Instagram Story Planner

Du spørger sikkert dig selv: Hvad er den bedste Story Planning App? Og hvordan virker den? Du kan finde alle svarene på denne side.

Den software, der giver dig mulighed for at planlægge dine Instagram stories, hedder: Storrito.com

Storrito giver dig mulighed for at planlægge dine Instagram og Facebook Stories. Det er det perfekte værktøj for Social Media Managers og bureauer til at administrere deres kunders konti. Individuelle Influencers kan også bruge det til at automatisere deres story-indsendelse og få lidt mere tid til at slippe for deres sociale feed. Den største forskel til andre planlægningsapps er, at Storrito udelukkende fokuserer på Instagram Stories. Den tilbyder unikke funktioner, som alternativer som Later, Buffer, Hootsuite osv. ikke kan tilbyde. Her er de vigtigste fordele ved Storrito.com:

 1. Story Editor giver dig mulighed for at oprette og redigere dine IG Stories komfortabelt fra din stationære pc
 2. Du kan tilføje alle former for Instagram Stickers til din historie: som Hashtags, Polls, Link-Sticker, Lokaliteter, Quizzer osv.
 3. Du kan uploade videoer, der er længere end 15 sekunder, og Storrito klipper dem automatisk i stykker
 4. Du kan planlægge og planlægge din historie på forhånd, så du kan nyde din weekend
 5. Storrito tilbyder 100 % auto-posting, så ingen meddelelser vil forstyrre dig - aldrig!

Sådan planlægger du Instagram Stories

Følg denne trinvise vejledning for at lære, hvordan Instagram Story Planner fungerer:
  1

  Tilmeld dig til Storrito.com

  Storrito er en webapplikation, så det er ikke nødvendigt at downloade noget. Det fungerer i Chrome, Firefox og Internet Explorer. Du kan blot tilmelde dig på Storrito.com med din Google-konto eller din e-mailadresse og en adgangskode.

  Step 1
  2

  Opret og rediger dine historier online fra din pc

  En hurtig gennemgang af historiefortælleren viser, at du har en enorm kreativ frihed til at redigere dine medier. Du kan tilføje tekster, gifs, emojis, billeder, figurer og klistermærker som hashtags, link-stickers, placeringer, polls og en nedtællingstimer til din historie.

  Step 2
  3

  Planlæg din Instagram Story

  Nu er det tid til at planlægge din historie. Klik derfor på den samme historie i galleriet og vælg 'Post/Schedule'. For at planlægge din historie:

  1. Vælg den Instagram-konto, som du vil offentliggøre historien på
  2. Hvis du også ønsker at planlægge den som en Facebook-historie, skal du klikke på radioknappen nedenfor, og Storrito vil automatisk krydsposte din historie til din Facebook-side
  3. Du kan også tilføje et swipe-up-link, hvis du har over 10.000 følgere
  4. Til sidst skal du vælge en dato og et tidspunkt for at planlægge din Instagram-story

  4

  Instagram Story-kalenderen

  Storrito leveres med en historiekalender, hvor du kan se dine planlagte historier. Story Scheduler tilbyder mange andre funktioner, men at opregne dem ville gå ud over rammerne af denne side, så du må hellere prøve det på Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Kan du også planlægge Facebook stories?
Som nævnt ovenfor kan du også planlægge Facebook-historier. Storrito krydsposter automatisk din historie til den Facebook-side, der er forbundet med din Instagram-konto. Hvis du har flere Facebook-sider tilsluttet, vises en liste over alle sider, som du kan vælge imellem.
Bulk Schedule Instagram Stories?
Ja, du kan også planlægge dine historier i store mængder på én gang for at spare endnu mere tid.
Hvor kan jeg se mine planlagte historier?
Når systemet har gengivet dit medie, kan du se status for din historie i højre kolonne. Du kan se et ur for planlagte historier, eller et grønt flueben angiver, hvornår Storrito har sendt den til din Instagram-konto.

Prøv den bedste Instagram Story Planner?Start din gratis prøveperiode i dag.