Instagram-kelojen lataaminen tietokoneelta

Tällä verkkosivustolla opit: Miten ladata Instagram-keloja pöytäkoneesta tai Macista. Voit myös aikatauluttaa Instagram-kelasi ja lähettää ne automaattisesti parhaaseen aikaan päivän aikana.

Storrito.com - Instagramin kiekon lataaja ja aikatauluttaja PC:lle

Storrito on täydellinen työkalu sosiaalisen median johtajille. Ohjelmiston avulla voit ladata ja lähettää automaattisesti Instagram-keloja verkkoselaimesta. Voit myös aikatauluttaa Reelit etukäteen mukavasti kannettavasta tietokoneesta käsin. Sen avulla voit tehdä seuraavat asiat:

 1. Lataa Keloja tietokoneelta ja lisää kansikuva
 2. Lisää kuvateksti hashtageineen
 3. Valitse päivämäärä ja kellonaika, jolloin voit ajoittaa Kelasi.
 4. Voit tehdä saman Instagram Storiesin kanssa

Kuinka ladata ja lähettää Instagram-keloja PC:ltä käsin?

Seuraa tätä vaiheittaista ohjetta nähdäksesi, miten se toimii:
  1

  Rekisteröidy osoitteessa Storrito.com

  Storrito on verkkosovellus, joten mitään ei tarvitse ladata. Se toimii Chromessa, Firefoxissa ja jopa Internet Explorerissa. Voit yksinkertaisesti rekisteröityä osoitteessa Storrito.com Google-tililläsi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla.

  Step 1
  2

  Yhdistä Instagram-tilisi.

  Kun olet rekisteröitynyt, voit yhdistää Instagram-tilisi Storritoon. Ensin sinun on vahvistettava sijaintisi. Syötä sitten Instagram-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ei hätää, yhteys on turvallinen! Klikkaa "Tallenna tämä yhteys", ja olet valmis! 💪

  Step 2
  3

  Lataa ensimmäinen Instagram-kelasi tietokoneelta

  (Huomautus: Instagram Reels Posting on Storriton premium-ominaisuus, joten sinun on päivitettävä ennen Reelimme lataamista. Napsauta siis upgarde ja valitse tällä hetkellä hallinnoimiesi Instagram-tilien määrä ja maksa sitten luottokortilla tai PayPalilla aktivoidaksesi tilauksesi.) Kun olet tehnyt tämän, voit palata takaisin Reels-palveluun vasemmanpuoleisessa valikkopalkissa ja valita tilin, johon haluat ladata Instagram Reelisi. Napsauta Lata reel-video ja valitse MP4-tiedosto pöytätietokoneeltasi. Seuraavaksi voit valita, haluatko ladata kansikuvan Kelallesi.

  Step 3
  4

  Lisää kuvateksti Instagram-kelaasi

  Viimeinen vaihe on kirjoittaa kuvateksti Instageram Reel -kuvaan käyttämällä hashtageja jne. Voit myös suositella Reeliäsi Facebookissa, vaikka sinulla ei olisikaan Facebook-tiliä yhdistettynä Instagram-tiliisi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit valita, haluatko jakaa Instagram Reelisi pääfeedissäsi. Näin Instagram Reelisi näkyy myös profiiliruudussa muiden julkaisujesi rinnalla. Jos kaikki on asetettu, napsauta Publish Reel now! (Julkaise kela nyt!**) lähettääksesi sen Instagram-tilillesi. Storrito julkaisee nyt Reelisi puolestasi. Odota hetki. Sen täytyy renderöidä video. Älä napsauta julkaisupainiketta kahdesti.

  Step 4

Frequently asked questions

Voinko myös aikatauluttaa Instagram-kelani?
Kyllä, lisäämme pian toiminnallisuuden Instagram-kelojen aikatauluttamiseen. Jotta voit suunnitella Kelat etukäteen ja nauttia vapaa-ajastasi viikonloppuisin.
Missä ja milloin näen Instagram-kelani?
Voit yksinkertaisesti tarkistaa tämän matkapuhelimestasi Instagram-sovelluksesta ja katsoa, onko Kelasi lähetetty. Tärkeää: Kuten muidenkin video-ohjelmistojen, Storriton on renderöitävä Instagram Reel -videosi ennen sen julkaisemista, joten tämä voi kestää hetken. Älä paina julkaisupainiketta kahdesti - se ei nopeuta prosessia 😉.
Miksi minun on maksettava siitä?
Kehitystiimimme investoi paljon aikaa tähän uuteen ominaisuuteen viime kuukausien aikana, ja olemme nyt markkinoiden ensimmäinen ohjelmistotoimittaja, jonka avulla voit ladata ja aikatauluttaa Instagram-keloja pöytätietokoneeltasi. Meidän avullamme voit olla ensimmäinen, joka tarjoaa tätä asiakkaillesi. Meillä on ilmainen kokeiluversio Instagram Stories -palvelua varten, jossa voit käydä testaamassa alustamme. Instagram Reelsin vapauttamiseksi sinun on kuitenkin päivitettävä.

Oletko valmis lataamaan ensimmäisen Instagram-kelasi tietokoneelta?Aloita ilmainen kokeilujakso tänään.