Instagram-történetek közzététele PC-ről (vagy Macről)

Valószínűleg azt kérdezi magától: Hogyan adhatsz hozzá Instagram történeteket asztali számítógépedről? - A megoldás, amit keresel, az ún: Storrito.com

Storrito.com - Az Instagram Story szerkesztője PC-re

A Storrito lehetővé teszi, hogy Instagram- és Facebook-sztorikat hozzon létre és tegyen közzé asztali számítógépéről vagy Mac számítógépéről. Így előre megtervezheted történeteidet, kényelmesen a böngésződből. Lehetővé teszi, hogy:

 1. Töltse fel fényképeit vagy videóit asztali számítógépéről.
 2. Szerkesztheti történetét online - Instagram matricákat, Gifeket, fotókat, emojikat, szöveget stb. adhat hozzá.
 3. Időzítse és automatikusan posztolja az IG Stories-okat (értesítések nélkül).

Hogyan tegye közzé az Instagram történeteket PC-ről a Storrito.com segítségével

Kövesd ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtudd, hogyan adhatod hozzá és küldheted el automatikusan az Instagram-sztorikat a böngésződből:
  1

  Regisztráljon a Storrito-nál

  A Storrito egy webes alkalmazás, így nincs szükség semmiféle letöltésre. Chrome, Firefox és még Internet Explorer böngészőben is működik. Egyszerűen regisztrálhatsz a Storrito.com címen a Google-fiókoddal vagy az e-mail címeddel és egy jelszóval.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram-fiókját.

  A regisztrációs folyamat után csatlakoztatnia kell Instagram-fiókját a Storrito-hoz. Először is meg kell erősítenie a tartózkodási helyét. Ezután adja meg az Instagram felhasználónevét és jelszavát. Ne aggódj, a kapcsolat biztonságos. Kattints a "Kapcsolat mentése" gombra, és kész is vagy! 💪

  Step 2
  3

  Instagram Story képek vagy videók feltöltése PC-ről

  Most már elkezdheti feltölteni a fényképeket és videókat. Az alkotásokat egyszerűen áthúzhatja a galériába az asztaláról. Miután feltöltötted a fájljaidat, kattints arra a fotóra, amelyet közzé szeretnél tenni, és a felugró ablakban vagy közvetlenül "posztolhatod vagy ütemezheted" a képet az Instagram Story-ba, vagy a "szerkesztés" gombra kattintva megnyithatod a történetszerkesztőt.

  Step 3
  4

  Használja a Storrito történetszerkesztőjét matricák hozzáadásához

  A történetszerkesztőben hashtageket, link-matricákat, helyeket, bábukat és visszaszámláló időzítőt adhatsz az Instagram-sztoridhoz. Ha elkészültél, és létrehoztad a tökéletes sztorit a következő posztodhoz, kattints a jobb felső sarokban található "Mentés " gombra, hogy elmentsd a sztori sablonodat, és továbblépj a következő lépésre.

  Step 4
  5

  Most tegye közzé Instagram-történetét PC-ről

  A történet feltöltése és létrehozása után az utolsó lépés a történet Instagram-fiókodra való feltöltése. Ehhez kattints ugyanarra a történetre a galéria fülön, és ezúttal válaszd a "Post/Schedule" lehetőséget, és megnyílik az ütemezési nézet. A történet posztolásához a számítógépéről:

  1. Válassza ki azt az Instagram-fiókot, amelyre közzé szeretné tenni a sztorit.
  2. Ha a Facebook-sztorikhoz is hozzá szeretné adni, kattintson az alábbi rádiógombra, és a Storrito automatikusan keresztbe teszi a sztorit a Facebookra.
  3. Végül válaszd a "Post Now" (Posztolj most) lehetőséget, vagy ha be szeretnéd ütemezni, egyszerűen válassz ki egy dátumot és időpontot, amikor élőbe kerüljön.

Frequently asked questions

Hol láthatom a tervezett történeteimet?
Amint a rendszer rendereli a médiát, a jobb oldali oszlopban láthatja a történet állapotát; egy óra jelzi, ha a történet ütemezve van, illetve egy zöld pipa jelzi, ha sikeresen felkerült az Instagram-fiókjára.
Hosszabb videókat is közzétehetek a történetemben?
Igen, megteheti - a Storrito automatikusan 15 másodperces részekre vágja a videót, és egymás után teszi közzé.
A Facebook-történeteket is be tudja ütemezni?
Ahogy fentebb említettük, a Facebook-történeteket is ütemezheti. A Storrito automatikusan keresztpostolja a történetet a Facebook-oldalára. Ha több Facebook-oldala is csatlakoztatva van, akkor ebben a nézetben az összes oldalt látni fogja, és kiválaszthatja, hogy melyikre tegye közzé.

Készen állsz arra, hogy elkezdj Instagram-sztorikat posztolni PC-ről?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.