Kun je Instagram stories inplannen? Ja, met Storrito.com! (Hier lees je hoe)

Als social media manager weet je hoe belangrijk het is om consistent aanwezig te zijn op Instagram. Stories zijn een belangrijke hoeksteen van dit streven! Maar wat gebeurt er als je geen tijd hebt om regelmatig te posten? Is het mogelijk om je stories van tevoren in te plannen? Het antwoord is JA, en de oplossing is [Storrito.com] (https://storrito.com/)

Wat is Storrito.com?

Storrito is een Instagram Scheduler waarmee je je Instagram stories en reels van tevoren kunt inplannen. Met Storrito kun je je verhalen op je computer of Mac maken en bewerken, en ze later posten. Dit is erg handig voor mensen die niet de hele dag aan hun apparaat gekluisterd willen zitten. Waarom Storrito?

 1. 100% auto-posting: Als je Storrito gebruikt, hoef je geen handmatig werk te doen om het postproces te starten; je ontvangt geen meldingen.
 2. De meeste Instagram Stickers worden ondersteund: Storrito.com is de enige tool om verhalen te scheudle met de link sticker, de vermelding sticker, de locatie sticker en nog veel meer! (#instaready)
 3. Eenvoudig uploaden: Je kunt foto's en video's rechtstreeks uploaden vanaf je desktop pc om verhalen te maken in de editor.

Hoe gebruik je Storrito:

Volg deze stap-voor-stap uitleg om te leren hoe het plannen van Instagram-verhalen werkt:
  1

  Aanmelden

  Begin met het aanmaken van een account op Storrito.com.

  Step 1
  2

  Verbind je Instagram-account

  Je kunt je Instagram-account verbinden zodra je het aanmeldingsproces hebt voltooid. Klik op "Deze verbinding opslaan" en je bent klaar! 💪

  Step 2
  3

  Inhoud maken - Upload je foto's en video's

  Nu je verbinding hebt gemaakt met je account, is het tijd om je foto's en video's te uploaden. Je kunt je bestanden gewoon vanaf je bureaublad naar de galerij slepen. Je kunt beginnen met het plaatsen of plannen van je verhaal, of je verhaal bewerken met Storrito's editor.

  Step 3
  4

  Gebruik de Story-editor om stickers aan je verhaal toe te voegen

  Met de editor kun je tekst, stickers en zelfs gifs toevoegen. Op deze manier wordt het gemakkelijk voor je om boeiende Instagram stories te maken. Als stickers kun je hashtags, linkstickers, locaties, polls en een countdown timer toevoegen. Als je klaar bent met het maken, klik je op Opslaan en ga je verder naar de weergave voor het plaatsen/plannen.

  Step 4
  5

  Plan je Story in 3 eenvoudige stappen:

  Nadat je het verhaal hebt gemaakt, kun je plannen dat het op een specifieke tijd en datum wordt geplaatst. Klik daarom op het verhaal in de galerij en selecteer deze keer Post / Schedule (Plaats / Plan). Om je verhaal in te plannen:

  1. Selecteer je Instagram-account (je kunt meerdere accounts selecteren)
  2. Je kunt ervoor kiezen om je verhaal op Facebook te plaatsen (optioneel)
  3. Selecteer een datum en tijd en druk op plannen

  En dat is het - Storrito is de perfecte tool voor elke social media manager die zijn Instagram-game naar een hoger niveau wil tillen.

Frequently asked questions

Biedt Storrito echte auto-posting?
Ja, Storrito biedt echte auto-posting, waardoor er geen handmatig werk meer nodig is tijdens het plaatsen. In tegenstelling tot andere tools werkt het 100% automatisch, zodat je kunt genieten van je weekend en vrije tijd!
Waar kan ik mijn geplande verhalen zien?
Zodra het systeem je media weergeeft, kun je in de rechterkolom de status van je verhaal zien. Je ziet een klok als het is gepland of een groen vinkje dat aangeeft dat het verhaal met succes is geplaatst op je Instagram-account.
Kan ik langere video's posten met Storrito?
Ja, Storrito knipt langere video's automatisch in stukjes van 15 seconden en publiceert ze als zodanig.
Kan ik meerdere Instagram-accounts beheren met Storrito?
Ja, je kunt zoveel Instagram-accounts beheren als je wilt binnen één Storrito-account.

Klaar om te beginnen met het plannen van je Instagram stories?Start vandaag nog je gratis proefabonnement.