Προγραμματίστε τις ιστορίες Instagram με το αυτοκόλλητο συνδέσμου

Ίσως αναρωτηθείτε: μπορείτε να προγραμματίσετε τις ιστορίες Instagram με το αυτοκόλλητο συνδέσμου; Ναι, μπορείτε! Το λογισμικό που χρειάζεστε ονομάζεται: Storrito.com

Storrito.com - Ο χρονοπρογραμματιστής ιστοριών του Instagram:

Το Storrito είναι ένα εργαλείο προγραμματισμού για ιστορίες στο Instagram και το Facebook. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανάρτηση ιστοριών κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εργάσιμης εβδομάδας ή τα Σαββατοκύριακα. Σας επιτρέπει να:

 1. Να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε αυτόματα τις ιστορίες σας στο IG (χωρίς καμία ειδοποίηση)
 2. Να ανεβάζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας
 3. Είναι ο μοναδικός χρονοπρογραμματιστής στην αγορά που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μια ιστορία με το αυτοκόλλητο του συνδέσμου

Πώς να προγραμματίσετε τις ιστορίες Instagram με το αυτοκόλλητο συνδέσμου

Ακολουθήστε αυτό το βήμα-προς-βήμα σεμινάριο για να μάθετε πώς να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο συνδέσμου στην ιστορία σας στο Instagram και να το προγραμματίσετε για μια μελλοντική στιγμή:
  1

  Εγγραφείτε στο Storrito

  Το Storrito είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα. Απλώς εγγραφείτε στο Storrito.com χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Google ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης.

  Step 1
  2

  Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Instagram

  Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα δείτε ένα κουμπί με την ένδειξη "Σύνδεση λογαριασμού Instagram". Αρχικά, επιβεβαιώστε την τοποθεσία σας. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram. Μην ανησυχείτε, η σύνδεση είναι ασφαλής. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση αυτής της σύνδεσης" και τελειώσατε! 💪 (Σημείωση: θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσετε σε συνδρομητικό πρόγραμμα για να αρχίσετε να προγραμματίζετε τις ιστορίες σας).

  Step 2
  3

  Ξεκινήστε τη μεταφόρτωση των αρχείων πολυμέσων σας από τον υπολογιστή

  Μόλις συνδεθεί ο λογαριασμός σας στο Instagram, είναι ώρα να ανεβάσετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας. Απλώς σύρετε και αποθέστε τα αρχεία σας στη γκαλερί από την επιφάνεια εργασίας σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αρχείο πολυμέσων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την ιστορία σας. Στο αναδυόμενο παράθυρο, μπορείτε είτε να "δημοσιεύσετε ή να προγραμματίσετε" απευθείας την εικόνα στο Instagram Story σας είτε να κάνετε κλικ στο "επεξεργασία" για να ανοίξετε τον επεξεργαστή ιστοριών του Storrito και να αρχίσετε να προσθέτετε αυτοκόλλητα, όπως το αυτοκόλλητο συνδέσμου.

  Step 3
  4

  Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή ιστορίας για να προσθέσετε το αυτοκόλλητο Σύνδεσμος στην ιστορία σας.

  Μια γρήγορη ματιά στον επεξεργαστή αποκαλύπτει τεράστιες δημιουργικές δυνατότητες. Μπορείτε να προσθέσετε στην ιστορία σας το αυτοκόλλητο σύνδεσμος, hashtags, τοποθεσία, polls και ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης. Απλά πάρτε το αυτοκόλλητο συνδέσμου, τοποθετήστε το στην Ιστορία σας, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL στην οποία θέλετε να παραπέμψετε και δώστε έναν τίτλο εμφάνισης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Αποθήκευση " στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε την ιστορία σας και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

  Step 4
  5

  Προγραμματίστε τις ιστορίες σας στο Instagram με το αυτοκόλλητο συνδέσμου

  Το τελευταίο βήμα είναι να προγραμματίσετε την ιστορία σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην ίδια ιστορία στη γκαλερί και αυτή τη φορά επιλέξτε "Δημοσίευση/Χρονοδιάγραμμα" για να ανοίξετε την προβολή προγραμματισμού. Για να προγραμματίσετε την ιστορία σας:

  1. Επιλέξτε τον λογαριασμό Instagram στον οποίο θέλετε να δημοσιεύσετε την ιστορία
  2. Αν θέλετε να την προγραμματίσετε και στο Facebook, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί επιλογής και το Storrito θα κάνει αυτόματα διασταυρούμενη δημοσίευση της ιστορίας σας στο Facebook
  3. Τέλος, επιλέξτε μια ώρα και μια ημερομηνία για την αυτόματη δημοσίευση της ιστορίας σας

Frequently asked questions

Πού μπορώ να δω τις προγραμματισμένες ιστορίες μου;
Μόλις το σύστημα επεξεργαστεί τα πολυμέσα σας, θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση της ιστορίας σας στη δεξιά στήλη. Θα δείτε ένα ρολόι όταν είναι προγραμματισμένη ή ένα πράσινο σημάδι ελέγχου όταν έχει αναρτηθεί επιτυχώς στο λογαριασμό σας στο Instagram.
Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ιστορίες με το αυτοκόλλητο συνδέσμου;
Ναι, όπως αποδείχθηκε παραπάνω. Το Storrito είναι ο μοναδικός χρονοπρογραμματιστής ιστοριών στην αγορά που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τις ιστορίες σας στο Instagram με ένα αυτοκόλλητο συνδέσμου.
Μαζικός προγραμματισμός ιστοριών Instagram;
Για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο χρόνο, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μαζικά ιστορίες με το Storrito.

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προγραμματίζετε τις ιστορίες σας στο Instagram;Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.