Voiko Instagram-tarinoita ajoittaa? Kyllä, Storrito.comin avulla! (Näin se onnistuu)

Sosiaalisen median managerina tiedät, kuinka tärkeää on ylläpitää johdonmukaista läsnäoloa Instagramissa. Tarinat ovat tärkeä kulmakivi tässä pyrkimyksessä! Mutta mitä tapahtuu, kun sinulla ei ole aikaa postata säännöllisesti? Onko mahdollista ajoittaa tarinat etukäteen? Vastaus on KYLLÄ, ja ratkaisu on Storrito.com

Mikä on Storrito.com?

Storrito on Instagram Scheduler, jonka avulla voit ajoittaa Instagram-tarinoita ja -rullia etukäteen. Storriton avulla voit luoda ja muokata tarinoitasi tietokoneella tai macilla ja lähettää ne myöhemmin. Tämä on erittäin hyödyllistä ihmisille, jotka eivät halua olla koko päivää kiinni laitteissaan. Miksi Storrito:

 1. 100 % automaattinen postaus: Storriton käyttäminen poistaa manuaalisen työn tarpeen postausprosessin käynnistämiseksi; sinulle ei lähetetä ilmoituksia.
 2. Useimpia Instagram-tarroja tuetaan: Storrito.com on ainoa työkalu, joka scheudle tarinoita linkkitarra, mainintatarra, sijaintitarra ja monet muut! (#instaready)
 3. Helppo lataus: Voit ladata kuvia ja videoita suoraan työpöytätietokoneestasi ja luoda tarinoita editorin sisällä.

Miten Storritoa käytetään:

Seuraa tätä vaiheittaista ohjetta ja opi, miten Instagram-tarinoiden aikataulutus toimii:
  1

  Rekisteröidy

  Aloita luomalla tili osoitteessa Storrito.com.

  Step 1
  2

  Yhdistä Instagram-tilisi

  Voit yhdistää Instagram-tilisi, kun olet suorittanut rekisteröitymisprosessin. Klikkaa "Tallenna tämä yhteys" ja olet valmis! 💪

  Step 2
  3

  Luo sisältöä - Lataa kuvia ja videoita

  Nyt kun tilisi on yhdistetty, on aika aloittaa valokuvien ja videoiden lataaminen. Voit yksinkertaisesti raahata ja pudottaa tiedostot galleriaan työpöydältäsi. Voit joko aloittaa tarinasi julkaisemisen tai aikatauluttamisen tai aloittaa tarinasi muokkaamisen Storriton editorilla.

  Step 3
  4

  Käytä tarinaeditoria tarrojen lisäämiseen tarinaan.

  Editorin avulla voit lisätä tekstiä, tarroja ja jopa gif-kuvia. Näin sinun on helppo luoda mukaansatempaavia Instagram-tarinoita. Tarroina voit lisätä hashtageja, linkkitarroja, sijaintitarroja, polloja ja countdown-ajastimen. Kun olet luonut tarinat, napsauta Tallenna ja jatka julkaisu-/aikataulunäkymään.

  Step 4
  5

  Aikatauluta tarinasi 3 helpossa vaiheessa:

  Kun olet luonut tarinan, voit ajastaa sen julkaisemisen tiettyyn aikaan ja päivämäärään. Napsauta siksi tarinaa galleriassa ja valitse tällä kertaa Post / Schedule (Lähetä / Aikatauluta), jolloin aikataulutusnäkymä avautuu. Voit ajastaa tarinasi:

  1. Valitse Instagram-tilisi (voit valita useita tilejä).
  2. Voit valita tarinasi ristiinjulkaisemisen Facebookissa (valinnainen).
  3. Valitse päivämäärä ja kellonaika ja paina aikataulu

  Ja siinä se on - Storrito on täydellinen työkalu kaikille sosiaalisen median johtajille, jotka haluavat nostaa Instagram-pelinsä seuraavalle tasolle.

Frequently asked questions

Tarjoaako Storrito todellista automaattista postitusta?
Kyllä, Storrito tarjoaa todellisen automaattisen postituksen, jolloin postitushetkellä ei tarvitse tehdä mitään manuaalista työtä. Toisin kuin muut työkalut, se toimii 100-prosenttisesti automaattisesti, joten voit nauttia viikonlopusta ja vapaasta!
Missä näen ajastetut tarinani?
Kun järjestelmä renderöi mediasi, näet tarinasi tilan oikeassa sarakkeessa, näet kellon, kun se on ajastettu, tai vihreän valintamerkin, joka osoittaa, että tarina on onnistuneesti lähetetty Instagram-tilillesi.
Voinko julkaista pidempiä videoita Storriton avulla?
Kyllä, Storrito leikkaa pidemmät videot automaattisesti 15 sekunnin pätkiin ja julkaisee ne sellaisenaan.
Voinko hallita useita Instagram-tilejä Storriton avulla?
Kyllä, voit hallita yhdellä Storrito-tilillä niin monta Instagram-tiliä kuin haluat.

Oletko valmis aloittamaan Instagram-tarinoiden aikatauluttamisen?Aloita ilmainen kokeilujakso tänään.