Μπορείτε να προγραμματίσετε τις ιστορίες του Instagram; Ναι, με το Storrito.com! (Εδώ είναι το πώς)

Ως διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε μια συνεπή παρουσία στο Instagram. Οι ιστορίες είναι ένας σημαντικός ακρογωνιαίος λίθος αυτής της προσπάθειας! Τι συμβαίνει όμως όταν δεν έχετε το χρόνο να δημοσιεύετε τακτικά; Είναι δυνατόν να προγραμματίσετε τις ιστορίες σας εκ των προτέρων; Η απάντηση είναι ΝΑΙ, και η λύση είναι Storrito.com

Τι είναι το Storrito.com;

Το Storrito είναι ένας χρονοπρογραμματιστής Instagram που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε εκ των προτέρων τις ιστορίες και τα ρολά σας στο Instagram. Με το Storrito, μπορείτε να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε τις ιστορίες σας στον υπολογιστή ή το mac και να τις δημοσιεύετε αργότερα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να είναι κολλημένοι στις συσκευές τους όλη μέρα. Γιατί το Storrito:

 1. 100% αυτόματη ανάρτηση: Με τη χρήση του Storrito θα εξαλειφθεί η ανάγκη για χειροκίνητη εργασία για την έναρξη της διαδικασίας δημοσίευσης- δεν θα σας αποστέλλονται ειδοποιήσεις.
 2. Υποστηρίζονται τα περισσότερα αυτοκόλλητα του Instagram: Το Storrito.com είναι το μόνο εργαλείο που σχεδιάζει ιστορίες με το αυτοκόλλητο συνδέσμου, το αυτοκόλλητο αναφοράς, το αυτοκόλλητο τοποθεσίας και πολλά άλλα! (#instaready)
 3. Εύκολο ανέβασμα: Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε ιστορίες μέσα στον επεξεργαστή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Storrito:

Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο βήμα προς βήμα για να μάθετε πώς λειτουργεί ο προγραμματισμός της ιστορίας του Instagram:
  1

  Εγγραφείτε

  Ξεκινήστε δημιουργώντας έναν λογαριασμό στο Storrito.com.

  Step 1
  2

  Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Instagram

  Μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Instagram μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής. Κάντε κλικ στο "Αποθήκευση αυτής της σύνδεσης" και είστε έτοιμοι! 💪

  Step 2
  3

  Δημιουργία περιεχομένου - Ανεβάστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας

  Τώρα που έχετε συνδέσει το λογαριασμό σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε απλά να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία σας στη γκαλερί από την επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε είτε να αρχίσετε να δημοσιεύετε ή να προγραμματίζετε την ιστορία σας, είτε να αρχίσετε να επεξεργάζεστε την ιστορία σας με τον επεξεργαστή του Storrito.

  Step 3
  4

  Χρησιμοποιήστε τον επεξεργαστή ιστορίας για να προσθέσετε αυτοκόλλητα στην ιστορία σας

  Ο επεξεργαστής σάς επιτρέπει να προσθέσετε κείμενο, αυτοκόλλητα, ακόμη και gifs. Με αυτόν τον τρόπο, θα σας είναι εύκολο να δημιουργήσετε ελκυστικές ιστορίες Instagram. Ως αυτοκόλλητα μπορείτε να προσθέσετε hashtags, αυτοκόλλητα συνδέσμου, τοποθετήσεις, κολάκια και ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης. Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία, κάντε κλικ στο Αποθήκευση και συνεχίστε στην προβολή δημοσίευσης/προγραμματισμού.

  Step 4
  5

  Προγραμματίστε το Story σας σε 3 εύκολα βήματα:

  Αφού δημιουργήσετε την ιστορία, μπορείτε να προγραμματίσετε την ανάρτησή της σε συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία. Επομένως, κάντε κλικ στην ιστορία στη γκαλερί και αυτή τη φορά επιλέξτε Δημοσίευση / Προγραμματισμός και θα ανοίξει η προβολή προγραμματισμού. Για να προγραμματίσετε την ιστορία σας:

  1. Επιλέξτε το λογαριασμό σας στο Instagram (μπορείτε να επιλέξετε πολλούς λογαριασμούς)
  2. Μπορείτε να επιλέξετε τη διασταυρούμενη δημοσίευση της ιστορίας σας στο Facebook (προαιρετικά)
  3. Επιλέξτε μια ημερομηνία και ώρα και πατήστε schedule

  Και ορίστε - το Storrito είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε διαχειριστή κοινωνικών μέσων που θέλει να ανεβάσει το παιχνίδι του στο Instagram στο επόμενο επίπεδο.

Frequently asked questions

Προσφέρει το Storrito πραγματική αυτόματη ανάρτηση;
Ναι, το Storrito προσφέρει πραγματική αυτόματη ανάρτηση, εξαλείφοντας την ανάγκη για οποιαδήποτε χειροκίνητη εργασία κατά τη στιγμή της ανάρτησης. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία λειτουργεί 100% αυτόματα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο και το ρεπό σας!
Πού μπορώ να δω τις προγραμματισμένες ιστορίες μου;
Μόλις το σύστημα αποδώσει τα πολυμέσα σας, θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση της ιστορίας σας στη δεξιά στήλη, θα δείτε ένα ρολόι όταν είναι προγραμματισμένη ή ένα πράσινο σημάδι ελέγχου που δείχνει ότι η ιστορία δημοσιεύτηκε επιτυχώς στο λογαριασμό σας στο Instagram.
Μπορώ να δημοσιεύσω βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας χρησιμοποιώντας το Storrito;
Ναι, το Storrito κόβει αυτόματα μεγαλύτερα βίντεο σε κομμάτια των 15 δευτερολέπτων και τα δημοσιεύει ως τέτοια.
Μπορώ να διαχειριστώ πολλούς λογαριασμούς Instagram χρησιμοποιώντας το Storrito;
Ναι, μπορείτε να διαχειριστείτε όσους λογαριασμούς Instagram θέλετε μέσα από έναν λογαριασμό Storrito.

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προγραμματίζετε τις ιστορίες σας στο Instagram;Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.