite să programați o poveste cu autocolantul de linkuri

Cum să programați Instagram Stories cu autocolantul de legătură

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a învăța cum să adăugați un autocolant de link în povestea dvs. de pe Instagram și să îl programați pentru o dată viitoare:
  1

  Înscrieți-vă la Storrito

  Storrito este o aplicație web, așa că nu este nevoie să descărcați nimic. Trebuie doar să vă înregistrați la Storrito.com folosind contul Google sau adresa de e-mail și o parolă.

  Step 1
  2

  Conectează-ți contul de Instagram

  După ce ați finalizat procesul de înregistrare, veți vedea un buton intitulat "Connect Instagram Account". Mai întâi, confirmați locația dvs. Apoi, introduceți numele de utilizator și parola Instagram. Nu vă faceți griji, conexiunea este sigură. Faceți clic pe "Save this Connection" (Salvați această conexiune) și ați terminat! 💪 (Notă: trebuie să faceți mai întâi upgrade la un plan plătit pentru a începe să vă programați poveștile).

  Step 2
  3

  Începeți să încărcați fișierele media de pe PC

  Odată ce contul Instagram este conectat, este timpul să vă încărcați fotografiile sau videoclipurile. Pur și simplu trageți și plasați fișierele în galerie de pe desktop. Apoi, faceți clic pe fișierul media pe care doriți să îl utilizați pentru povestea dvs. În fereastra pop-up, puteți fie să "postați sau să programați" direct imaginea în povestea dvs. de Instagram, fie să faceți clic pe "editare" pentru a deschide editorul de povești al Storrito și a începe să adăugați autocolante, cum ar fi autocolantul cu link.

  Step 3
  4

  Folosiți Editorul de povești pentru a adăuga autocolantul Link la povestea dvs.

  O privire rapidă asupra editorului dezvăluie un potențial creativ extraordinar. Puteți adăuga poveștii dvs. autocolantul link, hashtag-uri, locații, poll-uri și un timer de numărătoare inversă. Pur și simplu luați autocolantul de link, plasați-l pe povestea dvs., introduceți URL-ul către care doriți să creați un link și dați-i un titlu de afișare. Apoi faceți clic pe "Salvare " în colțul din dreapta sus pentru a vă salva povestea și a trece la pasul următor.

  Step 4
  5

  Programează-ți poveștile de pe Instagram cu autocolantul Link

  Ultimul pas este programarea poveștii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, dați clic pe aceeași poveste din galerie și, de data aceasta, selectați "Post/Schedule" (Publicare/programare) pentru a deschide vizualizarea de programare. Pentru a vă programa povestea:

  1. Selectați contul Instagram pe care doriți să publicați povestea
  2. Dacă doriți să o programați și pe Facebook, faceți clic pe butonul radio de mai jos și Storrito va face automat o postare încrucișată a poveștii pe Facebook
  3. În cele din urmă, selectați o oră și o dată pentru a posta automat povestea dvs.

Frequently asked questions

Unde îmi pot vedea poveștile programate?
După ce sistemul vă procesează materialele media, veți putea vedea statutul poveștii dumneavoastră în coloana din dreapta. Veți vedea un ceas atunci când este programată sau o bifă verde atunci când a fost postată cu succes pe contul dvs. de Instagram.
Poți să programezi și povești cu autocolantul cu link?
Da, după cum s-a demonstrat mai sus. Storrito este singurul programator de povești de pe piață care vă permite să vă programați Poveștile Instagram cu un autocolant cu link.
Programarea în masă a poveștilor Instagram?
Pentru a economisi și mai mult timp, puteți, de asemenea, să programați povești în bloc cu Storrito.

Sunteți gata să începeți să vă programați poveștile Instagram?Începeți procesul gratuit astăzi.