Kako načrtovati snemanje kolutov Instagram

Verjetno se sprašujete: ali lahko načrtujete Instagramove kolute? - Da, lahko! Rešitev, ki jo iščete, se imenuje: Storrito.com

Storrito.com - Načrtovalec Instagramovih kolutov:

Storrito je odlično orodje za načrtovanje za upravitelje družabnih medijev. Naša programska oprema vam omogoča nalaganje kolutov Instagram iz spletnega brskalnika. Svoj kolut in zgodbo za Instagram lahko načrtujete vnaprej, udobno iz prenosnega ali namiznega računalnika. Tukaj je nekaj prednosti:

 1. Dodate lahko napise s hashtagi, omembe itd.
 2. Storrito bo za vas 100-odstotno samodejno objavil Reel! Od vas ni potrebno nobeno ročno dejanje.
 3. Reel lahko navzkrižno delite na Facebooku in v svojem glavnem kanalu skupaj z drugimi objavami.

Kako načrtovati Instagramove kolute s Storrito.com

Sledite temu vodniku po korakih in se naučite, kako delujeta načrtovanje in samodejno objavljanje na Instagramu:
  1

  Prijavite se na Storrito.com

  Storrito.com je spletna aplikacija, zato ni treba ničesar prenesti. Deluje v brskalnikih Chrome, Firefox in celo v brskalniku Internet Explorer. Na spletnem mestu Storrito.com se lahko preprosto prijavite s svojim računom Google ali e-poštnim naslovom in geslom.

  Step 1
  2

  Povežite svoj račun Instagram.

  Ko se prijavite, lahko svoj račun Instagram povežete z aplikacijo Storrito. Preprosto vnesite svoje uporabniško ime Instagrama, ki je znano tudi kot ročica Instagrama, in geslo. Brez skrbi, povezava je varna! Kliknite na "Shrani to povezavo" in končali ste! 💪

  Step 2
  3

  Naložite svoj prvi kolut Instagram iz računalnika

  Sledite naslednjim korakom:

  1. Kliknite Naštejte videoposnetek in izberite datoteko MP4 z namiznega računalnika.
  2. Nato lahko naložite naslovno sliko za svoj kolut.
  3. Nato napišite napis za svoj filmček Instageram Reel z uporabo hashtagov in omemb.
  4. Svoj Reel lahko priporočite na Facebooku, čeprav račun na Facebooku ni povezan z vašim računom na Instagramu. Poleg tega lahko svoj Instagram Reel delite tudi s svojim glavnim virom.

  Step 3
  4

  Načrtovanje in samodejna objava kolutov

  Če je vse nastavljeno, lahko začnete načrtovati svoj Instagram Reel ali pa ga objavite takoj:

  1. Izberite čas in datum, ko želite, da bo objavljen vaš Reel, in pritisnite gumb za načrtovanje. Storrito bo samodejno objavil vaš Reel za vas ob določenem času.
  2. Reel lahko objavite tudi takoj, tako da kliknete Post now in ga objavite na svojem računu Instagram. Opomba: Za objavo predvidite nekaj časa, saj mora biti videoposnetek upodobljen. Ne klikajte dvakrat na gumb za objavo.

  Step 4
  5

  Koledar za načrtovanje Instagramovih kolutov

  Pod zavihkom Zgodovina kolutov v meniju so prikazani vsi načrtovani in objavljeni kolute. Ta pregled je dober za vašo ekipo za načrtovanje upravljanja družabnih medijev, da vidite, kateri Reel bo objavljen naslednji.

  Step 5

Frequently asked questions

Ali moram na dan, ko je načrtovan premet, storiti kar koli?
Ne, za razliko od drugih programov za načrtovanje Instagrama Storrito.com deluje 100-odstotno samodejno! Za vas bomo samodejno objavili vaš Reel. Tako lahko načrtujete Reel že veliko prej in uživate v prostem času ob koncu tedna.
Kje in kdaj vidim svoj Instagram Reel?
To lahko preprosto preverite v mobilnem telefonu v aplikaciji Instagram in preverite, ali je bil vaš Reel objavljen. Pomembno: Storrito mora tako kot drugi programi za videoposnetke vaš videoposnetek Instagram Reel pred objavo izrisati, zato lahko to traja nekaj minut. Ne pritiskajte gumba za objavo dvakrat - postopek zaradi tega ne bo hitrejši 😉
Je Storrito brezplačen? - Zakaj moram zanj plačati?
Naša razvojna ekipa je v zadnjih nekaj mesecih v to novo funkcijo vložila veliko časa. Zdaj smo prvi ponudnik programske opreme na trgu, ki omogoča načrtovanje bobnov Instagram z vašega namiznega računalnika. Z nami ste lahko prvi, ki boste to ponudili svojim strankam.
Ali lahko delamo v skupini?
Da, v Storrito lahko brezplačno povabite poljubno število članov ekipe.

Ste pripravljeni začeti načrtovati snemanje kolutov za Instagram?Še danes začnite z brezplačnim preizkusom.