Sådan planlægger du Instagram Reels

Du spørger sikkert dig selv: Kan du planlægge Instagram Reels? - Ja, det kan du! Den løsning, du leder efter, hedder: [Storrito.com] (https://storrito.com/)

Storrito.com - Instagram Reels Scheduler:

Storrito er det perfekte planlægningsværktøj for ledere af sociale medier. Vores software giver dig mulighed for at uploade Instagram Reels fra din webbrowser. Du kan planlægge din Instagram Reel og Story på forhånd, komfortabelt fra din bærbare eller stationære pc. Her er nogle af fordelene:

 1. Du kan tilføje billedtekster med hashtags, omtaler osv.
 2. Storrito vil 100 % auto-poste Reel for dig! Ingen manuel handling fra din side er nødvendig.
 3. Du kan krydstele din Reel til Facebook og til dit hovedfeed sammen med dine andre indlæg.

Sådan planlægger du Instagram Reels med Storrito.com

Følg denne trinvise vejledning for at lære, hvordan Instagram Reels planlægning og automatiske opslag fungerer:
  1

  Tilmeld dig på Storrito.com

  [Storrito.com] (https://storrito.com/) er en webapplikation, så det er ikke nødvendigt at downloade noget. Det fungerer i Chrome, Firefox og endda på Internet Explorer. Du kan blot tilmelde dig på Storrito.com med din Google-konto eller din e-mail-adresse og en adgangskode.

  Step 1
  2

  Tilslut din Instagram-konto.

  Når du har tilmeldt dig, kan du forbinde din Instagram-konto med Storrito. Du skal blot indtaste dit Instagram-brugernavn, også kendt som dit Instagram-handle, og din adgangskode. Ingen bekymringer, forbindelsen er sikker! Klik på "Gem denne forbindelse", og så er du færdig! 💪

  Step 2
  3

  Upload dit første Instagram-reel fra pc

  Følg disse trin:

  1. Klik på Upload reel video og vælg MP4-filen fra din stationære computer.
  2. Dernæst kan du uploade et coverbillede til din Reel.
  3. Skriv derefter en billedtekst til din Instageram Reel ved hjælp af hashtags og omtaler
  4. Du kan anbefale din Reel på Facebook, selv om du ikke har en Facebook-konto forbundet med din Instagram-konto. Desuden kan du også dele din Instagram Reel til dit hovedfeed.

  Step 3
  4

  Planlæg og automatisk offentliggørelse af dine filmruller

  Hvis alt er indstillet, kan du begynde at planlægge din Instagram Reel eller få den sendt med det samme:

  1. Vælg et tidspunkt og en dato, hvor du vil have din Reel offentliggjort, og tryk på knappen Planlæg. Storrito vil automatisk offentliggøre din Reel for dig på det givne tidspunkt.
  2. Du kan også offentliggøre din Reel med det samme ved at klikke på Post nu for at offentliggøre den på din Instagram-konto. Bemærk: Du skal give lidt tid til udgivelsen, den skal rendere videoen. Du må ikke klikke to gange på knappen Udgiv.

  Step 4
  5

  Instagram Reels Tidsplanlægningskalender

  Under menufanen Reels historik kan du se alle planlagte og offentliggjorte Reels. Denne oversigt er god for dit planlægningsteam til styring af sociale medier, så du kan se, hvilken Reel der skal offentliggøres næste gang.

  Step 5

Frequently asked questions

Skal jeg gøre noget på den dag, hvor Reel er planlagt?
Nej, i modsætning til andre programmer til planlægning af Instagram fungerer Storrito.com 100% automatisk! Vi vil automatisk poste din Reel for dig. Så du kan planlægge Reels langt i forvejen og nyde din fritid i weekenden.
Hvor og hvornår kan jeg se min Instagram Reel?
Du kan blot tjekke dette på din mobiltelefon i Instagram-appen og se, om din Reel er blevet offentliggjort. Vigtigt: Ligesom andre videoprogrammer skal Storrito rendere din Instagram Reel-video, før den offentliggøres, så det kan tage et minut. Tryk venligst ikke på knappen Udgiv to gange - det gør ikke processen hurtigere 😉
Er Storrito gratis? - Hvorfor skal jeg betale for det?
Vores udviklingsteam har investeret en masse tid i denne nye funktion i de sidste par måneder. Vi er nu den første softwareudbyder på markedet, der kan planlægge Instagram Reels fra din stationære pc. Med os kan du være den første til at tilbyde dette til dine kunder.
Kan vi arbejde i et team?
Ja, du kan invitere så mange teammedlemmer, som du vil, til Storrito gratis.

Er du klar til at begynde at planlægge dine Instagram Reels?Start din gratis prøveperiode i dag.