Създател на онлайн история на Instagram

Омръзнало ли ви е да използвате телефона си, за да правите Instagram Stories? Изпробвайте нашия нов онлайн инструмент за създаване на истории. Създавайте истории със стикери, GIF-и и емотикони на настолния си компютър и ги публикувайте автоматично в Instagram.

Storrito.com - позволява ви да създавате и редактирате историите си в Instagram онлайн

Storrito е онлайн редактор за Instagram Stories. Той възпроизвежда изживяването, което бихте получили на смартфона си, като позволява на потребителите да включват елементи, характерни за Instagram, като стикери за връзки, хаштагове, споменавания и все по-популярните GIF файлове. За разлика от ориентираните към дизайна инструменти като Canva или Adobe Express, Storrito се фокусира върху предоставянето на потребителите на функции, характерни за оригиналното приложение Instagram.

Основните предимства на Storrito.com включват:

 1. Редакторът на истории ви позволява да създавате и редактирате вашите IG Stories удобно на вашия настолен компютър
 2. Можете да добавяте всички видове стикери на Instagram към историята си: като Хаштагове, Полки, Линк-стикер, Локации, Викторини и др.
 3. Можете да качвате видеоклипове, по-дълги от 15 секунди, и Storrito автоматично ще ги реже на части
 4. Можете да изтеглите историята си или да я планирате предварително, за да можете да се насладите на уикенда си
 5. Storrito осигурява 100% автоматично публикуване, никакви известия няма да ви безпокоят - никога!

Как да създавате истории в Instagram със Storrito

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как работи онлайн приложението Instagram Story Maker:
  1

  Регистрирайте се за Storrito.com

  Storrito е уеб базирано приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. То работи в Chrome, Firefox и Internet Explorer. Можете просто да се регистрирате на адрес Storrito.com, като използвате профила си в Google или имейл адреса си и парола. И да започнете да използвате редактора онлайн в браузъра си.

  Step 1
  2

  Качване на медийни файлове в галерията

  Можете да качвате изображения или видеоклипове в галерията. Софтуерът ви позволява да управлявате файловете си в структура от папки, така че да организирате съдържанието на историите от различни клиентски акаунти. След като качите файла, можете да го отворите и да продължите със следващата стъпка - редактиране на историята.

  Step 2
  3

  Създавайте и редактирайте историите си онлайн от настолния си компютър

  Бърз преглед на редактора на истории показва, че имате огромна творческа свобода при редактирането на медиите. Можете да добавяте текстове, gif-и, емотикони, снимки, форми и стикери като хаштагове, линкове, места, полюси и таймер за обратно броене към историята си. Основното предимство в сравнение с други програми за създаване на истории в Instagram, като Canva и Adobe, е, че можете да добавите тези местни елементи към историята си и да видите как ще изглежда историята, след като бъде публикувана. Освен това Storrito.com ви позволява директно да публикувате историята в профила си (премиум функция) и дори да я планирате. Можете обаче и просто да изтеглите историята и да я публикувате ръчно в Instagram.

  4

  Планиране и автоматично публикуване на създадената от вас история

  Storrito разполага с уникалната функция за директно публикуване на историята ви в Instagram от вашия настолен компютър. Той също така предоставя възможност за схождане и 100% автоматично публикуване. Най-добре е да продължите и да го изпробвате на адрес Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Безплатен ли е създателят на Instagram Story?
Зависи, можете да се регистрирате безплатно в Storrito, да създадете историята си в редактора и да я изтеглите. Ако обаче искате да я публикувате или планирате директно в профила си в Instagram, трябва да надстроите.
Можете ли да планирате и историите във Facebook?
Да, можете да публикувате историите си и във Facebook. Storrito автоматично ще публикува историята ви в страницата във Facebook, свързана с вашия акаунт в Instagram. Ако сте свързали няколко страници във Facebook, ще видите списък с всички страници, от които да изберете.
Къде мога да видя историите си?
След като системата визуализира вашата медия, ще можете да я изтеглите или ако е планирано, ще видите състоянието на историята си в дясната колона. Виждате часовник за планираните истории или зелена отметка показва кога Storrito успешно я е публикувал в профила ви в Instagram.

Изпробвайте онлайн създателя на истории за Instagram #1Започнете още днес.