Kan man schemalägga Instagram stories? Ja, med Storrito.com! (Så här gör du)

Som ansvarig för sociala medier vet du hur viktigt det är att upprätthålla en konsekvent närvaro på Instagram. Stories är en viktig hörnsten i detta arbete! Men vad händer när du inte har tid att publicera regelbundet? Är det möjligt att schemalägga dina stories i förväg? Svaret är JA, och lösningen är Storrito.com

Vad är Storrito.com?

Storrito är en Instagram Scheduler som gör att du kan schemalägga dina Instagram stories och reels i förväg. Med Storrito kan du skapa och redigera dina stories på datorn eller macen och få dem publicerade senare. Detta är mycket användbart för människor som inte vill vara limmade på sina enheter hela dagen. Varför Storrito:

 1. 100% automatisk postning: Att använda Storrito eliminerar behovet av manuellt arbete för att starta publiceringsprocessen; inga meddelanden kommer att skickas till dig.
 2. De flesta Instagram-klistermärken stöds: Storrito.com är det enda verktyget för att skapa stories med länkklistermärken, omnämnandeklistermärken, platsklistermärken och många fler! (#instaready)
 3. Enkel uppladdning: Du kan ladda upp bilder och videor direkt från din stationära dator för att skapa berättelser i redigeraren.

Hur man använder Storrito:

Följ den här steg-för-steg-guiden för att lära dig hur schemaläggning av Instagram-storys fungerar:
  1

  Registrera dig

  Börja med att skapa ett konto på Storrito.com.

  Step 1
  2

  Anslut ditt Instagram-konto

  Du kan ansluta ditt Instagram-konto när du har slutfört registreringsprocessen. Klicka på "Spara denna anslutning" och du är klar! 💪

  Step 2
  3

  Skapa innehåll - Ladda upp dina bilder och videor

  Nu när du har anslutit ditt konto är det dags att börja ladda upp dina foton och videor. Du kan helt enkelt dra och släppa dina filer i galleriet från skrivbordet. Du kan antingen börja publicera eller schemalägga din berättelse, eller börja redigera din berättelse med Storritos redigerare.

  Step 3
  4

  Använd Story Editor för att lägga till klistermärken i din Story

  Med redigeraren kan du lägga till text, klistermärken och till och med gifs. På så sätt blir det enkelt för dig att skapa engagerande Instagram-berättelser. Som klistermärken kan du lägga till hashtags, länkklistermärken, lokaliseringar, polls och en nedräkningstimer. När du är klar med skapandet klickar du på Spara och fortsätter till vyn för publicering/planering.

  Step 4
  5

  Schemalägg din Story i 3 enkla steg:

  När du har skapat en story kan du schemalägga att den ska publiceras vid en viss tidpunkt och ett visst datum. Klicka därför på berättelsen i galleriet och välj den här gången Inlägg / Schemalägg så öppnas schemaläggningsvyn. Så här schemalägger du din story:

  1. Välj ditt Instagram-konto (du kan välja flera konton)
  2. Du kan välja att korsposta din story på Facebook (valfritt)
  3. Välj datum och tid och klicka på Schema

  Och där har du det - Storrito är det perfekta verktyget för alla sociala mediechefer som vill ta sitt Instagram-spel till nästa nivå.

Frequently asked questions

Erbjuder Storrito verklig automatisk postning?
Ja, Storrito erbjuder äkta automatisk postning, vilket eliminerar behovet av manuellt arbete vid postningstiden. Till skillnad från andra verktyg fungerar det 100% automatiskt, så du kan njuta av din helg och ledighet!
Var ser jag mina schemalagda stories?
När systemet har renderat dina medier kan du se status för din story i den högra kolumnen, du ser en klocka när den är schemalagd eller en grön bock som indikerar att storyn har publicerats på ditt Instagram-konto.
Kan jag publicera längre videor med Storrito?
Ja, Storrito klipper automatiskt ner längre videor i bitar om 15 sekunder och publicerar dem som sådana.
Kan jag hantera flera Instagram-konton med Storrito?
Ja, du kan hantera hur många Instagram-konton du vill inom ett Storrito-konto.

Är du redo att börja schemalägga dina Instagram stories?Starta din kostnadsfria provperiod idag.