Planlæg Instagram Stories med Link Sticker

Du undrer dig måske: Kan du planlægge Instagram Stories med link-klistermærket? Ja, det kan man! Den software, du skal bruge, hedder: Storrito.com

Storrito.com - Instagram Story Scheduler:

Storrito er et planlægningsværktøj til Instagram- og Facebook-historier. Så du behøver ikke at bekymre dig om at sende historier i løbet af din travle arbejdsuge eller i weekenden. Det giver dig mulighed for at:

 1. Planlægge og automatisk poste dine IG-historier (uden notifikationer)
 2. Uploade dine fotos og videoer direkte fra din desktop-pc
 3. Det er den eneste planlægger på markedet, der giver dig mulighed for at planlægge en historie med link-klistermærket

Sådan planlægger du Instagram Stories med Link Sticker

Følg denne trinvise vejledning for at lære, hvordan du tilføjer et link-klistermærke til din Instagram-historie og planlægger det til et fremtidigt tidspunkt:
  1

  Tilmeld dig hos Storrito

  Storrito er en webapplikation, så det er ikke nødvendigt at downloade noget. Du skal blot tilmelde dig på Storrito.com ved hjælp af din Google-konto eller din e-mailadresse og en adgangskode.

  Step 1
  2

  Forbind din Instagram-konto

  Når du har gennemført tilmeldingsprocessen, vil du se en knap med navnet "Opret Instagram-konto". Først skal du bekræfte din placering. Indtast derefter dit Instagram-brugernavn og din adgangskode. Ingen grund til bekymring, forbindelsen er sikker. Klik på "Gem denne forbindelse", og du er færdig! 💪 (Bemærk: Du skal først opgradere til en betalt plan for at begynde at planlægge dine historier).

  Step 2
  3

  Begynd at uploade dine mediefiler fra pc'en

  Når din Instagram-konto er tilsluttet, er det tid til at uploade dine fotos eller videoer. Du skal blot trække og slippe dine filer ind i galleriet fra dit skrivebord. Klik derefter på den mediefil, du vil bruge til din historie. I popup-vinduet kan du enten "sende eller planlægge" billedet direkte til din Instagram Story eller klikke på "rediger" for at åbne Storritos story editor og begynde at tilføje klistermærker, som f.eks. link-klistermærket.

  Step 3
  4

  Brug Story Editor til at tilføje Link Sticker til din Story

  Et hurtigt kig på editoren afslører et enormt kreativt potentiale. Du kan tilføje link-klistermærket, hashtags, placeringer, polls og en countdown-timer til din historie. Du skal blot tage link-klistermærket, placere det på din historie, indtaste den URL, du vil linke til, og give det en titel. Klik derefter på "Gem" i øverste højre hjørne for at gemme din historie og gå videre til næste trin.

  Step 4
  5

  Planlæg dine Instagram-historier med Link Sticker

  Det sidste trin er at planlægge din historie. For at gøre det skal du klikke på den samme historie i galleriet og denne gang vælge "Post/Schedule" for at åbne planlægningsvisningen. Sådan planlægger du din historie:

  1. Vælg den Instagram-konto, du vil udgive historien til
  2. Hvis du også vil planlægge den til Facebook, skal du klikke på radioknappen nedenfor, så Storrito automatisk krydsposter din historie til Facebook.
  3. Vælg til sidst et tidspunkt og en dato, hvor du automatisk vil poste din historie

Frequently asked questions

Hvor kan jeg se mine planlagte historier?
Når systemet har behandlet dine medier, kan du se status for din historie i højre kolonne. Du vil se et ur, når den er planlagt, eller et grønt flueben, når den er blevet lagt op på din Instagram-konto.
Kan du også planlægge historier med linkmærkaten?
Ja, som vist ovenfor. Storrito er den eneste historieplanlægger på markedet, der giver dig mulighed for at planlægge dine Instagram-historier med et link-klistermærke.
Bulkplanlægning af Instagram-historier?
For at spare endnu mere tid kan du også masseplanlægge historier med Storrito.

Er du klar til at planlægge dine Instagram-stories?Start din gratis prøveperiode i dag.