Aikatauluta Instagram-tarinat linkkitarran avulla

Saatat miettiä: voiko Instagram Storiesin aikatauluttaa linkkitarralla? Kyllä, voit! Tarvitsemasi ohjelmisto on nimeltään: Storrito.com.

Storrito.com - Instagram-tarinan aikatauluttaja:

Storrito on aikataulutustyökalu Instagram- ja Facebook-tarinoita varten. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tarinoiden lähettämisestä kiireisen työviikon aikana tai viikonloppuisin. Sen avulla voit mm:

 1. Aikatauluttaa ja lähettää IG-tarinasi automaattisesti (ilman ilmoituksia).
 2. Lataa valokuvia ja videoita suoraan työpöytätietokoneestasi.
 3. Se on markkinoiden ainoa aikatauluttaja, jonka avulla voit aikatauluttaa tarinan linkkitarran avulla

Instagram-tarinoiden aikatauluttaminen linkkitarran avulla

Seuraa tätä vaiheittaista ohjetta ja opi lisäämään linkkitarra Instagram-tarinaan ja ajoittamaan se tulevaan ajankohtaan:
  1

  Rekisteröidy osoitteessa Storrito

  Storrito on verkkosovellus, joten mitään ei tarvitse ladata. Rekisteröidy Storrito.com-sivustolla Google-tililläsi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla.

  Step 1
  2

  Yhdistä Instagram-tilisi

  Kun olet suorittanut rekisteröitymisprosessin, näet painikkeen "Yhdistä Instagram-tili". Vahvista ensin sijaintisi. Syötä sitten Instagram-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ei hätää, yhteys on turvallinen. Klikkaa "Tallenna tämä yhteys" ja olet valmis! 💪 (Huomaa: sinun on ensin päivitettävä maksulliseen pakettiin, jotta voit aloittaa tarinoiden aikatauluttamisen).

  Step 2
  3

  Aloita mediatiedostojen lataaminen tietokoneelta

  Kun Instagram-tilisi on yhdistetty, on aika ladata valokuvia tai videoita. Vedä ja pudota tiedostot galleriaan työpöydältäsi. Napsauta seuraavaksi mediatiedostoa, jota haluat käyttää tarinassasi. Avautuvassa ponnahdusikkunassa voit joko suoraan "lähettää tai ajoittaa" kuvan Instagram-tarinaan tai klikata "muokkaa" avataksesi Storriton tarinankäsittelyohjelman ja alkaa lisätä tarroja, kuten linkkitarraa.

  Step 3
  4

  Lisää linkkitarra tarinaan tarinankäsittelyn avulla.

  Nopea vilkaisu editoriin paljastaa valtavan luovan potentiaalin. Voit lisätä tarinaan linkkitarran, hashtagit, paikannukset, pollit ja countdown-ajastimen. Ota vain linkkitarra, aseta se tarinaan, syötä URL-osoite, johon haluat linkittää, ja anna tarinalle näytön otsikko. Klikkaa sitten "Tallenna " oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi tarinasi ja siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

  Step 4
  5

  Aikatauluta Instagram-tarinasi linkkitarran avulla

  Viimeinen vaihe on tarinasi aikatauluttaminen. Napsauta samaa tarinaa galleriassa ja valitse tällä kertaa "Post/Schedule" (Lähetä/aikatauluta) avataksesi aikataulutusnäkymän. Jutun ajoittaminen:

  1. Valitse Instagram-tili, jolle haluat julkaista tarinan
  2. Jos haluat ajastaa sen myös Facebookiin, napsauta alla olevaa valintapainiketta, jolloin Storrito julkaisee tarinasi automaattisesti ristiin Facebookissa.
  3. Valitse lopuksi aika ja päivämäärä, jolloin tarinasi lähetetään automaattisesti

Frequently asked questions

Missä näen ajastetut tarinani?
Kun järjestelmä on käsitellyt mediasi, näet jutun tilan oikeassa sarakkeessa. Näet kellon, kun se on ajastettu, tai vihreän valintamerkin, kun se on onnistuneesti lähetetty Instagram-tilillesi.
Voitko myös aikatauluttaa tarinoita linkkitarralla?
Kyllä, kuten edellä on osoitettu. Storrito on markkinoiden ainoa tarina-aikatauluttaja, jonka avulla voit aikatauluttaa Instagram-tarinasi linkkitarralla.
Instagram-tarinoiden joukkoaikataulu?
Jos haluat säästää vielä enemmän aikaa, voit myös aikatauluttaa tarinoita Storriton avulla.

Oletko valmis aloittamaan Instagram-tarinoiden aikatauluttamisen?Aloita ilmainen kokeilujakso tänään.