Instagram Story Maker online

Är du trött på att använda din telefon för att skapa Instagram Stories? Prova vår nya Story Maker online. Skapa Stories med Stickers, GIF:ar och Emojis på din stationära dator och få dem automatiskt publicerade på Instagram.

Storrito.com - låter dig skapa och redigera dina Instagram-berättelser online

Storrito är en onlineredigerare för Instagram Stories. Den återskapar den upplevelse du skulle få på din smartphone, vilket gör det möjligt för användare att införliva Instagram-nativa element som länkklistermärken, hashtags, omnämnanden och de ständigt populära GIF-bilderna. Till skillnad från designcentrerade verktyg som Canva eller Adobe Express fokuserar Storrito på att ge användarna funktioner som är karakteristiska för den ursprungliga Instagram-appen.

Viktiga fördelar med Storrito.com inkluderar:

 1. Med Story Editor kan du skapa och redigera dina IG Stories bekvämt på din stationära dator
 2. Du kan lägga till alla typer av Instagram-stickers i din story: som Hashtags, Polls, Link-Sticker, Locations, Quizzes, etc.
 3. Du kan ladda upp videor som är längre än 15 sekunder, och Storrito kommer automatiskt att klippa dem i bitar
 4. Du kan ladda ner din story eller schemalägga den i förväg så att du kan njuta av din helg
 5. Storrito erbjuder 100% automatisk postning, inga aviseringar kommer att störa dig - någonsin!

Så skapar du Instagram Stories med Storrito

Följ denna steg-för-steg-guide för att lära dig hur Instagram Story Maker fungerar online:
  1

  Registrera dig för Storrito.com

  Storrito är en webbaserad applikation, så det finns inget behov av att ladda ner något. Den fungerar i Chrome, Firefox och Internet Explorer. Du kan helt enkelt registrera dig på [Storrito.com] (https://storrito.com/?mtm_campaign=fromLP) med ditt Google-konto eller din e-postadress och ett lösenord. Sedan kan du börja använda redaktören online i din webbläsare.

  Step 1
  2

  Ladda upp dina mediefiler till galleriet

  Du kan ladda upp bilder eller videor till galleriet. Programvaran låter dig hantera dina filer i en mappstruktur, så att du kan organisera storyinnehållet för olika kundkonton. När du har laddat upp filen kan du öppna den och fortsätta med nästa steg, redigera berättelsen.

  Step 2
  3

  Skapa och redigera dina berättelser online från din stationära dator

  En snabb genomgång av story-redigeraren visar att du har en enorm kreativ frihet att redigera dina media. Du kan lägga till texter, gifs, emojis, bilder, former och klistermärken som hashtags, link-stickers, locations, polls och en countdown timer till din story. Den största fördelen jämfört med andra Instagram Story Makers, som Canva och Adobe, är att du kan lägga till dessa inbyggda element i din berättelse och se hur berättelsen kommer att se ut när den har publicerats. Plus Storrito.com låter dig direkt publicera berättelsen på ditt konto (premiumfunktion) och till och med schemalägga den. Men du kan också bara ladda ner berättelsen och lägga upp den manuellt på Instagram.

  4

  Schemalägg och publicera automatiskt din skapade Story

  Storrito kommer med den unika funktionen att direkt posta din berättelse till Instagram från din stationära dator. Det ger också en scheudlingmöjlighet och en 100% automatisk postningskapacitet. Bäst, du går vidare och testar det på [Storrito.com] (https://storrito.com/?mtm_campaign=fromLP)

  Step 4

Frequently asked questions

Är Instagram Story-skaparen gratis?
Det beror på, du kan registrera dig för Storrito gratis och skapa din berättelse i redigeraren och ladda ner den. Men om du vill publicera eller schemalägga den direkt på ditt Instagram-konto måste du uppgradera.
Kan du också schemalägga Facebook-berättelser?
Ja, du kan också korsposta dina stories på Facebook. Storrito kommer automatiskt att korsposta din story till den Facebook-sida som är ansluten till ditt Instagram-konto. Om du har flera Facebook-sidor anslutna kommer du att se en lista över alla sidor att välja mellan.
Var kan jag se mina berättelser?
När systemet har renderat ditt media kan du ladda ner det eller om det är schemalagt ser du status för din story i den högra kolumnen. Du ser en klocka för schemalagda stories eller en grön bock indikerar när Storrito framgångsrikt publicerat den på ditt Instagram-konto.

Testa #1 Instagram Story Maker OnlineBörja redan idag.