Instagram Story Maker Online

Te-ai săturat să folosești telefonul pentru a face Instagram Stories? Încercați noul nostru creator de povești online. Creați Povești cu autocolante, GIF-uri și emoticoane pe PC-ul dvs. de birou și postați-le automat pe Instagram.

Storrito.com - vă permite să vă creați și să vă editați poveștile Instagram online

Storrito este un editor online pentru Instagram Stories. Acesta reproduce experiența pe care ați avea-o pe smartphone, permițându-le utilizatorilor să încorporeze elemente native Instagram, cum ar fi autocolantele cu linkuri, hashtag-uri, mențiuni și mereu popularele GIF-uri. Spre deosebire de instrumentele axate pe design, precum Canva sau Adobe Express, Storrito se concentrează pe oferirea utilizatorilor de funcții caracteristice aplicației Instagram originale.

Principalele beneficii ale Storrito.com includ:

 1. Editorul de povești vă permite să creați și să vă editați poveștile IG Stories în mod confortabil pe PC-ul dvs. de birou
 2. 3. Puteți adăuga tot felul de Instagram Stickers la povestea dvs.: cum ar fi Hashtags, Polls, Link-Sticker, Localizări, Quizzes, etc.
 3. Puteți încărca videoclipuri mai lungi de 15 secunde, iar Storrito le va tăia automat în bucăți
 4. Poți descărca povestea ta sau o poți programa din timp, astfel încât să te poți bucura de weekendul tău
 5. Storrito oferă 100% auto-posting, nicio notificare nu te va deranja - niciodată!

Cum să creezi Instagram Stories cu Storrito

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a învăța cum funcționează Instagram Story Maker online:
  1

  Înscrieți-vă pentru Storrito.com

  Storrito este o aplicație bazată pe web, așa că nu este nevoie să descărcați nimic. Funcționează în Chrome, Firefox și Internet Explorer. Vă puteți înscrie pur și simplu la Storrito.com cu contul Google sau cu adresa de e-mail și o parolă. Și începeți să folosiți Editorul online în browserul dumneavoastră.

  Step 1
  2

  Încărcați fișierele media în galerie

  Puteți încărca imagini sau videoclipuri în galerie. Software-ul vă permite să vă gestionați fișierele într-o structură de dosare, astfel încât să puteți organiza conținutul poveștilor din diferite conturi de client. Odată încărcat, puteți deschide fișierul și continua cu următorul pas, editarea poveștii.

  Step 2
  3

  Creați și editați-vă poveștile online de pe PC-ul dvs. de birou

  O scanare rapidă a editorului de povești arată că aveți o libertate creativă extraordinară în ceea ce privește editarea materialelor media. Puteți adăuga la povestea dvs. texte, gif-uri, emoticoane, imagini, forme și autocolante precum hashtag-uri, link-stickers, locații, poll-uri și un timer de numărătoare inversă. Principalul avantaj în comparație cu alte Instagram Story Makers, cum ar fi Canva și Adobe, este că puteți adăuga aceste elemente native în povestea dvs. și puteți vedea cum va arăta povestea odată postată. În plus, Storrito.com vă permite să postați direct povestea pe contul dvs. (funcție premium) și chiar să o programați. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să descărcați pur și simplu povestea și să o postați manual pe Instagram.

  4

  Programează și postează automat povestea creată de tine

  Storrito vine cu funcția unică de a posta direct povestea ta pe Instagram de pe PC-ul tău de birou. Oferă, de asemenea, posibilitatea de scheudling și o capacitate de postare automată 100%. Cel mai bine, mergeți mai departe și încercați-l la Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Este gratuit Instagram Story maker?
Depinde, vă puteți înscrie gratuit la Storrito, vă puteți crea povestea în cadrul editorului și o puteți descărca. Cu toate acestea, dacă doriți să o publicați sau să o programați direct pe contul dvs. de Instagram, atunci trebuie să faceți upgrade.
Puteți programa și povești de pe Facebook?
Da, vă puteți posta poveștile și pe Facebook. Storrito va posta automat poveștile dvs. pe pagina de Facebook conectată la contul dvs. de Instagram. Dacă aveți mai multe pagini Facebook conectate, veți vedea o listă cu toate paginile din care puteți alege.
Unde îmi pot vedea poveștile?
Odată ce sistemul a redat materialul media, veți putea să-l descărcați sau, dacă este programat, veți putea vedea statutul poveștii dumneavoastră în coloana din dreapta. Vedeți un ceas pentru poveștile programate sau o bifă verde indică momentul în care Storrito a publicat-o cu succes pe contul dvs. de Instagram.

Încercați #1 Instagram Story Maker OnlineÎncepeți astăzi.