Instagram Story Maker Online

Ben je het zat om je telefoon te gebruiken om Instagram Stories te maken? Probeer onze nieuwe online Story Maker. Maak Stories met Stickers, GIF's en Emoji's op je desktop-pc en laat ze automatisch op Instagram plaatsen.

Storrito.com - hiermee kun je online Instagram-verhalen maken en bewerken

Storrito is een online editor voor Instagram Stories. Het repliceert de ervaring die je zou krijgen op je smartphone en stelt gebruikers in staat om Instagram-native elementen zoals linkstickers, hashtags, mentions en de immer populaire GIF's te integreren. In tegenstelling tot ontwerpgerichte tools zoals Canva of Adobe Express, richt Storrito zich op het bieden van functies die kenmerkend zijn voor de originele Instagram-app.

De belangrijkste voordelen van Storrito.com zijn:

 1. Met de Story Editor kun je je IG Stories comfortabel op je desktop-pc maken en bewerken.
 2. Je kunt allerlei Instagram Stickers toevoegen aan je verhaal: zoals Hashtags, Polls, Link-Sticker, Locaties, Quizzen, etc.
 3. Je kunt video's langer dan 15 seconden uploaden en Storrito knipt ze automatisch in stukjes
 4. Je kunt je verhaal downloaden of van tevoren inplannen, zodat je van je weekend kunt genieten
 5. Storrito biedt 100% auto-posting, geen meldingen zullen je storen - nooit!

Hoe Instagram Stories maken met Storrito

Volg deze stap-voor-stap uitleg om te leren hoe de online Instagram Story Maker werkt:
  1

  Aanmelden voor Storrito.com

  Storrito is een webapplicatie, dus je hoeft niets te downloaden. Het werkt in Chrome, Firefox en Internet Explorer. Je kunt je gewoon aanmelden bij Storrito.com met je Google-account of je e-mailadres en een wachtwoord. En gebruik de Editor online in je browser.

  Step 1
  2

  Upload je mediabestanden naar de galerij

  Je kunt afbeeldingen of video's uploaden naar de galerij. Met de software kun je je bestanden beheren in een mappenstructuur, zodat je de verhaalinhoud van verschillende klantenaccounts kunt organiseren. Eenmaal geüpload kun je het bestand openen en doorgaan met de volgende stap, het bewerken van het verhaal.

  Step 2
  3

  Maak en bewerk je verhalen online vanaf je desktop PC

  Een snelle scan van de verhaaleditor laat zien dat je een enorme creatieve vrijheid hebt om je media te bewerken. Je kunt teksten, gifs, emoji's, afbeeldingen, vormen en stickers zoals hashtags, link-stickers, locaties, polls en een countdown timer toevoegen aan je verhaal. Het grote voordeel ten opzichte van andere Instagram Story Makers, zoals Canva en Adobe, is dat je deze native elementen aan je verhaal kunt toevoegen en kunt zien hoe het verhaal eruit zal zien zodra het gepost is. Bovendien kun je met Storrito.com de story direct op je account plaatsen (premium functie) en zelfs inplannen. Je kunt het verhaal echter ook gewoon downloaden en het handmatig op Instagram plaatsen.

  4

  Plan en post je gemaakte Story automatisch

  Storrito heeft de unieke functie om je verhaal direct op Instagram te plaatsen vanaf je desktop PC. Het biedt ook een scheudling mogelijkheid en een 100% auto-posting mogelijkheid. Ga je gang en probeer het uit op [Storrito.com] (https://storrito.com/?mtm_campaign=fromLP).

  Step 4

Frequently asked questions

Is de Instagram Story-maker gratis?
Dat hangt ervan af, je kunt je gratis aanmelden voor Storrito en je verhaal in de editor maken en downloaden. Maar als je het direct op je Instagram-account wilt plaatsen of inplannen, moet je upgraden.
Kun je ook Facebook stories inplannen?
Ja, je kunt je verhalen ook op Facebook plaatsen. Storrito plaatst je verhaal automatisch op de Facebook-pagina die is gekoppeld aan je Instagram-account. Als je meerdere Facebookpagina's hebt aangesloten, zie je een lijst met alle pagina's waaruit je kunt kiezen.
Waar kan ik mijn verhalen zien?
Zodra het systeem je media rendert, kun je het downloaden of als het gepland is, zie je de status van je verhaal in de rechterkolom. Je ziet een klok voor geplande verhalen of een groen vinkje geeft aan wanneer Storrito het met succes op je Instagram-account heeft geplaatst.

Probeer de #1 Instagram Story Maker OnlineBegin vandaag.