Планиране на Instagram Stories със стикера за връзки

Може би се чудите: можете ли да планирате Instagram Stories със стикера за връзка? Да, можете! Софтуерът, от който се нуждаете, се нарича: Storrito.com

Storrito.com - Графикът за Instagram Story:

Storrito е инструмент за планиране на истории в Instagram и Facebook. Така че не е нужно да се притеснявате за публикуването на истории по време на натоварената си работна седмица или през почивните дни. Той ви позволява да:

 1. Да планирате и автоматично да публикувате своите IG истории (без никакви известия)
 2. Да качвате снимките и видеоклиповете си директно от настолния си компютър
 3. Това е единственият планиращ програматор на пазара, който ви позволява да планирате история със стикер за връзка

Как да планирате историите в Instagram с помощта на стикера за връзки

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как да добавите стикер за връзка към историята си в Instagram и да го планирате за бъдещ момент:
  1

  Регистрирайте се в Storrito

  Storrito е уеб приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. Просто се регистрирайте в Storrito.com, като използвате профила си в Google или имейл адреса си и парола.

  Step 1
  2

  Свържете профила си в Instagram

  След като завършите процеса на регистрация, ще видите бутон с надпис "Connect Instagram Account". Първо, потвърдете местоположението си. След това въведете потребителското си име и паролата си за Instagram. Не се притеснявайте, връзката е сигурна. Щракнете върху "Save this Connection" (Запазване на тази връзка) и сте готови! 💪 (Забележка: първо трябва да преминете към платен план, за да започнете да планирате историите си).

  Step 2
  3

  Започнете да качвате мултимедийните си файлове от компютъра

  След като акаунтът ви в Instagram е свързан, е време да качите снимките или видеоклиповете си. Просто плъзнете и пуснете файловете си в галерията от работния плот. След това щракнете върху мултимедийния файл, който искате да използвате за историята си. В изскачащия прозорец можете директно да "публикувате или планирате" снимката в историята си в Instagram или да щракнете върху "редактиране", за да отворите редактора на истории на Storrito и да започнете да добавяте стикери, като например стикера за връзка.

  Step 3
  4

  Използвайте редактора на истории, за да добавите стикера за връзка към историята си

  Един бърз поглед към редактора разкрива огромен творчески потенциал. Можете да добавите към историята си стикер за връзка, хаштагове, места, полета и таймер за обратно броене. Просто вземете стикера за връзка, поставете го върху историята си, въведете URL адреса, към който искате да поставите връзка, и му дайте заглавие за показване. След това щракнете върху "Спасирай " в горния десен ъгъл, за да запазите историята си и да преминете към следващата стъпка.

  Step 4
  5

  Планиране на историите в Instagram с помощта на стикера за връзки

  Последната стъпка е да планирате историята си. За да направите това, щракнете върху същата история в галерията и този път изберете "Публикуване/планиране", за да отворите изгледа за планиране. За да планирате историята си:

  1. Изберете профила в Instagram, в който искате да публикувате историята
  2. Ако искате да я планирате и за Facebook, щракнете върху радио бутона по-долу и Storrito автоматично ще публикува историята ви във Facebook
  3. И накрая, изберете час и дата за автоматично публикуване на историята

Frequently asked questions

Къде мога да видя планираните си истории?
След като системата обработи медията ви, ще можете да видите статуса на историята си в дясната колона. Ще видите часовник, когато тя е планирана, или зелена отметка, когато е била успешно публикувана в профила ви в Instagram.
Можете ли също така да планирате истории със стикера за връзка?
Да, както е показано по-горе. Storrito е единственият уред за планиране на истории на пазара, който ви позволява да планирате историите си в Instagram със стикер за връзка.
Планиране на Instagram Stories в насипно състояние?
За да спестите още повече време, можете също така да планирате групово истории със Storrito.

Готови ли сте да започнете да планирате историите си в Instagram?Започнете безплатната си пробна версия днес.