Hogyan adjunk hozzá egy történetet az Instagramban PC-ről vagy Macről?

Eleged van abból, hogy Instagram-sztorikat készíts és posztolj okostelefonodról? Gondolkodtál már azon, hogyan adhatsz hozzá Stories-t az Instagramban a PC-ről vagy Mac-ről? Ne keress tovább, a Storrito.com elvégezheti ezt a munkát helyetted!

Storrito.com - Az Instagram Story szerkesztő PC-re és Macre

A Storrito egy webalapú eszköz, amely leegyszerűsíti az Instagram-sztorik tervezésének, létrehozásának és közzétételének folyamatát asztali PC-ről és Mac-ről.

 1. Egyszerű feltöltés: Fényképeidet és videóidat közvetlenül az asztali PC-ről és Mac-ről töltheted fel.
 2. Story szerkesztő: Online szerkesztheted Instagram történeteidet, és Instagram matricákat, GIF-eket, emojikat és szöveget adhatsz hozzá. Sok ügyfél kérte tőlünk a link matricát, és igen, ez is benne van!
 3. Story ütemező: Beütemezheted a történeteidet, és hagyhatod, hogy a Storrito automatikusan, további értesítések nélkül posztolja őket.

Hogyan adhatsz hozzá történeteket az Instagramhoz PC-ről és Macről a Storrito.com segítségével?

Kövesse ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtudja, hogyan működik:
  1

  Feliratkozás

  A történetek hozzáadása egyszerű. Menjen a Storrito.com oldalra, és hozzon létre egy új fiókot. Nincs szükség semmilyen alkalmazás letöltésére. A Storrito.com működik Chrome-ban, Firefoxban és még Internet Explorerben is. Emellett 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínál, ha esetleg vissza akarnál térni.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram fiókját

  Miután befejezte a regisztrációs folyamatot, csatlakoztathatja Instagram-fiókját. A csatlakozáshoz először frissítenie kell. Egyszerűen válassza ki, hány fiókot szeretne csatlakoztatni, fizessen ki, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

  Step 2
  3

  Képek és videók hozzáadása

  Töltse fel fényképeit és videóit egyenesen asztali számítógépéről vagy Mac számítógépéről. A folyamat egyszerű - csak húzza a fájlokat a galériába. Miután feltöltötte a médiát, közvetlenül "posztolhatja vagy ütemezheti" a tartalmat az Instagram Story-ba. Alternatívaként választhatod a fotók és videók "szerkesztését" is, hogy a Storrito történetszerkesztőjével hozzáadhasd a személyes hangvételedet.

  Step 3
  4

  Használja a Storrito történetszerkesztőjét matricák, Gifek, emojik stb. hozzáadásához.

  A szerkesztő lehetővé teszi, hogy hashtageket, link-matricákat, helyeket, bábukat és visszaszámláló időzítőt adjon az Instagram-sztorijához. Kattintson a Mentés gombra, és folytassa a létrehozott tartalom hozzáadását az Instagramban.

  Step 4
  5

  Adja hozzá a történetét az Instagramban asztali számítógépéről és Mac-ről

  Miután létrehozta a történetét, az utolsó lépés az, hogy hozzáadja a történetét az Instagram-fiókjához az asztali Pc-ről és Mac-ről:

  • Válassza ki azt az Instagram-fiókot, ahová a történetet fel szeretné tenni.
  • Válassza ki, hogy szeretne-e élni azzal a lehetőséggel, hogy a történetet a Facebookon is keresztbe posztolja
  • Válassza a Post Now lehetőséget, hogy feltöltse és közvetlenül az Instagramra küldje a történetét.

  És íme - a Storrito a tökéletes eszköz minden olyan közösségi média menedzser számára, aki az Instagram játékát a következő szintre szeretné emelni. Megjegyzés: a történeteit be is ütemezheti, és egy későbbi időpontban fogja közzétenni.

Frequently asked questions

A Storrito kínál valódi automatikus posztolást?
Igen, a Storrito valódi automatikus posztolást kínál, így nincs szükség kézi munkára a posztoláskor. Más eszközökkel ellentétben ez 100%-ban automatikusan működik, így élvezheti a hétvégét és a szabadidejét!
Milyen fájltípusokat támogat a Storrito?
JPG-, PNG- és MP4-fájlokat adhat hozzá történetként vagy tekercsként.
Tudok hosszabb videókat közzétenni a Storrito segítségével?
Igen, a Storrito automatikusan 15 másodperces darabokra vágja a hosszabb videókat, és így teszi közzé őket.
Több Instagram-fiókot is kezelhetek a Storrito segítségével?
Igen, egy Storrito fiókon belül annyi Instagram-fiókot kezelhet, amennyit csak szeretne.

Készen állsz az Instagram-sztorik hozzáadására asztali PC-ről?Kezdje el a próbaverziót még ma.