Προγραμματισμός ιστοριών Facebook από τον υπολογιστή

Μάθετε πώς να προγραμματίζετε τις Ιστορίες Facebook άνετα από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Το λογισμικό που χρησιμοποιούμε είναι το εξής: Storrito.com

Storrito.com - Ο προγραμματιστής ιστοριών του Facebook:

Το Storrito είναι ένα εργαλείο προγραμματισμού για ιστορίες στο Instagram και το Facebook. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημοσίευση ιστοριών κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εργάσιμης εβδομάδας ή τα Σαββατοκύριακα. Σας επιτρέπει να:

 1. Να ανεβάσετε το Facebook Story σας απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας
 2. Να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε αυτόματα τις ιστορίες σας στο Facebook (χωρίς καμία ειδοποίηση)

Πώς να προγραμματίσετε και να δημοσιεύσετε αυτόματα τις ιστορίες σας στο Facebook με το Storrito

Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο βήμα προς βήμα για να μάθετε πώς λειτουργεί ο προγραμματισμός ιστοριών στο Facebook:
  1

  Εγγραφείτε στο Storrito

  Το Storrito είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα. Μπορείτε απλώς να εγγραφείτε με το λογαριασμό σας στο Google ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης.

  Step 1
  2

  Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

  Θα δείτε ένα κουμπί που λέει "Σύνδεση λογαριασμού Instagram". Συνδέοντας το λογαριασμό σας στο Instagram, το Storrito θα συνδέσει αυτόματα τις σελίδες σας στο Facebook, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με το λογαριασμό σας στο Instagram. Κάντε κλικ στο "Αποθήκευση αυτής της σύνδεσης" και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! 💪

  Step 2
  3

  Ανεβάστε την ιστορία σας στο Facebook από τον υπολογιστή

  Τώρα που έχετε συνδέσει το λογαριασμό σας, είναι καιρός να αρχίσετε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία σας στη γκαλερί.

  Step 3
  4

  Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή ιστοριών για να προσθέσετε αυτοκόλλητα στην ιστορία σας στο Facebook

  Μια γρήγορη σάρωση του επεξεργαστή δείχνει ότι έχετε τεράστια δημιουργική ελευθερία στην επεξεργασία των μέσων σας. Μπορείτε να προσθέσετε hashtags, link-stickers, τοποθεσίες, polls και ένα χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης στην ιστορία σας. Μόλις τελειώσετε και δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα ή βίντεο, κάντε κλικ στο "Αποθήκευση " στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε το πρότυπο της ιστορίας σας και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

  Step 4
  5

  Προγραμματίστε τις ιστορίες σας στο Facebook

  Το τελευταίο βήμα είναι να προγραμματίσετε την ιστορία σας στο Facebook. Επομένως, κάντε κλικ στην ίδια ιστορία στη γκαλερί και επιλέξτε "Δημοσίευση/προγραμματισμός" και θα ανοίξει αυτή η προβολή προγραμματισμού. Για να προγραμματίσετε την ιστορία σας στο Facebook:

  1. Επιλέξτε τον λογαριασμό Instagram στον οποίο θέλετε να δημοσιεύσετε την ιστορία
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη σελίδα του Facebook στην οποία θέλετε να δημοσιεύσετε την ιστορία, επομένως κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί επιλογής, και το Storrito θα κάνει αυτόματα διασταυρούμενη δημοσίευση της ιστορίας σας στη σελίδα του Facebook που έχει επιλεγεί
  3. Τέλος, επιλέξτε μια ημερομηνία και ώρα για να προγραμματίσετε την ιστορία σας

Frequently asked questions

Πού μπορώ να δω τις προγραμματισμένες ιστορίες μου;
Μόλις το σύστημα αποδώσει τα πολυμέσα σας, θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση της ιστορίας σας στη δεξιά στήλη.
Μπορώ επίσης να δημοσιεύσω βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας στο Facebook Story μου;
Ναι, μπορείτε - το Storrito θα κόψει αυτόματα το Βίντεό σας σε μέρη των 15 δευτερολέπτων και θα τα δημοσιεύσει το ένα μετά το άλλο στο Facebook Story σας. Έτσι, μπορείτε να δημοσιεύετε Βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας από 15 δευτερόλεπτα.
Μαζικός προγραμματισμός ιστοριών Instagram;
Για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο χρόνο, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μαζικά τις Ιστορίες σας. Θα μάθετε πώς λειτουργεί αυτό μέσα από την εφαρμογή.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε τις ιστορίες σας στο Facebook;Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.