Ali lahko načrtujete Instagramove zgodbe? Da, s Storrito.com! (Tukaj je opisano, kako)

Kot upravitelj družbenih medijev veste, kako pomembno je, da ste na Instagramu stalno prisotni. Zgodbe so pomemben temelj tega prizadevanja! Toda kaj se zgodi, če nimate časa za redno objavljanje? Ali je mogoče zgodbe načrtovati vnaprej? Odgovor je DA, rešitev pa je Storrito.com

Kaj je Storrito.com?

Storrito je načrtovalnik Instagrama, ki vam omogoča vnaprejšnje načrtovanje zgodb in kolutov za Instagram. S Storritom lahko ustvarite in uredite svoje zgodbe v računalniku ali Macu ter jih objavite pozneje. To je zelo uporabno za ljudi, ki nočejo biti ves dan prilepljeni na svoje naprave. Zakaj Storrito:

 1. 100-odstotna samodejna objava: Z uporabo Storrita ne boste potrebovali ročnega dela za začetek postopka objave; ne boste prejeli nobenih obvestil.
 2. Podprta je večina nalepk Instagram: Storrito.com je edino orodje, s katerim lahko zgodbe opremite z nalepko povezave, nalepko omembe, nalepko lokacije in številnimi drugimi! (#instaready)
 3. Enostavno nalaganje: Slike in videoposnetke lahko naložite neposredno iz namiznega računalnika in ustvarite zgodbe v urejevalniku.

Kako uporabljati Storrito:

V tem priročniku po korakih se naučite, kako deluje načrtovanje zgodbe na Instagramu:
  1

  Prijavite se

  Najprej ustvarite račun na Storrito.com.

  Step 1
  2

  Povežite svoj račun Instagram

  Račun Instagram lahko povežete, ko končate postopek prijave. Kliknite "Shrani to povezavo" in končali ste! 💪

  Step 2
  3

  Ustvarjanje vsebine - naložite svoje slike in videoposnetke

  Ko ste povezali račun, je čas, da začnete nalagati fotografije in videoposnetke. Datoteke lahko preprosto povlečete in spustite v galerijo z namizja. Lahko začnete objavljati ali načrtovati svojo zgodbo ali pa jo začnete urejati z urejevalnikom Storrito.

  Step 3
  4

  Z urejevalnikom zgodbe dodajte nalepke v svojo zgodbo

  V urejevalniku lahko dodajate besedilo, nalepke in celo gif-e. Tako boste zlahka ustvarili zanimive zgodbe Instagram. Kot nalepke lahko dodate hashtags, link stickers, locations, polls in countdown timer. Ko končate z ustvarjanjem, kliknite Uhrani in nadaljujte z ogledom za objavo/načrtovanje.

  Step 4
  5

  Načrtovanje zgodbe v treh enostavnih korakih:

  Ko ustvarite zgodbo, lahko načrtujete njeno objavo ob določenem času in datumu. Zato kliknite zgodbo v galeriji in tokrat izberite možnost Objava / Načrt in odprl se bo pogled za načrtovanje. Za načrtovanje zgodbe:

  1. Izberite svoj račun na Instagramu (izberete lahko več računov).
  2. Izberete lahko navzkrižno objavo zgodbe na Facebooku (neobvezno).
  3. Izberite datum in uro ter pritisnite možnost Načrt

  In to je to - Storrito je popolno orodje za vse upravitelje družbenih medijev, ki želijo svojo igro na Instagramu dvigniti na višjo raven.

Frequently asked questions

Ali Storrito ponuja resnično samodejno objavo?
Da, Storrito ponuja resnično samodejno objavo, zato ob objavi ni potrebno ročno delo. Za razliko od drugih orodij deluje 100-odstotno samodejno, zato lahko uživate v vikendu in prostem času!
Kje lahko vidim svoje načrtovane zgodbe?
Ko sistem upodobi vaš medij, si boste lahko v desnem stolpcu ogledali stanje zgodbe, videli boste uro, ko bo zgodba načrtovana, ali zeleno kljukico, ki označuje, da je bila zgodba uspešno objavljena v vašem računu Instagram.
Ali lahko s Storritom objavim daljše videoposnetke?
Da, Storrito samodejno razreže daljše videoposnetke na 15-sekundne dele in jih kot take objavi.
Ali lahko s Storritom upravljam več računov Instagram?
Da, v enem računu Storrito lahko upravljate poljubno število računov Instagram.

Ste pripravljeni za načrtovanje zgodb na Instagramu?Še danes začnite z brezplačnim preizkusom.