Poșta automată Instagram Stories

Poți posta automat povești Instagram? - Da, puteți, soluția pe care o căutați se numește: Storrito.com

Storrito - Editorul de povești Instagram pentru PC

Storrito vă permite să vă creați poveștile Instagram de pe PC-ul de birou. De asemenea, vă puteți programa poveștile din timp, iar software-ul va posta automat povestea pe Instagram. Pe scurt, vă permite să:

 1. Editați și creați poveștile dvs. online. 2. Puteți adăuga tot felul de autocolante Instagram. Acest lucru este unic pe piață, majoritatea celorlalte aplicații de programare vă permit doar să postați o imagine.
 2. Programează și postează automat Poveștile IG - fără să primești notificări, astfel încât să te poți bucura de timpul liber de la social media.
 3. Tăiați automat videoclipurile mai lungi în părți de 15 secunde și postați-le automat pe contul dvs. de Instagram.

Cum să postezi automat Instagram Stories cu Storrito.com

Urmați acest tutorial pentru a învăța cum să vă programați și să vă publicați automat Instagram Stories din browserul dvs. web:
  1

  Înscrieți-vă

  Storrito este o aplicație web, deci nu este nevoie să descărcați nimic. Funcționează în Chrome, Firefox etc. Vă puteți înscrie pur și simplu la Storrito.com

  Step 1
  2

  Încărcați imaginile sau videoclipurile pentru povestea dvs. de pe PC

  Începeți să vă încărcați fotografiile și videoclipurile. Puteți glisa și plasa creațiile în galerie de pe desktop.

     Ulterior, faceți clic pe fotografie și apoi pe "edit" pentru a deschide editorul de povești. 

  Step 3
  3

  Adaugă autocolante la povestea ta

  În Editorul de povești puteți adăuga hashtag-uri, link-stickers, locații și un sticker de numărătoare inversă la povestea dvs. de pe Instagram. După ce ați terminat, dați click pe save.

  Step 4
  4

  Acum postați-vă automat povestea Instagram

  După ce ați creat povestea, ultimul pas este să vă programați povestea și să solicitați Storrito.com să o posteze automat pe contul dvs. de Instagram. Pentru a programa și a posta automat povestea dvs:

  1. 1. Selectați contul Instagram pe care doriți să publicați povestea.
  2. Dacă doriți să o publicați automat și pe pagina dvs. de Facebook, faceți clic pe butonul de radio de mai jos, iar Storrito va posta automat povestea dvs. în mod încrucișat pe Facebook.
  3. În cele din urmă, alegeți o dată și o oră la care doriți ca Storrito să vă publice automat povestea.

Frequently asked questions

Unde îmi pot vedea poveștile programate?
După ce sistemul vă redă materialele media, veți putea vedea starea poveștii dvs. în coloana din dreapta; veți vedea un ceas atunci când este programată sau o bifă verde atunci când a fost postată cu succes.
Mai trebuie să fac ceva muncă manuală?
Aceasta este partea bună a lui Storrito. Nu veți primi nicio notificare. Nu trebuie să faceți nicio operațiune manuală pe telefon - Storrito o va face pentru dumneavoastră!
Puteți, de asemenea, să postați automat povești de pe Facebook?
Da, puteți să programați și să publicați automat povești pe Facebook. Storrito va posta automat povestea pe pagina dvs. de Facebook. Dacă aveți mai multe pagini, o puteți selecta pe cea pe care doriți să o postați.

Sunteți gata să începeți să vă postați automat poveștile Instagram de pe PC?Începeți procesul gratuit astăzi.