Instagram történetek automatikus közzététele

Lehet automatikusan Instagram-sztorikat posztolni? - Igen, lehet, a keresett megoldás az ún: Storrito.com

Storrito - Az Instagram Story szerkesztője PC-n

A Storrito lehetővé teszi, hogy az Instagram-sztorikat asztali számítógépéről hozza létre. A sztorikat előre be is ütemezheti, és a szoftver automatikusan közzéteszi a sztorit az Instagramon. Röviden, lehetővé teszi, hogy:

 1. Online szerkesztheti és létrehozhatja történeteit. Mindenféle Instagram matricát hozzáadhatsz. Ez egyedülálló a piacon, a legtöbb más időzítő alkalmazás csak egy képet enged közzétenni.
 2. Időzítse és automatikusan posztolja az IG Stories-okat - anélkül, hogy bármilyen értesítést kapna, így élvezheti a közösségi médiától való szabadidejét.
 3. A hosszabb videókat automatikusan 15 másodperces részekre vágja, és automatikusan posztolja őket Instagram-fiókjára.

Hogyan lehet automatikusan posztolni az Instagram történeteket a Storrito.com segítségével?

Kövesd ezt a bemutatót, hogy megtudd, hogyan ütemezheted és teheted automatikusan közzé Instagram-történeteidet a böngésződből:
  1

  Feliratkozás

  A Storrito egy webes alkalmazás, így nem kell letöltenie semmit. Chrome-ban, Firefoxban stb. működik. Egyszerűen regisztrálhat a Storrito.com oldalon.

  Step 1
  2

  Töltse fel a képeket vagy videókat a történetéhez a PC-ről

  Kezdje el feltölteni a fényképeket és videókat. Az alkotásokat az asztalról húzza be a galériába.

     Ezután kattintson a fotóra, majd a "szerkesztés" gombra, hogy megnyíljon a történetszerkesztő. 

  Step 3
  3

  Matricák hozzáadása a történethez

  A történetszerkesztőben hashtageket, link-matricákat, helyeket és visszaszámláló matricát adhatsz Instagram-történetedhez. Miután végzett, kattintson a mentésre.

  Step 4
  4

  Most automatikusan posztolja Instagram történetét

  A történet elkészítése után az utolsó lépés a történet ütemezése és a Storrito.com automatikus közzététele az Instagram-fiókodra. A történet ütemezése és automatikus közzététele:

  1. Válassza ki azt az Instagram-fiókot, amelyre közzé szeretné tenni a sztorit.
  2. Ha a Facebook oldaladra is szeretnéd automatikusan közzétenni, kattints az alábbi rádiógombra, és a Storrito automatikusan keresztbe teszi a történetedet a Facebookra.
  3. Végül válasszon ki egy dátumot és időpontot, amikor szeretné, hogy a Storrito automatikusan közzétegye a történetét.

Frequently asked questions

Hol láthatom a tervezett történeteimet?
Amint a rendszer rendereli a médiát, a jobb oldali oszlopban láthatja a történet státuszát; egy órát lát, ha az ütemezve van, vagy egy zöld pipa, ha sikeresen felkerült.
Kell még kézi munkát végeznem?
Ez a szép része a Storrito-nak. Nem fog semmilyen értesítés érkezni hozzád. Nem kell semmilyen kézi munkát végeznie a telefonján - a Storrito megteszi Ön helyett!
A Facebook-sztorik automatikus posztolása is lehetséges?
Igen, ütemezheti és automatikusan közzéteheti a Facebook-történeteket. A Storrito automatikusan keresztpostolja a történetet a Facebook-oldalára. Ha több oldala van, kiválaszthatja, hogy melyikre szeretné posztolni.

Készen állsz arra, hogy elkezdj automatikusan posztolni Instagram-sztorikat PC-ről?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.