Ladda upp Instagram-rullar från datorn

På den här webbplatsen får du lära dig: Hur du laddar upp Instagram-reelar från din stationära dator eller Mac. Du kan också schemalägga dina Instagram Reels så att de automatiskt läggs upp vid den bästa tiden på dagen.

Storrito.com - Uppladdning och schemaläggning av Instagram-reklam för PC

Storrito är det perfekta verktyget för chefer inom sociala medier. Med programmet kan du ladda upp och automatiskt lägga upp Instagram Reels från din webbläsare. Du kan också schemalägga dina Reels i förväg bekvämt från din bärbara dator. Det låter dig göra följande saker:

 1. Ladda upp Reels från datorn och lägg till en omslagsbild.
 2. Lägg till en bildtext med hashtags
 3. Välj ett datum och en tid för att schemalägga din film.
 4. Du kan göra samma sak med Instagram Stories

Så här laddar du upp och lägger upp Instagram Reels från datorn

Följ den här handledningen steg för steg för att se hur det fungerar:
  1

  Registrera dig på Storrito.com

  Storrito är en webbapplikation, så du behöver inte ladda ner något. Den fungerar i Chrome, Firefox och till och med i Internet Explorer. Du kan helt enkelt registrera dig på [Storrito.com] (https://storrito.com/) med ditt Google-konto eller din e-postadress och ett lösenord.

  Step 1
  2

  Anslut ditt Instagram-konto.

  När du har registrerat dig kan du ansluta ditt Instagram-konto till Storrito. Först måste du bekräfta din plats. Ange sedan ditt användarnamn och lösenord för Instagram. Inga bekymmer, anslutningen är säker! Klicka på "Spara den här anslutningen" och du är klar! 💪

  Step 2
  3

  Ladda upp din första Instagram Reel från datorn

  (Obs: Instagram Reels Posting är en premiumfunktion i Storrito, så du måste uppgradera innan du kan ladda upp vår Reel. Klicka därför på upgarde och välj det antal Instagram-konton du för närvarande förvaltar, betala sedan via kreditkort eller PayPal för att aktivera din prenumeration.) När du har gjort det kan du gå tillbaka till Reels i vänster menyrad och välja det konto som du vill ladda upp din Instagram Reel till. Klicka på Uppladdning av video från rullen och välj MP4-filen från din skrivbordsdator. Därefter kan du välja att ladda upp ett omslagsbild för din Reel.

  Step 3
  4

  Lägg till en bildtext till din Instagram Reel

  Det sista steget är att skriva en bildtext till din Instageram Reel, med hjälp av hashtaggar osv. Du kan också rekommendera din Reel på Facebook, även om du inte har ett Facebook-konto kopplat till ditt Instagram-konto. Sist men inte minst kan du välja att dela din Instagram Reel till ditt huvudflöde. På så sätt kommer din Instagram Reel också att visas i ditt profilgalleri tillsammans med dina andra inlägg. Om allt är inställt klickar du på Publish Reel now! för att lägga upp den på ditt Instagramkonto. Storrito publicerar nu din Reel åt dig. Ge den en minut. Den måste rendera videon. Klicka inte två gånger på publiceringsknappen.

  Step 4

Frequently asked questions

Kan jag också schemalägga mina Instagram Reels?
Ja, vi kommer snart att lägga till funktionaliteten för att schemalägga Instagram Reels. Så att du kan planera Reels i förväg och njuta av din lediga tid på helgerna.
Var och när kan jag se min Instagram Reel?
Du kan helt enkelt kontrollera detta på din mobiltelefon i Instagram-appen och se om din Reel har publicerats. Viktigt: Precis som andra videoprogram måste Storrito rendera din Instagram Reel-video innan den publiceras, så det kan ta en minut. Tryck inte på publiceringsknappen två gånger - det gör inte processen snabbare 😉
Varför måste jag betala för det?
Vårt utvecklingsteam har investerat mycket tid i den här nya funktionen under de senaste månaderna, och vi är nu den första programvaruleverantören på marknaden som kan ladda upp och schemalägga Instagram Reels från din stationära dator. Med oss kan du bli först med att erbjuda detta till dina kunder. Vi har en gratis provperiod för Instagram Stories, där du kan gå vidare och testa vår plattform. För att låsa upp Instagram Reels måste du dock uppgradera.

Är du redo att ladda upp din första Instagram Reel från datorn?Starta din kostnadsfria provperiod idag.