Schemalägg Instagram Stories med Link Sticker

Du kanske undrar: kan du schemalägga Instagram Stories med länkklistermärket? Ja, det kan du! Programvaran du behöver kallas: Storrito.com

Storrito.com - Schemaläggaren för Instagram Story:

Storrito är ett schemaläggningsverktyg för Instagram- och Facebook-berättelser. Så du behöver inte oroa dig för att publicera berättelser under din hektiska arbetsvecka eller på dina helger. Det gör att du kan:

 1. Schemalägga och automatiskt publicera dina IG-berättelser (utan några aviseringar)
 2. Ladda upp dina foton och videor direkt från din stationära dator
 3. Det är den enda schemaläggaren på marknaden som låter dig schemalägga en berättelse med länkklistermärket

Hur man schemalägger Instagram Stories med Link Sticker

Följ denna steg-för-steg-guide för att lära dig hur du lägger till en länkklistermärke i din Instagram-berättelse och schemalägger den för en framtida tid:
  1

  Registrera dig på Storrito

  Storrito är en webbapplikation, så det finns inget behov av att ladda ner något. Du registrerar dig bara på Storrito.com med ditt Google-konto eller din e-postadress och ett lösenord.

  Step 1
  2

  Anslut ditt Instagram-konto

  När du har slutfört registreringsprocessen kommer du att se en knapp märkt "Anslut Instagram-konto". Bekräfta först din plats. Ange sedan ditt Instagram-användarnamn och lösenord. Oroa dig inte, anslutningen är säker. Klicka på "Spara den här anslutningen" och du är klar! 💪 (Obs: du måste uppgradera till en betald plan först för att börja schemalägga dina berättelser.)

  Step 2
  3

  Börja ladda upp dina mediefiler från datorn

  När ditt Instagram-konto är anslutet är det dags att ladda upp dina foton eller videor. Dra och släpp bara dina filer i galleriet från skrivbordet. Klicka sedan på den mediefil som du vill använda för din berättelse. I popup-fönstret kan du antingen direkt "posta eller schemalägga" bilden till din Instagram Story eller klicka på "redigera" för att öppna Storritos Story Editor och börja lägga till klistermärken, till exempel länkklistermärket.

  Step 3
  4

  Använd Story Editor för att lägga till länkklistermärket i din Story

  En snabb titt på redigeringsverktyget avslöjar en enorm kreativ potential. Du kan lägga till länksticker, hashtags, platser, polls och en nedräkningstimer i din berättelse. Ta bara tag i länkdekalen, placera den på din Story, ange den URL du vill länka till och ge den en visningstitel. Klicka sedan på "Spara" i det övre högra hörnet för att spara din berättelse och gå vidare till nästa steg.

  Step 4
  5

  Schemalägg dina Instagram-berättelser med länkklistermärket

  Det sista steget är att schemalägga din story. Det gör du genom att klicka på samma story i galleriet och den här gången välja "Post/Schedule" för att öppna schemaläggningsvyn. Så här schemalägger du din story:

  1. Välj det Instagram-konto som du vill publicera berättelsen för
  2. Om du vill schemalägga den till Facebook också, klicka på alternativknappen nedan så kommer Storrito automatiskt att korsposta din story till Facebook
  3. Välj slutligen en tid och ett datum för att automatiskt publicera din berättelse

Frequently asked questions

Var ser jag mina schemalagda berättelser?
När systemet har bearbetat dina medier kan du se statusen för din berättelse i den högra kolumnen. Du kommer att se en klocka när den är schemalagd eller en grön bock när den har publicerats framgångsrikt på ditt Instagram-konto.
Kan du också schemalägga berättelser med länkklistermärket?
Ja, som demonstrerats ovan. Storrito är den enda historieschemaläggaren på marknaden som låter dig schemalägga dina Instagram-berättelser med en länkklistermärke.
Bulkschema Instagram Stories?
För att spara ännu mer tid kan du också bulkplanera berättelser med Storrito.

Är du redo att börja schemalägga dina Instagram-berättelser?Starta din kostnadsfria testperiod idag.