Публикуване на истории в Instagram от компютър

Вероятно се питате: Как да добавите Instagram Stories от вашия настолен компютър? - Решението, което търсите, се нарича: Storrito.com

Storrito.com - Редакторът на Instagram Story за PC

Storrito ви позволява да създавате и публикувате истории в Instagram и Facebook от вашия настолен компютър или Mac. Така че можете да планирате историите си предварително, удобно от уеб браузъра си. Тя ви позволява да:

 1. Да качвате снимки или видеоклипове от настолния си компютър
 2. Редактирайте историята си онлайн - можете да добавяте стикери на Instagram, Gif-и, снимки, емотикони, текст и др.
 3. Планирайте и автоматично публикувайте своите IG Stories (без никакви известия)

Как да публикувате Instagram Stories от компютър с Storrito.com

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как да добавяте и автоматично да публикувате своите Instagram Stories от уеб браузъра си:
  1

  Регистрирайте се в Storrito

  Storrito е уеб приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. То работи в Chrome, Firefox и дори Internet Explorer. Можете просто да се регистрирате на адрес Storrito.com, като използвате профила си в Google или имейл адреса си и парола.

  Step 1
  2

  Свържете профила си в Instagram.

  След процеса на регистрация трябва да свържете профила си в Instagram със Storrito. Първо трябва да потвърдите местоположението си. След това въведете потребителското си име и паролата си за Instagram. Не се притеснявайте, връзката е сигурна. Кликнете върху "Запазване на тази връзка" и сте готови! 💪

  Step 2
  3

  Качване на изображения или видеоклипове в Instagram Story от компютър

  Сега можете да започнете да качвате своите снимки и видеоклипове. Можете просто да плъзнете и пуснете творбите си в галерията от работния си плот. След като файловете ви бъдат качени, щракнете върху снимката, която искате да публикувате, и от изскачащия прозорец можете или директно да "публикувате или планирате" снимката във вашата Instagram Story, или да щракнете върху "редактиране", за да отворите редактора на историята.

  Step 3
  4

  Използвайте редактора на истории на Storrito, за да добавяте стикери

  В редактора на истории можете да добавяте хаштагове, лепенки с линкове, места, полюси и таймер за обратно броене към историята си в Instagram. След като приключите и създадете перфектната история за следващата си публикация, щракнете върху "Спасирай " в горния десен ъгъл, за да запазите шаблона на историята си и да преминете към следващата стъпка.

  Step 4
  5

  Сега публикувайте историята си в Instagram от компютъра

  След като качите и създадете историята си, последната стъпка е да я публикувате в профила си в Instagram. Затова щракнете върху същата история в раздела "Галерия" и този път изберете "Публикуване/планиране" и ще се отвори изгледът за планиране. За да публикувате историята си от компютъра си:

  1. Изберете акаунта в Instagram, в който искате да публикувате историята.
  2. Ако искате да я добавите и към историите си във Facebook, щракнете върху радио бутона по-долу и Storrito автоматично ще публикува историята ви във Facebook.
  3. Накрая изберете "Публикувай сега" или ако искате да я планирате, просто изберете дата и час, когато тя трябва да излезе на живо.

Frequently asked questions

Къде мога да видя планираните си истории?
След като системата визуализира медията ви, в дясната колона ще можете да видите състоянието на историята си; виждате часовник, когато тя е планирана, или зелена отметка, когато е била успешно публикувана в профила ви в Instagram.
Мога ли да публикувам и по-дълги видеоклипове в моята история?
Да, можете - Storrito автоматично ще нареже видеоклипа ви на части от по 15 секунди и ще ги публикува една след друга.
Можете ли да планирате и историите във Facebook?
Както беше споменато по-горе, можете също така да планирате истории във Facebook. Storrito автоматично ще публикува историята на страницата ви във Facebook. Ако имате свързани няколко страници във Facebook, ще видите всички страници в този изглед и ще можете да изберете тази, на която да бъде публикувана.

Готови ли сте да започнете да публикувате историите си в Instagram от компютър?Започнете безплатната си пробна версия днес.